Hergün ne yedik, ne içtik, ne kadar kilo verdik..

Amin senden de rabbim razi hosnut olsun canım sen çok hassassin derya biraz daha dayanıklı gerçekçi görmüş gecirmis bize düşen tecrübelerden faydalanmak tedbir almak
Biliyorum tedbir takdire engel olamaz dersiniz ama yinede tedbir almak en iyisi emirdir zaten..

Son düzenleme:
Deryaya yollar açılmıştır inşallah takılıp kalmıştı.eğer yine olmadıysa üzülmek yok egzersizle birgün olacak inan.

Geldimm kizlarr nasil gidiyor
Maşallah kız sana

Hoşgeldin bahar ..nerde kaldın kıs yenimi dondun Tr ye..
Devam ediyorum cnm 63 oldum sonunda baya zaman durakladım .

Hoşgeldin bahar ..nerde kaldın kıs yenimi dondun Tr ye..
Devam ediyorum cnm 63 oldum sonunda baya zaman durakladım .
Ayy canımmm maşallahın var kız kutlarim.
Daha dönmedim allahin izniyle 31mart perşembe evimdeyim inşallah.ondan sonra devam .
Yanlizmi devam ediyorsun canım
Kızları göremiyorum artık

Iyiyim canim annemin yaninda cok kilo almadim bi gūn yediysek bi gūn yemedik ortsladık kilo alnadim cok şkr.ama halaa vermek istedigim 1bucuk 2kg var.
Sen nasilsin kilon nasil.neden bıraktiniz yaa

Iyiyim canim annemin yaninda cok kilo almadim bi gūn yediysek bi gūn yemedik ortsladık kilo alnadim cok şkr.ama halaa vermek istedigim 1bucuk 2kg var.
Sen nasilsin kilon nasil.neden bıraktiniz yaa
İyi Çok sevindim Kilo almadığına. Bende iyiyim sağol canm. Kilom eskisi gibi vermedim.
Bilmem ki niye devam etmiyoruz. İlkkk yok görünmüyor.

Ben devam ediyorum 62.5 ile 63.5 arası gidip geliyorum. Kimse yazmayınca bıraktım bende topiciği.. kendi halimde azimle gidiyorum. Çok agır gidiyorum hazirana kadar bi 57 olsam keşke..

Ben devam ediyorum 62.5 ile 63.5 arası gidip geliyorum. Kimse yazmayınca bıraktım bende topiciği.. kendi halimde azimle gidiyorum. Çok agır gidiyorum hazirana kadar bi 57 olsam keşke..
Bundan sonra konu sahibini beklemek yok kızlar el ele verip topiği yūrūtelim en azından fazla kilolarımızı tam olarak verene kadar birbirimizi birakmatalim.ben burda sizinle motive oluyorum

İyi Çok sevindim Kilo almadığına. Bende iyiyim sağol canm. Kilom eskisi gibi vermedim.
Bilmem ki niye devam etmiyoruz. İlkkk yok görünmüyor.
Bundan sonra konu sahibini beklemek yok kızlar el ele verip topiği yūrūtelim en azından fazla kilolarımızı tam olarak verene kadar birbirimizi birakmatalim.ben burda sizinle motive oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…