- 3 Eylül 2015
- 3.329
- 11.077
- 208
- 33
- Konu Sahibi SendebenBendesen
-
- #1.821
Tamam canım kendine dikkat etArti olarak bir portakal, 4,5 kasik kisir, yarim doner yarim ayran
Aksam yemicem
Hastalanicam galiba bogazim yaniyor halsizim zorluyorum yemek icin bugunluk.
hastalansam bize bakacak kimse yok cocuklar perisan olur.
Tamam canim sende soyle, bende kumem belki sayende olur bu is. İstedigim kiloya varirim sana dua ederimFurhacim iyisin ama önemli olan aksam bi salata yapıp yiyelim tamam fazla kaçırmayalım.sen bana ben sana işi yürütelim kınama cezası olsun ben kusmem istediğini söyle fazla kaçırdığımda.
Aksam bisküvi ile puding yedimİlkkk aksam ne yedin salatami
Kız bende sana dua ederim hadi bakalım birlik gücünü görelim.Tamam canim sende soyle, bende kumem belki sayende olur bu is. İstedigim kiloya varirim sana dua ederim
İnsallah canim dua et.Kız bende sana dua ederim hadi bakalım birlik gücünü görelim.
Aynen dry ihtiyacimiz var motive eder biziDry_ik cigim nerde acaba kambersiz düğün olmaz
Aman keyfi yerinde olsun da
Bende de ip var ip atliyordum bir zamanlar ama simdi biraktim biraz toparlanim atlicam insallahSelam
Kardeşler kardiyo egzersizin alasini ip atlamak hemen bakkaldan ip alın benim gibi başlayın. Ben bununla incecik olurumayrıca kaslarımi çalıştıracak genel egzersiz yaptim göbeği hoplata hoplata bu his çok kötü ama bitti yağ tulumu devri .
Kahvaltı
İçinde azcık Salep bol tarcinli süt
Meyveli musli
Kahvaltim
Bir hadlanmis yumurta
Ara bir armut
Ara bir greyfut
Ara ara yedim bunlari
2 gun kurusu
Bir kucuk kase sutlac
Cok yemeye calisiyorum agir hastalanmamak icin Kotu hastalaniyorum yataklara dusuyorum o yuzden yemem lazim
Basim agiriyor, oksuruyorum cigerlerim kasiniyor bana dua et ilkkk hastalanmim
Cok güzel planSlm kızlarr
Geldim gördum çokk mutlu oldum azme gelmişsiniz..
Furkanda gelmiş hoşgelmiş , geçmiş olsun cnm..
Cumadan kvalideme gectim ve dun akşama kadar duzendiz yedim ve ustune regli oldum kocaman bir göbek oluştu ve 65 geldim tartıda. Reglidenmi yoksa duzensiz yemekmi bilmiyyorum ama busabahtan itibaren istikratlı gidiyorum tekrardan ,sizide gorunce dahada motive oldum işte buu tebriklerr
İlkk canm benim androidli telefon ve programım var yapıyorum devamlı vitsem işede yarıyor..ekstradan adımsayarımda var 7.000 adım atıyorum ortalama. 10.000 e çıkmayı planlıyorum işlh.
Sabah
Karnım çok agrıyodu pek ozenemedim kahvaltıya
Yarım haslanmış yumurta
Az kaşar
1 zeytın
Yarım dilimden az çavdar ekmegi
Çay
Öğlen tkahvesi
Lipton 5li çay
3 kaşık tavuk sote
Bol su içiyorum
Akşamada kurufasulye yapıyorum 5 gibi yerim bidahada yemeyecem , planım bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?