Hergün ne yedik, ne içtik, ne kadar kilo verdik..

Bende regl dönemindeyim ikimizin denk gelmiş. Canım ağrı için sadece aspirin at kan durultucudur faydali çünkü diğer agri kesiciler regl kesiyor tavsiyem.bide kendini sıcak tut.

Afiyet sifa olsun canim

Bende regl dönemindeyim ikimizin denk gelmiş. Canım ağrı için sadece aspirin at kan durultucudur faydali çünkü diğer agri kesiciler regl kesiyor tavsiyem.bide kendini sıcak tut.
Cok otu karnim agiriyordu sabah 8 den beridir bir agri kesici attim daha yeni sancim hafifledi sicak tutuyorum canim cok sagol

Bende bugün yine küçük kepekli tost yedim sabah yanında domates maydanoz.
Öğlen sadece bir kase çorba ve 2 dilim ekmek yedim.
Akşamki menü belli 1 tavuk pirzola salata ve yoğurt. Benim bugünkü menüm bu kızlar aralarda şekersiz sütsüz nescafe içmeye çalışıyorum ama tadına hala alışamadım buarada ilkk sen ne mısırı yiyorsun canım benim bildiğim mısırda kalorili ama yanlışmı biliyorum

Bundan korkuyordum komşular asure hayri yaptı benim diyet gitti bir küçük kase yedim çok severim..
Bahar birinci sayfayi takip ediver canim.hadi bekliyoruz bugün yarın başla artık sende.

Foolfancy diyetin güzel gidiyor canım uyarici nescafe yerine yağları yakan diyetin icin çok faydalı sirkeli su önerebilirim bir dikişte gidiyor mideye çook rahatım. Baktım krize gireceğim çok yemek yiyeceğim sirkeli su içiyorum.

Ama aksam kilo tartilmaz ki doğru sonuç alamazsin her zaman sabah aç karina mide bağırsak boşken tartil canım

Inşallah istediginiz kiloya ulasirsiniz
Iyi fikir resimli olmasi topiginiz hayirli olsun

Bundan korkuyordum komşular asure hayri yaptı benim diyet gitti bir küçük kase yedim çok severim..
Bahar birinci sayfayi takip ediver canim.hadi bekliyoruz bugün yarın başla artık sende.
Ilkkcim benim esimin haftada bir pazar gunleri bos gunu yani birlikte evde kahvalti ettigimiz tek gun.oyuzden allahin izniyle yarindan itibaren sizinleyim.

Bu sirkelu su mugdeni yakmiyomu nekadar katiyorsun 1bardaga?
Ve cok yiyecegin zaman yemekten oncemi iciyosun ustah kessin diye

Sabah bir bardak maydanoz suyu
12 de kahvalti ceyrek simit, yarim dilim t.b ekmegiyle 2 lokma salcali yumurta ve yogurtlu kabak,dom salt,2 zeytin k.k koy peyniri azicik labne
Ara mandalina
2.5 da: 2 dilim t.b ekmegiyle yogurtlu mayonezli kabak, bir catal makarna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…