- 29 Ağustos 2012
- 1.519
- 1.653
- 133
- Konu Sahibi SendebenBendesen
-
- #1.921
İnşallahIlkkcim allah kabul etsin hadi bakalım bekliyorum haftaya gzl haberler.
Kilo bildirimini bence cumartesi yapsak olurmu? Ben bugūn 57.1kg geldim
has dostum benim iyiliğimi istediğini biliyorum çok sağolasın inşallah bundan sonra midemi kucultecegim egzersiz devam.organlarım öyle tembelliğe alismis ki tıkanıp kalıyor az harekette özellikle kalbim bu yaşta kendime ettiğime bak esimede yazık neyse bitsin artık sağlıksız yaşam yeni bir ilknur olarak herkese örnek olacagim.. Kendimi mutlu edeceğim işte bu kadar.Kızlar sizi toplanmış gördüğüme sevindim.
Sizinle uzun zamandır beraberiz.. arada kopmalarınız oldu ama bu sefer son olsun. Ben aranızda en çok kilo veren ve istikrarı bozmayan tek kişi olarak :) nacizane tavsiyem olcak . Unutmadan şuan 62.4 üm diyete 77 ile başladım 15 kg kaybım var ona bazaran bunu soyledim yanlış anlamayın zaten burada olmamızın amacıda bu
Diyetin ilk 2 haftası zor geçiyor. Hem duygusal açlık hem biyolojik açlık yaşadım ama tartıda eksileri görmeye başladıkça azmim arttı ve 2 haftada mide küçülüyor alışıyor az yemeye. Hatta bu baştaki açlık olayına okadar alışmıştımki doymaya başladıgımda acaba fazlamı yedim diye vicdan yapıyordum.
Ekmek hiç yememek olmuyor ben ekmek yerine biliyosunuz hep yumurta yedim 2 bazen 3 tane.. gunde 2 dilim ekmek hakkımı genelde akşam kullandım ama akşamlarıda 5 i geçmedim. Çogunuz diyecekki eşim istemiyor , saat erken ev ortamına uymuyor.. kızlar bunlar gerçekten bahane çünkü benim eşim çok kızıyordu kilo veröeme inatla bu sisteme alıştı. Onlarla sofraya hep turdum ama yogurt yada söğüş salata yedim ..
Erken yemek çok etkili 3 gun bile bu şekilde uysanız sabah nasıl boş mideyle kaljacaksınız görmeye deger...
Ve sizin yolunuz kısa benim çok uzundu ona ragmen sabırla gidiyorum.
Kaçamaklarınız çoktu bunun sebebide nefsinizi doyurmuyosunuz. Ben 15 kilomu verirken iskender , lahmacun , burger menu , pasta vs hersey yedim ama az porsiyon ve uygun saatte... o yuzden kaçamak yapmıyorum..
Ara ogunde şekersiz kahve , elma ve yoğurt bunları sık yedim...
Şuan aynı kiloda sayılırız hadi şimdi benim son 5 kilomu sizinde aynı şekilde hep beraber verelim bu son olsun.. benim hazirana kadar vermem lazım ramazanda dengem bozulcak çünkü..hadi bakalımSendebenBendesen bunu ozellikle sana yazdım canım
Tamam canımGünaydın
İlkkk ben bugun bildirim yapmicam haftaya yaparım inş. Çünkü daha dün başladım sayilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?