Ya benim eşim hep gönderir, niye bu olay size kandırmaca geliyor çok ilginçSen bakma o instagramdaki facebookdaki mutluluk pozlarına, sürprizlere, balonlara, pastalara, çikolatalara, çiçeklere.
İşyerlerine gelen çiçeklere böceklere... Acaba kaç tanesi gerçekten kocadan sevgiliden geliyor, kaç tanesi düşman çatlatmak üzere kendileri tarafından sipariş ediliyor?
İşe de yaramıyor değil hani, kandırmaca mandırmaca; dosta düşmana nazır nispet keyfi
Ya benim eşim hep gönderir, niye bu olay size kandırmaca geliyor çok ilginç
Erkeklerden umudunuzu kesmeyin kızlar bence tabi içinde olmayan hediyeden anlamayanlar da var.
valla iyi hoş diyorsun da, benimki bırak bana sürpriz yapmayı, sen hiç bana sürpriz yapmıyorsun diye söyleniyor bir de :))Merhaba kizlar bitek benim kocammi boyle diye dusunuyorum artik cevreme bakiyorum oyle erkekler varki su instagramda yeni tureyen cicekcilerden hergun sevgililerine eslerine gonderiyolar suprizler yapiyolar bunca zaman erkek degilmi hepsi ayni diye gecinirdim ama birakin benim kocam cicek almayi dogru duzgun ozel gun bile hatirlamaz arada bi istedigim bisey varsa ona alir ozel bi gunde he durumuda oldukca iyi yani hergun alsa ona zerre zarar etmez birakin hediye almayi kendi ihtiyaclarimi bile kendim alirim para isteyince laf eder bizim gibi kadinlarin boyle ozel seyler yasamaya hakki yokmu oysaki onlar bize oyle davransalar biz kadinlari sinirlendiricek hicbisey kalmaz tek istedigimiz el ustunde tutulmak kirilmamak degilmi bu kadar mi zor?! Oyle olanlardan neyim eksik diye dusunmuyo degil insan
Nazlı Yılmaz mı? güneşin kızları dizisinin Nazlı'sının adına açılmış fake bir hesap olmasın o? o da dizide nazlı yılmaz çünkü. ve heryerde dizi karakterlerine profil açılıyo.Valla kizlar var oyle biri instagram hesabinida gordum kizin kendisinin yaptigini pek sanmiyorum bakiniz mesela nazli yilmaz instada aratin nasil bi ask diye hayran kalmiyo degil insan
Oku bak güzelce yazdıklarımı. Ben Yast'ın kocası ona hediye göndermiyor dedim mi? Demedim. Acaba kaç tanesi diye başlayan da bir cümlem var ayrıca.Ya benim eşim hep gönderir, niye bu olay size kandırmaca geliyor çok ilginç
Erkeklerden umudunuzu kesmeyin kızlar bence tabi içinde olmayan hediyeden anlamayanlar da var.
Benim eşim özel günlere önem verenlerden, annesi öyle alıştırmış ama beni de annem tam tersi alıştırdı. Hediye olarak para verebilecek kadar odun bir insanım, eşim ise "doğum günü pastanı kendi ellerimle yaptım" diyen bir insan. İlla ki bir taraf odun oluyor yani
Ya o zaman çok mantıklı geliyor biliyor musunKoalina yemin ederim kahkaha attim.
Para vermek nedir ya hu?
Bi an hediye yerine elime para sayildigini dusundum. Gozum dondu sol gozum seyiriyor su an.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?