herkes az olmasından yakınır ..ben çookk

kirmizilihatun

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mart 2009
734
567
323
Merhaba,
benim sorunum eşimin sürekli cinsellik istemesi.. Hafta da 3 gün birlikte oluyoruz 15 yıllık evliyiz. Eşim bunu sürekli rutine bağlanmış gibi görüyor. Çalışıyorum yorgun olduğum zamanlar oluyor..Onu istemediğim zaman hemen küsüyor.."Sen beni istemiyorsun zaten" diye tribe giriyor. Bu lafı söylediği an benim beynimde şimşek çakıyor artık gerçekten
İnsanın ruh hali hep aynı değil ki.. Yeri gelir her gün olur, yeri gelir haftada 1 gün...
Bunu anlatamıyorum O ' na maalesef. Dün akşam çocuklar uyuyana kadar uyuyup kaldım diye, sabah günaydın dedim cevap vermedi.
Biraz önce aradım telefonu açmadı..Gerçekten bu durumdan sıkıldım artık.. Böyle yapınca istek falan da kalmıyor zaten

tamam beni istemesi çok güzel ama ...her istediği an bende isteyemem ki.. iş, ev ve çocuklar döngüsünde yoruluyorum ..inanın hiç aklıma gelmiyor hoş özletmeye fırsat vermiyor da zaten :)
hahaha eşim de aynılarını söylüyor bana yoksa eşim olabilir misiniz ☺️
ya çalıştığınız içindir eşim bana inan çok yorgunum beynen istiyorum ama vücudum kaldırmıyor diyor.

Ben de çok yoğun çalışıyorum bazen gözlerimi çok zor açık tutuyorum ama asla geri çevirmiyorum çok hasta vs değilsem. Başlayınca uyanıyorsun bir şekilde

Merhaba,
benim sorunum eşimin sürekli cinsellik istemesi.. Hafta da 3 gün birlikte oluyoruz 15 yıllık evliyiz. Eşim bunu sürekli rutine bağlanmış gibi görüyor. Çalışıyorum yorgun olduğum zamanlar oluyor..Onu istemediğim zaman hemen küsüyor.."Sen beni istemiyorsun zaten" diye tribe giriyor. Bu lafı söylediği an benim beynimde şimşek çakıyor artık gerçekten
İnsanın ruh hali hep aynı değil ki.. Yeri gelir her gün olur, yeri gelir haftada 1 gün...
Bunu anlatamıyorum O ' na maalesef. Dün akşam çocuklar uyuyana kadar uyuyup kaldım diye, sabah günaydın dedim cevap vermedi.
Biraz önce aradım telefonu açmadı..Gerçekten bu durumdan sıkıldım artık.. Böyle yapınca istek falan da kalmıyor zaten
Haftada 3 iyi ya gerci 2 yıllık evliyim siz 15. Bilemedim o kadar evli olmam lazım bişey demek için

Merhaba,
Herşey iyi güzel de uyuyup kaldın diye sana trip atması hoş olmamış ...:sinirli:

Ben bir gün boş bir gün dolu olarak yasıyorum benimki can degil mi 😂 bir gün yapmasak diğer gün mutlaka ve aynen trip tavır hak getire.
Gerçi biz çocuk düşünüyoruz belkide ondan ama düşünmediğimiz zamanlarda aynıydı . Geri çevirsen surat yapicak zoraki oluyo biraz anlamaları lazim ama ne yapalım 😊

Ben bir gün boş bir gün dolu olarak yasıyorum benimki can degil mi bir gün yapmasak diğer gün mutlaka ve aynen trip tavır hak getire.
Gerçi biz çocuk düşünüyoruz belkide ondan ama düşünmediğimiz zamanlarda aynıydı . Geri çevirsen surat yapicak zoraki oluyo biraz anlamaları lazim ama ne yapalım

Zoraki olsa da belli etmemeye çalışıyorum artık.. Çünkü burnumdan getirir sonra.

Bence haftada 3 gun gayet normal. Ben hemen her gun ve bazen gunde 2 kere falan yani benim ki can degil mi 😊 siz elinizdekine dua edin bnce hersey normal ama trip atmasi biraz anormal

Dalga geçtiğimi düşünmeyin lütfen ama eğer çok rahatsızsanız eşinizin yemeğine şap atın...

Başka türlü nasıl engelleyebilsiniz , ya da nasıl bir tavsiye gelebilir size bu konuda bilemiyorum.

Back
X