Hergun supriz yapan erkek

Sen sabırlısın yine :) ben birinde patlardım..bu ne yaa kaç senedir ne giyerim ne renk severim bilmiyomusun,sen beni sevmiyosuuunn a bağlardım

:)kiz cok fenasin super

Bence bi girip bakin instagramda nazli yilmaz kizi gordukce vallahi depresyona giriyorum

:)kiz cok fenasin super
Vallahi bayildiim masallah diyimde onu yapmayi beceremeyen esler var cunku

umarim wardir ama sanmam taniyom kocami.unutmustur bende hatirlatmam asla
Zaten ya unuturlar yada onlar icin sacma sapan bi gundur hediye almaktan kacarlar ayda yilda aldiklari en fazla 3 hediye dogum gunu evlilik yildonumu bide kutlayan olursa tabi oda sevgililer gunu biz bi heyecanla dusunur buralara konular acariiz onlaar hiiiic

Siz sürpriz yapıyor musunuz eşinize? İnternetten insanların hayatını takip edip de imrenmeyin, siz sadece size gösterdiklerini gorebilirsiniz. Gerçekte ne yaşadıklarını bilemezsiniz.

Benim eşim de hergün nerdeyse 3 tane gül getirir ama nasıl? Düğün salonumuz var tabi düğün e çelenk geliyor onların üstünden alıp getiriyor para verse o kadar sevinmem o güller i diziyorum yanyana :)
Hediye sürpriz bilmem iki çocuk doğurdum hayırlı olsun bile demedi kelek

Sen sabırlısın yine :) ben birinde patlardım..bu ne yaa kaç senedir ne giyerim ne renk severim bilmiyomusun,sen beni sevmiyosuuunn a bağlardım
Planini uygulamaya firsat bulamadigi zamanlar da para verir git istedigin bisey al diye.. :)) alacaktim da aklima bisey gelmedi diyecek kadar da odundur yani.. Sanki diger zamanlar da hic kopya cekmeden icinden geldigini aliyomus gibi :)

bnmki bu evlilik yildonumumzde cicek aldi sasrdm .cnku boyle bi adeti yoktur..onu da verisi bi gormeliydin acemi oldugu her halinden belli....gnelde dogum gnumde bi magazaya goturur beni neye ihtiyacn vrsa al askm dogum gnu hediyen der..oyle her gun suprizler cicekler bocekler bi adam vrsa bna da soyle benmkinn ustune kuma alayim..

Yani şimdi bu tarz olayların doğruluğu da tartışılır. Siz nerden biliyorsunuz adamların her gün sürpriz yaptığını falan yani nerden görüyorsunuz? Gözünüzle mi gördünüz? Yukarıda da söylendiği gibi eşinin adıyla kendi kendine çiçek yollayıp millete gösteriş yapanlar var.

her gün çiçek mi alınır yahu, o parayı biriktirir ev alırım ben
eşim öyle çiçekler almaz,şiirler falan yazmaz ama mesela sevdiğim pastalardan, çikolatalardan alır, yemekten sonra çıkarır, ya da sabahları giderken notlar bırakır yatağın yanına, haftasonu kızımı uyutmaya gittiğimde rakı sofrası hazırlamış mesela, böyle küçük hoşluklar yapıyor arada, hakkını yemeyeyim, ama öyle her gün çiçekler böcekler, kalpler falan, ben de sevmem zaten, çiçek alacağına bir kilo balıkla içecek bişeyler alsın kızartır yeriz daha romantik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…