Hergun supriz yapan erkek

Ya benim eşim hep gönderir, niye bu olay size kandırmaca geliyor çok ilginç
Erkeklerden umudunuzu kesmeyin kızlar bence tabi içinde olmayan hediyeden anlamayanlar da var.

İçiniz rahat olsun çoğu erkek süpriz yapmaktan anlamaz. . . Yada banada sizin ki gibi odun bi koca denk geldi

O biraz gösteriş budalalığı.. Ya kadını uyutan bir erkektir o ya da kasını elde tutmak için kendini sevmeyen bir kadını tavlama. Ben hep böyle gördüm... Aldatıyordur, kadın ayrı erkek ayrı para gani hayat yaşıyordur vesaire. Çünkü gerçekten bu kadar ince olan bir erkek her zaman bir şey alarak ya da çiçekle, takıyla sürpriz yapmıyor. Bir mesaj atıyor, sevdiğin tatlıyı bulup getiriyor vs. Benim erkek arkadaşım bugüne kadar hiç çiçek göndermedi bana, almadı da. Bir kez saksı çiçeği almıştı çok önceden. Ama ne bileyim bazen otobüsten indiğim yerde beni sevdiğim dondurmayla bekler, bazen benden erken uyanır arar beni, bazen alakasız bir zamanda gördüğü güzel bir şeyi almıştır getirir, yemek yapar vs. vs. Hiçbirini tutup da sosyal medyada paylaşmam. İş arkadaşım var bir tane de; haftada 3 kez çiçeği gelirdi. Gelirdi diyorum çünkü en sonunda o çok mutlu peşinden koşulan kadın maskesini attı bir gün aldatması, aşağlaması, sözlü şiddeti sebebi ile ayrılmış yemişm karizmasını parasını defolsun nidalarıyla.. Sonra sinir stresten 20-30 kilo verdi neredeyse.. Velhasıl; çoğunlukla insan kendinde ne eksikse dışarıya en çok onu konuşup süsleyip lanse ediyor. Sanki herkes biliyor da aksini göstermesi gerekirmiş gibi.. Nadir ve dozunda olanlar dışında tüm o çiçek showları, bitin bile resmini paylaşanlar sevgi eksikliği olanlar..

hedıye alan erkek değil, kadına kadın gibi davranan erkek daha makbul bence.. Sizi sayıp sevsın yeterli.. Kendi düşünüp tasarlayıp sürpriz yaparsa dünyalar benim olur ayrı..

benim eşimde süpriz yapmaz hatta evlilik doğum günleri hatırlamaz sadece oğlununkini hatırlıyor artık kafaya takmıyorum çünkü istediğim şeyleri alıyor

Eşini sürprizlere boğan erkek yoktur istediğini yaptıran kadın vardır. Tabi öyle bana sunu al, bana sürpriz yap falan diil demek istediğim.

Erkegi bu konuda malesef ki yonlendirmek gerekiyor.
Iliskimizin basinda esim cicek vs sevdigimi bildigi icin alir ama elinde tasimaya utanirdi. Bi bakiyorum POSETTE BI BUKET CICEK??
Yavas yavas ona bunun normal oldugunu, yapmasi gerektigini soyledim. Her yaptigini instagramda ve fbookta onu etiketleyerek paylastim. Insanlar bir iki laf soyledi tabi, kilibiksin susun busun diye. Ama laf soyleyenlerin atladigi bir nokta da var ki onlarin da sevgilisi var ve onlar da kadin!
Laf soyleyenlerin sevgilisi de 2 3 ay sonra "sen bana niye yapmiyosun boyle seylerrrr?" Diye dirdira basladi. Mecbur onlar da yapmaya basladi.
(Simdi zorla yaptirinca kiymeti yok diyenleri kenara alayim, kendiliginden yapan adamin da onceki sevgilisi dirdir yapmıştır erkekler bu cicekli suprizli gen kodlanmis olarak dunyaya gelmiyorlar)
Durum normallesti. Ki zaten normaldi.
Esim en son en yakin arkadasina bizim dugunumuzde sevgilisine evlenme teklif etmesi icin baski yapiyordu. Diz cokersin soyle yaparsin boyle yaparsin diye...

Simdi de hala ayni... evet sik sik çiçek alir esim, sik sik yemek yapar, sik sik cikolatalar pastalar minik suprizler olur. Ozel gunleri unutmaz.

