- 3 Eylül 2015
- 3.329
- 11.077
- 208
- 33
- Konu Sahibi SendebenBendesen
-
- #1.941
Günaydın kardeşlerGūnaydin kızlaar bende bu ara sık giremiyorum netim az idi dūn tartıldım 56.3geldim ama halaa göbeğim var gibi ufakta olsa hoşuma gitmiyor.inş 55e doğru ben devam.
Furhacım ilk bi kaç gūn zor sonrasî çorap sökūğū gibi gelcek
Ilknur canim geçmiş olsun annen nasil
VealeykumselamS.aleykum Nerdesiniz arkadaslar.
Kilo veremiyorum yediklerimden kaynaklanıyor herhalde. Daha öncede diyete başladığım vakit böyle yiyordum.ama kilo veriyordum. Şu An durmuş kilom.
Sizler nerelerdesiniz ilkkk,bahar
Slm ilkkusura bakmayın benim gibi iradesiz bilemiyorum artık cok mu 64 kiloya çıktım... çiviyle çaktılar sanki beni 60-65 arasına neyse yılmak yok tek dişli nene oluncaya kadar...
30 Günlük bir program yaptım yine 10 kiloyu vermek için sonuç alacağıma inanmıyorum kendime güvenmiyorum ama hayırlısı yarın başlıyorum
Canim geçmiş olsun kayın validene. Insallah tez zamanda iyilesir..Slm ilk
Bende 62 den inemedimanlamıyorum sanki 15 kiloyu ben vermedim. Nasıl yaptım neler yaptım verdim beynim durdu. Yedikleriöi abartmıyorum ama veremiyorumda. En azından almadım bukadar zaman kar sayıyorum ben senle bsşlamsk isterim ama kvalidem acilde yatıyor kalp ameliyatı olacak. Zor gunler bizi bekliyor o yuzden şu ara çok katılamasamda bırakmam ama sen asıl bırakmayacaksın
Lütfen bende katılabilirmiyim?Boyum 1.55 kilom 55.3 hedefim ise 45Selamlar
30.günden geri sayım başladı
64 kiloyum.
Egzersiz olarakta 30 günlük bir Android programı var onu yapacağım inşallah.
Tabi katılabilirsin canım ama bugün başlamak sartiyla beraber okLütfen bende katılabilirmiyim?Boyum 1.55 kilom 55.3 hedefim ise 45
TamamTabi katılabilirsin canım ama bugün başlamak sartiyla beraber ok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?