- 29 Ağustos 2012
- 1.519
- 1.653
- 133
- Konu Sahibi SendebenBendesen
-
- #1.881
Amin senden de rabbim razi hosnut olsun canım sen çok hassassin derya biraz daha dayanıklı gerçekçi görmüş gecirmis bize düşen tecrübelerden faydalanmak tedbir almakİlkkk canim Allah senden razi olsun. Ne diyecegimi bilmiyorum rabbim sana sabir versin. Oyle insanlara merhamet etsin. Dogru yolu gostersin insallah
Niyetimi anladin rabbim hidayet versin
Ancak dua edebiliriz baska caresi yok. Rabbim yardimcin olsun
Deryaya yollar açılmıştır inşallah takılıp kalmıştı.eğer yine olmadıysa üzülmek yok egzersizle birgün olacak inan.
Canimmm nerelerdesiniz napiyosunuzDeryaya yollar açılmıştır inşallah takılıp kalmıştı.eğer yine olmadıysa üzülmek yok egzersizle birgün olacak inan.
Geldimm kizlarr nasil gidiyorAa ne alaka ustune alındın ki sen. Kesinlikle aklımdan geçmedi furhan. Benim kastettiğim çok farklı senin sorunla alakası yok..
Burda bdv konularındada göruyorum,
Kadın kocam şöyle diyor gelen yorum
Okuz o , duzelmez , boşa gitsin..
Kendiyle ilgili bişey anlatır nerdeyse ölmelisin diyecek kadar ileri giderler
Amaç yardımcı olmak degil kendi egosunu tatmin etmek. Karşısındakini ezmek..
Anlatmak istemeyip üstünü geçersin hatta senin üzüldüğünü bile farketse tek derdi merakını gidermektir, ezer durur laflarıyla bu kişilere kafım
Benim 3 sene çocugum olmadı nelr neler duydum. Bikere her onune gelen sankı sen çocuk yapma şeklini bilmiyosun da o yuzden çocugun olmuyomuş muamelesi yapıyor. Zaten için acıyor olmuyor diye birde etrafın baskıları..
Çocuk oldu emziremedim bu seferde hepsi emzirme uzmanı ve dr kesilir. Ya kim istemez çovugum emsin ben manyakmıyım sütümü sagıp dokeyim ama sütünü sevmedi 5.5 ay sütüm fışkırdı ve sagıp doktum..mamanın zararlarını dinledim durdum
Ikıncı kız oldu okadar içime yara olmyştuki emzirme sanki çocuk emince bişey kanıtlayacam sanki ben emzirince iyi anne olcam, kendimi yetersiz hissedip sırf emzireyim diye emzik almadım sadece emcek dedim alışmasın biberona, mama vermek iatedi hemşireler kızdım..sonuç 1 haftada zafiyetten hastanede yattı kızım . Sütüm yokmuş ve kanallar tıkalıymış.. oglumda şakır şakır akan sut gelmedi.. yine millet konuşur emdikçe gelir yok vss diye diye bi tabuk pisliği yemedim yeterki artsın. Ogun kim geldiyse şu süt yapar dese eşimi arıyodum getir diye. Ne bulsam yedim ve hamileyken 9kg alan ben emzirmede 8 kilo aldım 2 ayda..
Hayatım boyunca insanlara yok diyemedi m yanlışını görsem sen böylesin diyemedim. Oyle kabul ettim insanları ama onlar benle çok uğraştı.. ben saygıdan sustukça okadar üstüme çıktılar..anlatmak istediğim çok farklı bilmiyorum açıklayabildimmi.. senin soruş şeklin beni etkilemedi.. didiklemek , rencide etmek çok farklı
Hatta geçende ilkin sıkıntıları oldugunda senin cümleni ben soyledim. Insan yakınındakı degilde yabancı yuze anlatmak ister sıkıntısını, anlatanilirsin diye.. neyse hoşçakalın...
Ayy canımmm maşallahın var kız kutlarim.Hoşgeldin bahar ..nerde kaldın kıs yenimi dondun Tr ye..
Devam ediyorum cnm 63 oldum sonunda baya zaman durakladım .
Kizlar nerdesinzHoşgeldin bahar ..nerde kaldın kıs yenimi dondun Tr ye..
Devam ediyorum cnm 63 oldum sonunda baya zaman durakladım .
Furha nerdedinzİnşallah olur
Kız konu sahibi nerelerdesinDeryaya yollar açılmıştır inşallah takılıp kalmıştı.eğer yine olmadıysa üzülmek yok egzersizle birgün olacak inan.
Ş. Aleykum bahar. Hoşgeldin canim bıraktık artık burayı kimse uğramıyor.Furha nerdedinz
Iyiyim canim annemin yaninda cok kilo almadim bi gūn yediysek bi gūn yemedik ortsladık kilo alnadim cok şkr.ama halaa vermek istedigim 1bucuk 2kg var.Ş. Aleykum bahar. Hoşgeldin canim bıraktık artık burayı kimse uğramıyor.
Sen nasılsın,nasıl geçti güzel gecmistir şimdi. Devam ediyor musun diyete annenin yanında Kilo almışsindir. anneler iyi bakar
İyi Çok sevindim Kilo almadığına. Bende iyiyim sağol canm. Kilom eskisi gibi vermedim.Iyiyim canim annemin yaninda cok kilo almadim bi gūn yediysek bi gūn yemedik ortsladık kilo alnadim cok şkr.ama halaa vermek istedigim 1bucuk 2kg var.
Sen nasilsin kilon nasil.neden bıraktiniz yaa
Bundan sonra konu sahibini beklemek yok kızlar el ele verip topiği yūrūtelim en azından fazla kilolarımızı tam olarak verene kadar birbirimizi birakmatalim.ben burda sizinle motive oluyorumBen devam ediyorum 62.5 ile 63.5 arası gidip geliyorum. Kimse yazmayınca bıraktım bende topiciği.. kendi halimde azimle gidiyorum. Çok agır gidiyorum hazirana kadar bi 57 olsam keşke..
Bundan sonra konu sahibini beklemek yok kızlar el ele verip topiği yūrūtelim en azından fazla kilolarımızı tam olarak verene kadar birbirimizi birakmatalim.ben burda sizinle motive oluyorumİyi Çok sevindim Kilo almadığına. Bende iyiyim sağol canm. Kilom eskisi gibi vermedim.
Bilmem ki niye devam etmiyoruz. İlkkk yok görünmüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?