Mesela bu sabah "uykum var kahvalti etmesek olur mu dedim" tamam dedi. Uyudum uyandim o bana kahvalti hazirlayip cikmis. E bu da suprizdir?

Mesela 2 gun sonra kimlikteki dogum gunu icin ben de ona supriz planliyorum. Ki gercek dogum gunu mu yooo. Hayatinda gercek dogum gununu bile ilk benimle kutladi o derece bu gunlere ozenilmeyen bir ailede yetismis. Ama hosuna gidecek biliyorum.

Erkeklere bu durumj asilamak gerekiyor.

Benim eski erkek arkadaşım öyleydi süprizini illa yapardı ve klasik olmazdı as
Erkeklerden umudunuzu kesmeyin kızlar bence tabi içinde olmayan hediyeden anlamayanlar da var.

aynen öyle gerçekden adam olanlar da var içlerinde anormal bir durum değil göz boyama yada hava atma neden olsun?

Eski erkek arkadaşım süprizini eksik etmezdi ve asla klasik şeyler yapmazdı şiirler ile uanırdım her sabah kendi yazdığı tabi ben ailem yüzümden ayrılmak zorunda kaldım. Saygısı da sonsuzdu gittiği her yerden haberim olurdu arkadaşlarının içinde de olsa arar yada arardım sende bizlesin derdi.

ah benim kocişim benim saçımı içten okşasa kafi geliyor bana artık geçtim çiçeği böceği, ama özel günlerde isterim affetmem : D

Arada bir sürprizler yapan ince ruhlu erkekler var elbet. Ama her gün sürpriz yapan adamdan korkarım ben..

Ayyy her gun supriz yapsa sklirm ben ne o oyle mirc mirc. İnsan bilir artik yarin ne olacagini yine supriiiizzz vala benim kocam ideal erkek hic bi ozel gunu unutmaz. Bisey alir mutlaka hatta normal zamanda bi anda elinde biseyle gelir ama ben bise almasini istemiyorum ki hic almasin eve geldiginde bana smski sarilip cok ozledim seni aksam olmadi bi turlu diyor ya iste o butun hediyelere bedel.....

valla iyi hoş diyorsun da, benimki bırak bana sürpriz yapmayı, sen hiç bana sürpriz yapmıyorsun diye söyleniyor bir de :))

Valla kizlar var oyle biri instagram hesabinida gordum kizin kendisinin yaptigini pek sanmiyorum bakiniz mesela nazli yilmaz instada aratin nasil bi ask diye hayran kalmiyo degil insan
Nazlı Yılmaz mı? güneşin kızları dizisinin Nazlı'sının adına açılmış fake bir hesap olmasın o? o da dizide nazlı yılmaz çünkü. ve heryerde dizi karakterlerine profil açılıyo.

Her gun hergun surprizde bayar ama evet bi kadin ister boyle jestler.
Bilmiyorum benim esim nasil olucak acaba.
Simdilik es adayi felan yok yni pek dertlenmiyorum.

Oku bak güzelce yazdıklarımı. Ben Yast'ın kocası ona hediye göndermiyor dedim mi? Demedim. Acaba kaç tanesi diye başlayan da bir cümlem var ayrıca.

Benim eşim özel günlere önem verenlerden, annesi öyle alıştırmış ama beni de annem tam tersi alıştırdı. Hediye olarak para verebilecek kadar odun bir insanım, eşim ise "doğum günü pastanı kendi ellerimle yaptım" diyen bir insan. İlla ki bir taraf odun oluyor yani

Koalina yemin ederim kahkaha attim.
Para vermek nedir ya hu?

Bi an hediye yerine elime para sayildigini dusundum. Gozum dondu sol gozum seyiriyor su an.

Koalina yemin ederim kahkaha attim.
Para vermek nedir ya hu?

Bi an hediye yerine elime para sayildigini dusundum. Gozum dondu sol gozum seyiriyor su an.
Ya o zaman çok mantıklı geliyor biliyor musun
Ne alacağımı bilemiyordum, zerre fikrim yoktu. Senelerdir hediye ala ala fikir tükendi, bari dedim para vereyim de bir ihtiyacını karşılasın Ciddi ciddi çok hoş bir şey yaptığımı düşünerek verdim parayı ama pek hoş bir tepkiyle karşılaşmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…