- 3 Eylül 2015
- 3.329
- 11.077
- 208
- 33
- Konu Sahibi SendebenBendesen
-
- #1.901
İnşaallah cnm. P.Tesi basliyalim hayirlisiBundan sonra konu sahibini beklemek yok kızlar el ele verip topiği yūrūtelim en azından fazla kilolarımızı tam olarak verene kadar birbirimizi birakmatalim.ben burda sizinle motive oluyorum
Kesinlikle alırız seni aranıza kızım donuçta bu topiğin sahibi sensin ama yok artık iradesizlik.birlikten kuvvet doğar pazartesi kilo bildurimi yapıp başliyorz ok?Selamlar
Ben 65 kılooldum utancımdan giremedim sizle alay eder gibi olacak gibi geldi bir baslayip bir birakiyorum.
Yinede beni bağrıniza basar misiniz bu dönek iradesiz arkadaşınızla bir kere daha
A.selam ilkkk hoşgeldin. Bende senin gibiyim bir başlayıp bir bırakıyorum ne yapalım artık bizimde böyle olsun ama kararlı olmamız lazım
Gel beraber basliyalim
Sonuna kadar
İnşallah canlar tamamKesinlikle alırız seni aranıza kızım donuçta bu topiğin sahibi sensin ama yok artık iradesizlik.birlikten kuvvet doğar pazartesi kilo bildurimi yapıp başliyorz ok?
Ne yedik hergūn bildirm olcak inş. Tamammı
Hoşbuldum hayatım evet ya bana çok iyi geldi ana kucagi.İnşallah canlar tamam
Baharcim hoşgeldin epey bi ana kucak kokusunu kokladin geldin bu sana bi süre yeter .
Deryaçim seni tebrik ederim ben sana hep demiştim.. yaza kadar daha çok en az 60 altına inersin şeker
Furha bahar çok yaklaştıniz ideal kilonuza egzersiz yapalım beraber
Geçersin inş. İlkkk. Orucunu Allâh kabul etsin.İnşallah60 sınırını bi gecsem
Bugün oruç tuttum.. akşam fazla yemek istemiyorum bakalım.
63 kilo ile devam
Bahar güzel başlamışsin. Bende yarın başlıcam inş. Annenmler deyim yarın eve gidiyorum. Bakalım hayirlisiBen de bugūn 1poaca 1bardakta kuşburnu çay ictim.saat 11di
Ilkk menūn ne akşama
Allah kabul etsin
Tmm canım bekliyoruz sağsalim var evine inş.Geçersin inş. İlkkk. Orucunu Allâh kabul etsin.
Bahar güzel başlamışsin. Bende yarın başlıcam inş. Annenmler deyim yarın eve gidiyorum. Bakalım hayirlisi
AminBen de bugūn 1poaca 1bardakta kuşburnu çay ictim.saat 11di
Ilkk menūn ne akşama
Allah kabul etsin
Gūnaydin gūzel ve çıtır kızlarAz yedim canlar bir dilim çıtır ekmek tahin bandim. Elma, sayılı kuru çerez
Bütün hersey kaldi karnım çok toktu cunku
Su iyi ictim.
GünaydınGūnaydin gūzel ve çıtır kızlar
Bol iradeli bir gūn diliyorum
ilkk canımm iyi gidiyosun maşallah
Deryam doğru mu yapıyorum sence kendimi böyle aç bırakmadan olmuyor midemi doldurdukca dolduruyorum 65 kıloyu görünce dank dediBen devam ediyorum 62.5 ile 63.5 arası gidip geliyorum. Kimse yazmayınca bıraktım bende topiciği.. kendi halimde azimle gidiyorum. Çok agır gidiyorum hazirana kadar bi 57 olsam keşke..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?