Ben evinin temizliğini yapan camını silen çamaşırları asan 5 de işinden çıkıp 6,5da evinde olup çolugu çoçuğu eşiyle vakit geçiren hafta sonu da sabahtan tüm ailesini alıp gezmeye götüren hiçbir özel anını unutmayan eşlwe tanıyorum da bana denk gelmedi beninkide kütük tersten okuyunca da aynı. Şans bazen diyorum onlarınki altın benimki tenekeMerhaba kizlar bitek benim kocammi boyle diye dusunuyorum artik cevreme bakiyorum oyle erkekler varki su instagramda yeni tureyen cicekcilerden hergun sevgililerine eslerine gonderiyolar suprizler yapiyolar bunca zaman erkek degilmi hepsi ayni diye gecinirdim ama birakin benim kocam cicek almayi dogru duzgun ozel gun bile hatirlamaz arada bi istedigim bisey varsa ona alir ozel bi gunde he durumuda oldukca iyi yani hergun alsa ona zerre zarar etmez birakin hediye almayi kendi ihtiyaclarimi bile kendim alirim para isteyince laf eder bizim gibi kadinlarin boyle ozel seyler yasamaya hakki yokmu oysaki onlar bize oyle davransalar biz kadinlari sinirlendiricek hicbisey kalmaz tek istedigimiz el ustunde tutulmak kirilmamak degilmi bu kadar mi zor?! Oyle olanlardan neyim eksik diye dusunmuyo degil insan
ne cicegi bugun bizim ewlilik yildonumumuz adam bi msj bile atmadi .
Benim eşim de hergün nerdeyse 3 tane gül getirir ama nasıl? Düğün salonumuz var tabi düğün e çelenk geliyor onların üstünden alıp getiriyorpara verse o kadar sevinmem o güller i diziyorum yanyana :)
Hediye sürpriz bilmem iki çocuk doğurdum hayırlı olsun bile demedi kelek
içiniz rahat edecekse şu kadarını söyleyeyim. benim işyerinde bir arkadaşım kocasının adıyla kendine çiçek gönderirdi haftada bir kez, sonra da şaşırmış numarası yapardı.
eşiniz size sadıksa takmayın çiçeği böceği bence.
elbette ilgi ve jest istersiniz hakkınız ama bizde erkek modeli böyle.
Alın siz alınVar mi ki oyle her gun surpriz yapan bir erkek?
Bulan varsa haber etsin bana 2.koca olarak alayim
Her hafta yapmasaymış bari.
Ayy nasıl ogrendiniz
Ogrendiginizi biliyor mu ?
Var mi ki oyle her gun surpriz yapan bir erkek?
Bulan varsa haber etsin bana 2.koca olarak alayim
Senin daha ilkse onceligin var vanilyamAlın siz alınhepsini siz alın bize kalmasın
Hiç kocam oolmadı ablam allah kazalardan belalardan korusun ablamSenin daha ilkse onceligin var vanilyam
Benim eşim de hergün nerdeyse 3 tane gül getirir ama nasıl? Düğün salonumuz var tabi düğün e çelenk geliyor onların üstünden alıp getiriyorpara verse o kadar sevinmem o güller i diziyorum yanyana :)
Hediye sürpriz bilmem iki çocuk doğurdum hayırlı olsun bile demedi kelek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?