- 29 Ağustos 2012
- 1.519
- 1.653
- 133
- Konu Sahibi SendebenBendesen
-
Afiyet sifa olsun canimGünaydın
Süt tok tutar canım sabah için iyi bi seçim..
Ben dün ölçüsüz yedim yani cok cesitten tadlarina baktim gece birde mısır yiyordum..geçmiş günlerime asla dönmek istemem ama bunlar bile fazla sirkeli su içtim yakar yağlarımı inşallah.dün iştahım çoktu bugün iyiyim.elim gitmiyor oraya buraya.
Sabah kahvaltım
Eki Görüntüle 1680787
İki bardak kekik çayı
Bunun içinde bir kaşık az tuzlu salca iki yumurta Lor peyniri birde mısır gevreği var tabi üstüne yoğurt.bunun yarısını yedim.diğer yarısını çok açıktığımda yerim..
Cok otu karnim agiriyordu sabah 8 den beridir bir agri kesici attim daha yeni sancim hafifledi sicak tutuyorum canim cok sagolBende regl dönemindeyim ikimizin denk gelmiş. Canım ağrı için sadece aspirin at kan durultucudur faydali çünkü diğer agri kesiciler regl kesiyor tavsiyem.bide kendini sıcak tut.
Sabah bir barsak sut biraz kraker
Ara bir mandalin 3 kare bitter % 80 kakaolu olanindan
Ara bir portakal bir armut yarim elma
Saat 3 te bir tabak bamya 5,6kasik bulgur pilavi saat 4 gibi 3 cizi biskuvi
Aksam bir dilim ekmege surulmus tahonez ogluma yaptim yemedi sinirlendim ben yedim yoksa bisey yemicektim
Tartildim biraz once olmasi gerekenden fazla ciktimİyi gidiyorsun furha bence ölçüler iyi azicikta hareket olursa gayet iyi kilo verirsin.
Inşallah istediginiz kiloya ulasirsinizHepinize selamlar
Diyet arkadaşlari arıyorum...su iğrenç kilolardan kurtulmak için devamli buraya yazacak yarı yolda bırakmayacak çekinmeden birbirimizi uyarabilicegimiz dostlar.
Boyum 167 , kilom 64
10 kilo vermem şart.
haydi Bismillah
Tartı bildirim günümüz cumadir .
[TR1][TD] ilkk [/TD][TD1]31 yas; 2 çocuk[/TD1][/TR1][TR1][TD]BOY[/TD][TD1]167[/TD1][/TR1][TR1][TD]BASLANGIÇ KİLO[/TD][TD1]63.5[/TD1][/TR1][TR1][TD]GÜNCEL KILO[/TD][TD1]61.3[/TD1][/TR1][TR1][TD]NE KADAR VERDİ[/TD][TD1]2.2[/TD1][/TR1][TR1][TD]BUGÜN EGZERSİZ KAÇ DK [/TD][TD1]HENÜZ DEĞİL[/TD1][/TR1]
[TR1][TD] furha63 [/TD][TD1]23 yas ; 2 cocuk[/TD1][/TR1][TR1][TD]BOY[/TD][TD1]158[/TD1][/TR1][TR1][TD]BASLANGIÇ KİLO[/TD][TD1]61.9[/TD1][/TR1][TR1][TD]GÜNCEL KILO[/TD][TD1]61.6[/TD1][/TR1][TR1][TD]NE KADAR VERDİ[/TD][TD1]0.3[/TD1][/TR1][TR1][TD]BUGÜN EGZERSİZ KAÇ DK[/TD][TD1]HENÜZ DEĞİL[/TD1][/TR1]
[TR1][TD] foolfancy [/TD][TD1]28 yaş ; 1 cocuk[/TD1][/TR1][TR1][TD]BOY[/TD][TD1]156[/TD1][/TR1][TR1][TD]BASLANGIÇ KILO[/TD][TD1]76.6[/TD1][/TR1][TR1][TD]GÜNCEL KİLO[/TD][TD1]bekleniyor[/TD1][/TR1][TR1][TD]NE KADAR VERDI[/TD][TD1]bekleniyor[/TD1][/TR1][TR1][TD]BUGÜN EGZERSİZ KAÇ DK[/TD][TD1]HENÜZ DEĞİL[/TD1][/TR1]
[TD1][/td1][TR1][TD] xBahar61x [/TD][TD1]bekleniyor[/TD1][/TR1][TD1][TR1][TD]BOY[/TD][TD1]1.58[/TD1][/TR1][TR1][TD]BASLANGIÇ KİLO[/TD][TD1]61.5[/TD1][/TR1][TR1][TD]GÜNCEL KILO[/TD][TD1]bekleniyor[/TD1][/TR1][TR1][TD]NE KADAR VERDİ[/TD][TD1]bekleniyor[/TD1][/TR1][TR1][TD]BUGÜN EGZERSİZ KAÇ DK [/TD][TD1]HENÜZ DEĞİL[/TD1][/TR1][/td1]
Ilkkcim benim esimin haftada bir pazar gunleri bos gunu yani birlikte evde kahvalti ettigimiz tek gun.oyuzden allahin izniyle yarindan itibaren sizinleyim.Bundan korkuyordum komşular asure hayri yaptı benim diyet gitti bir küçük kase yedim çok severim..
Bahar birinci sayfayi takip ediver canim.hadi bekliyoruz bugün yarın başla artık sende.
Tamam canimBahar imkanın varsa senden resimde bekliyoruz.tarti yedik içtiklerin .bütün yediklerini belirt buraya canim.
Tavsiyem ara ogunlerde 1tane meyve ye eger az geliyorsa yaninda 1kase yogurt yiyebilirsinYediklerim fazlami yorum istiyorum
Bu sirkelu su mugdeni yakmiyomu nekadar katiyorsun 1bardaga?Foolfancy diyetin güzel gidiyor canım uyarici nescafe yerine yağları yakan diyetin icin çok faydalı sirkeli su önerebilirim bir dikişte gidiyor mideye çook rahatım. Baktım krize gireceğim çok yemek yiyeceğim sirkeli su içiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?