Hergün ne yedik, ne içtik, ne kadar kilo verdik..

Hayirli aksamlar bakıyorum kimse yok.
Aralarda bir parça Bitter çikolata bir kase sutlac , 5tane buskuvi
Aksam Nohutlu salata

Canlar bugün hastanedeydik annem nefes darlığı oldu o yüzden
Bugün bol muhallebi yedim akşam 3 kasik kadar bulgur pilavi

Gūnaydin kızlaar bende bu ara sık giremiyorum netim az idi dūn tartıldım 56.3geldim ama halaa göbeğim var gibi ufakta olsa hoşuma gitmiyor.inş 55e doğru ben devam.
Furhacım ilk bi kaç gūn zor sonrasî çorap sökūğū gibi gelcek
Ilknur canim geçmiş olsun annen nasil

Günaydın kardeşler
Annemde kalp yetmezliği varmis Allah cc. Şifalar versin şu an yatıyor evdeyiz..

S.aleykum Nerdesiniz arkadaslar.
Kilo veremiyorum yediklerimden kaynaklanıyor herhalde. Daha öncede diyete başladığım vakit böyle yiyordum.ama kilo veriyordum. Şu An durmuş kilom.
Sizler nerelerdesiniz ilkkk,bahar

S.aleykum Nerdesiniz arkadaslar.
Kilo veremiyorum yediklerimden kaynaklanıyor herhalde. Daha öncede diyete başladığım vakit böyle yiyordum.ama kilo veriyordum. Şu An durmuş kilom.
Sizler nerelerdesiniz ilkkk,bahar
Vealeykumselam
Bende ayni kiloyum bakalim
Regli olduğumdan pek dikkat edemedim bugün bitti ama

S.aleykum arkadaşlar
Ne yaptınız kilonuz ne alemde. ben başımı almış gidiyorum 63e kadar çıktım. Hadi gelin başlıyalım yoksa Kötü olucak benim icin
İlkkk nasılsın cnm. Annenin durumu nasıl.
Bahar cnm sen nasılsın.

kusura bakmayın benim gibi iradesiz bilemiyorum artık cok mu 64 kiloya çıktım... çiviyle çaktılar sanki beni 60-65 arasına neyse yılmak yok tek dişli nene oluncaya kadar...
30 Günlük bir program yaptım yine 10 kiloyu vermek için sonuç alacağıma inanmıyorum kendime güvenmiyorum ama hayırlısı yarın başlıyorum

Slm ilk
Bende 62 den inemedimanlamıyorum sanki 15 kiloyu ben vermedim. Nasıl yaptım neler yaptım verdim beynim durdu. Yedikleriöi abartmıyorum ama veremiyorumda. En azından almadım bukadar zaman kar sayıyorum ben senle bsşlamsk isterim ama kvalidem acilde yatıyor kalp ameliyatı olacak. Zor gunler bizi bekliyor o yuzden şu ara çok katılamasamda bırakmam ama sen asıl bırakmayacaksın

Canim geçmiş olsun kayın validene. Insallah tez zamanda iyilesir..
Senin iki üç noktada duraksaman oldu ama bir şekilde kilidi açtın kiloyu verdin burası Benimde bildiğim en zor verilen nokta 60-65 arasi ama inanıyorum sana ellileri göreceksin.
Ben kendime hiç güvenmiyorum ama bakalım
Öyle ki günün her anında vücudumun çirkinligi bana tokat gibi çarpıyor gerçekleri neyse umutsuzluk bize yakışmaz çünkü yaşıyoruz hayattayiz.

Selamlar
30.günden geri sayım başladı
64 kiloyum.
Egzersiz olarakta 30 günlük bir Android programı var onu yapacağım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…