Hergun supriz yapan erkek

Ben evinin temizliğini yapan camını silen çamaşırları asan 5 de işinden çıkıp 6,5da evinde olup çolugu çoçuğu eşiyle vakit geçiren hafta sonu da sabahtan tüm ailesini alıp gezmeye götüren hiçbir özel anını unutmayan eşlwe tanıyorum da bana denk gelmedi beninkide kütük tersten okuyunca da aynı. Şans bazen diyorum onlarınki altın benimki teneke

Her hafta yapmasaymış bari.

Hep hediye almaz benim sevgilimde alıncada tam alır
Hergün alsa sıkılırım boşa masraf
Ha evlenınce ne olur bilemem yani.

Her hafta yapmasaymış bari.

her hafta olmasa dikkatimizi çekmezdi zaten.
sonrasında eşiyle aralarında kıymet verme vermeme durumunun kadınlar arasında dedikodu mazlemesi yapıldığını ve onlara kapak olsun diye kendi kendine çiçek gönderdiğini öğrendik.
üzücü bir hadise elbette ama gereksiz.
kime neyi kanıtladı?

bir süre aynı odayı kullandık. o sayede öğrendim daha doğrusu telefon konuşmasına şahit oldum.
parçalar birleşti. eşiyle iyi durumda olan bir kadının o kadar mutsuz olmasına imkan yok.
eh millet didikledi tabii dedikodu olsun diye kadıncağız da patladı ve bana artı bir başka arkadaşa anlattı.
dedikodu kesilsin diye yaptım iyice beter oldu diye.
sonra da çok durmadı eş durumundan gitti zaten.

Ayy nasıl ogrendiniz
Ogrendiginizi biliyor mu ?

Sen bakma o instagramdaki facebookdaki mutluluk pozlarına, sürprizlere, balonlara, pastalara, çikolatalara, çiçeklere.
İşyerlerine gelen çiçeklere böceklere... Acaba kaç tanesi gerçekten kocadan sevgiliden geliyor, kaç tanesi düşman çatlatmak üzere kendileri tarafından sipariş ediliyor?
İşe de yaramıyor değil hani, kandırmaca mandırmaca; dosta düşmana nazır nispet keyfi

Huzur, mutluluk ve en önemlisi sağlık olsun yeter bence..

Böyle beklentilere takılıp kalmayın yaa. çok üzülürsünüz böyle beklentilerle yaşarsanız. Daha geçen gün bizim 1. evlilik yıldönümümüzdü. hiçbişey yapmıycaktım zaten bulantılarım çok, yemek yiyip içemiyoruz. Ama akşamüstüne doğru had idedim yapayım bir iki hazırlık. yemeğimi güzel yaptım, masamı çok şirin hazırladım. Görünce eşim sevindi, hoşuna gitti. Güzel tepkiler verdi. Farkında bile değildi yıldönümünün :) Zaten yemekten sonra kusmam başladı. taa ilerleyen saatte minik bi not bıraktım onu gördü öyle anladı günün anlamını :) hemen ardından pasta ile süpriiiiiz yaptım.
Ne ben ona, ne o bana hediye almadık. en güzel hediyemiz birbirimiziz, en güzel hediye bize bi arada olmak, en güzel süprizde karnımdaki meleğimiz.

Öyle heryerde kocasının yaptıklarını anlatan kadınlarada inanmayın. Benimde var çevremde öyle, çoğu yaşamak istediği şeyi anlatıyor. Kafasındaki hayalleri anlatıyor. Kocam bana süpriz yapsa bile ben kimseye anlatmam ayıla bayıla. kocamla benim aramdadır. Kendi gözünüzle hergün süpriz yapan bi erkek görüyorsanız çevrenizde, emin olan bi süre sonra bayar o durum :)
Benim eşim ne doğum günü ne başka gün önem vermez, gariptir ki bende vermem. kutlarız kendi kendimize sevinir kikirderiz geçer gider :) Benim yapım gereği midir, fıtrat mıdır bilmem bende erkekten süpriz bekleyen bi tip değilim. Erkekler düz mantık, bilmezler öyle alengirli süprizler şirinlikler bıcırıklıklar. Kadının işidir bu. Ben eşime süpriz bişey yaparken havalara uçuyorum sanki kendime yapılıyor gibi.
Haaa hiç mi almaz bişey, yoooo.. daha dün iğne oyalı yazma almış bana. :) zırt pırt yapmaz, peçeteden gül yapar onu verir o bile mutlu eder beni. hiç çiçeğimiz yok sakladığım, hep peçeteden var çiçeklerim :)

Çok uzattım ama, demem o ki; takılmayın böyle şeylere konu sahibi. seviyorsanız seviliyorsanız en güzel hediye bu.

çok fazla takılmamak lazım bence eşin seni sevsin saygı göstersin bir çiçek almayıversin ne olacak....ne kocalar hergün hediyeler alıp ama karısının arkasından neler çeviren...arada alması tabi mutlu eder bayanları onu da belki tatlı sözle dile getirip en azından özel günlerde almasına teşvik edebilirsin...

hahaha en azindan dusunup getiriyor akli gonlu sizde demek ki

*Sürekli süpriz yapan erkekler var. Fakat onların hepsi sevgilileri/eşleri tarafından hor görülüp itilip kakılıyor (etrafımda var) veya ilişkileri uzun sürmüyor
*Arada çiçek alsın tabi insan gururlanıyor ama çiçekleri uzun yaşatamıyorum. Onun yerine evde canlı çiçeklerimiz var. Onları beraber sulayıp bebeğimizmiş gibi seviyoruz.
*Yarım saat ondan geç kalkıyorum diye her sabah bana "günaydın karıcığım, nasılsın bugün" yazması kadar hiçbirşey mutluluk vermiyor.

Allah onu belalardan, hastalıktan korusun. Başımdan eksik etmesin. Asıl hediye budur benim için...

Ben eşime hergün sürpriz yapamam
Dolayısıyla ondan da beklemem
Özel günleri hatırlarız karşılıklı ( ben bi kez unutmuştum hatta )
Bence bu kadarı kafi
Hoş zaten kesemiz bir, zırt pırt çiçek alsa ben alma derim. Çürüyüp çöpe giden bişeye gerek yok israf gibi gelir bana
Ben mi odunum bilmem paragözde değilim ama mantığıma yatmalı bazı şeyler

Sevgiliyken bi çiçek bi hediye alırdı, hergün değil tabi doğum günü sevgililer günü vs.
Evlendik yine aynı olunca, dedim o kadar borca girdik bi tane hediye kafi
Çiçek yollamaya başladı, bu sefer de çürüyo yazık bari canlı çiçek olsun dedim
Şimdi yorumları okudukça kendimi odun hissettim

Canım benim eski eşim sürprizler hediyeler vs vs adam kendini bana adamış gibiydi. İşyerime çikolatalar gondermekten tut bir sürü hediyeler.. Sonuç? Maşallah sanal alemin kraliymis kendisi.. Aldatma lar, yalanlar dizboyu.. Şimdi ki eşim özel günlerde çiçek hediye alır onun dışında umursamaz. O çiçekler hediyeler cok sacma huzur güven olsun yeter:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…