Sen sabırlısın yine :) ben birinde patlardım..bu ne yaa kaç senedir ne giyerim ne renk severim bilmiyomusun,sen beni sevmiyosuuunnİstisnalar olabilir tabiki.. Ama erkeklerin geneli, anlamaz bu surpriz isinden.. Bak mesela kendi kocamdan ornek veriyim.. dogum gunume bi hafta kala falan, gozle gorulur bi degisiklik olur esimde.. Evden cikmayi sevmeyen adam, hadi su alisveris merkezine gidelim, hadi su magazaya girelim demeye baslar.. Gireriz, canim sence hangi renk daha hos, daha guzel sence falan der, bnde fikrimi soylerim.. Yesil derim mesela.. Bir, renk tercihi cepte :) farkli farkli mekanlarda sinsi sinsi arastirmaya devam eder.. Evde der ki mesela, hep pantolon giyiyosun, elbiseyi sevmiyo musun? Niye hic elbise giymiyosun der? Bnde plAnini bozmam severim elbiseyi soyle ucus ucus sifon bi elbisem olsa giyerim mesela derim.. Bunu duyunca bi keyiflenir.. Hediye cepte cunku plan basari ile isledi.. Ve bombaaa.. O ozel gunde ne hediye almis dersiniz, yeşil sifon bi elbise :) bnde hic caktirmam.. Aaa tam istedigim renk, tam istedigim bi model derim :) o da bana caktirmadan sevecegim bi hediye almis olmanin mutlulugu ile dolasir etrafta
:)kiz cok fenasin superİstisnalar olabilir tabiki.. Ama erkeklerin geneli, anlamaz bu surpriz isinden.. Bak mesela kendi kocamdan ornek veriyim.. dogum gunume bi hafta kala falan, gozle gorulur bi degisiklik olur esimde.. Evden cikmayi sevmeyen adam, hadi su alisveris merkezine gidelim, hadi su magazaya girelim demeye baslar.. Gireriz, canim sence hangi renk daha hos, daha guzel sence falan der, bnde fikrimi soylerim.. Yesil derim mesela.. Bir, renk tercihi cepte :) farkli farkli mekanlarda sinsi sinsi arastirmaya devam eder.. Evde der ki mesela, hep pantolon giyiyosun, elbiseyi sevmiyo musun? Niye hic elbise giymiyosun der? Bnde plAnini bozmam severim elbiseyi soyle ucus ucus sifon bi elbisem olsa giyerim mesela derim.. Bunu duyunca bi keyiflenir.. Hediye cepte cunku plan basari ile isledi.. Ve bombaaa.. O ozel gunde ne hediye almis dersiniz, yeşil sifon bi elbise :) bnde hic caktirmam.. Aaa tam istedigim renk, tam istedigim bi model derim :) o da bana caktirmadan sevecegim bi hediye almis olmanin mutlulugu ile dolasir etrafta
Bence bi girip bakin instagramda nazli yilmaz kizi gordukce vallahi depresyona giriyorumHergun surpriz yapan kadin olamayacagindan,hergun surpriz yapan erkek hic olmaz
Ara sira surpriz yapsin,bi cicek alsin falan ama oyle ha bire de surpriz mi yapilir allah askiniza?
Birde sosyal medyada gorduklerinize hiic inanmayin.Benim tanidigim bircok cift var aralari oldukca limoni, sosyal hesaolarinda cifte kumru gorunen.
Allah iyisini ahlaklisini verdin gerisi bos..
umarim wardir ama sanmam taniyom kocami.unutmustur bende hatirlatmam aslaDaha aksam olmadi uzulmeyin belki aksama bi suprizi vardir
:)kiz cok fenasin super
Vallahi bayildiim masallah diyimde onu yapmayi beceremeyen esler var cunkuİstisnalar olabilir tabiki.. Ama erkeklerin geneli, anlamaz bu surpriz isinden.. Bak mesela kendi kocamdan ornek veriyim.. dogum gunume bi hafta kala falan, gozle gorulur bi degisiklik olur esimde.. Evden cikmayi sevmeyen adam, hadi su alisveris merkezine gidelim, hadi su magazaya girelim demeye baslar.. Gireriz, canim sence hangi renk daha hos, daha guzel sence falan der, bnde fikrimi soylerim.. Yesil derim mesela.. Bir, renk tercihi cepte :) farkli farkli mekanlarda sinsi sinsi arastirmaya devam eder.. Evde der ki mesela, hep pantolon giyiyosun, elbiseyi sevmiyo musun? Niye hic elbise giymiyosun der? Bnde plAnini bozmam severim elbiseyi soyle ucus ucus sifon bi elbisem olsa giyerim mesela derim.. Bunu duyunca bi keyiflenir.. Hediye cepte cunku plan basari ile isledi.. Ve bombaaa.. O ozel gunde ne hediye almis dersiniz, yeşil sifon bi elbise :) bnde hic caktirmam.. Aaa tam istedigim renk, tam istedigim bi model derim :) o da bana caktirmadan sevecegim bi hediye almis olmanin mutlulugu ile dolasir etrafta
Zaten ya unuturlar yada onlar icin sacma sapan bi gundur hediye almaktan kacarlar ayda yilda aldiklari en fazla 3 hediye dogum gunu evlilik yildonumu bide kutlayan olursa tabi oda sevgililer gunu biz bi heyecanla dusunur buralara konular acariiz onlaar hiiiicumarim wardir ama sanmam taniyom kocami.unutmustur bende hatirlatmam asla
vallahi bizi kandırdı kendi eğlendi bence.
çok fazla dışarıya oynuyoruz, günümüz insanının sıkıntısı bu.
eşimle aram iyi olsun işyerime çiçek gelmese de olur ve hatta gelmesin nazar olur Allah korusun.
Planini uygulamaya firsat bulamadigi zamanlar da para verir git istedigin bisey al diye.. :)) alacaktim da aklima bisey gelmedi diyecek kadar da odundur yani.. Sanki diger zamanlar da hic kopya cekmeden icinden geldigini aliyomus gibi :)Sen sabırlısın yine :) ben birinde patlardım..bu ne yaa kaç senedir ne giyerim ne renk severim bilmiyomusun,sen beni sevmiyosuuunna bağlardım
Merhaba kizlar bitek benim kocammi boyle diye dusunuyorum artik cevreme bakiyorum oyle erkekler varki su instagramda yeni tureyen cicekcilerden hergun sevgililerine eslerine gonderiyolar suprizler yapiyolar bunca zaman erkek degilmi hepsi ayni diye gecinirdim ama birakin benim kocam cicek almayi dogru duzgun ozel gun bile hatirlamaz arada bi istedigim bisey varsa ona alir ozel bi gunde he durumuda oldukca iyi yani hergun alsa ona zerre zarar etmez birakin hediye almayi kendi ihtiyaclarimi bile kendim alirim para isteyince laf eder bizim gibi kadinlarin boyle ozel seyler yasamaya hakki yokmu oysaki onlar bize oyle davransalar biz kadinlari sinirlendiricek hicbisey kalmaz tek istedigimiz el ustunde tutulmak kirilmamak degilmi bu kadar mi zor?! Oyle olanlardan neyim eksik diye dusunmuyo degil insan
Aynen ya akşam yorgunken bir bardak bitki çayı getirdiğinde eşimden romantiği yok.Napcam her gün çiçeği, bulaşık dizel makina boşaltır çamaşır aşar toplar katlar tamam çiçeği napacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?