herkes az olmasından yakınır ..ben çookk

Dalga geçtiğimi düşünmeyin lütfen ama eğer çok rahatsızsanız eşinizin yemeğine şap atın...

Başka türlü nasıl engelleyebilsiniz , ya da nasıl bir tavsiye gelebilir size bu konuda bilemiyorum.

Benim sorunum şu aslında yanlış anlaşıldım. Haftada 3 normaldir zaten ama sanki bu bir rutin görev gibi haftada 3 değilde 2 olunca surat asılması beni kızdırıyor sadece

Bence haftada 3 gun gayet normal. Ben hemen her gun ve bazen gunde 2 kere falan yani benim ki can degil mi siz elinizdekine dua edin bnce hersey normal ama trip atmasi biraz anormal
Benim sorunum şu aslında yanlış anlaşıldım. Haftada 3 normaldir zaten ama sanki bu bir rutin görev gibi haftada 3 değilde 2 olunca surat asılması beni kızdırıyor sadece

Nasil tesadüf ki ben de esime o tribi birkac saat önce yaptim
Sabah erken kalmasi gerekiyor, benim hormonlar tavan, bütün gün de is yerinde kosturmus
Ben de haftada bari iki üc yapalim dedim, daha haftanin bitmesine cok var dedi o zaman yapariz
Neyse uzunca bir tartismadan sonra istedigimi aldim
Yumurtlama dönemindeyim cok fena buralar cook
Hayir sürekli taciz mesajlari atiyorum gün boyu gelene kadar bir de
Eve geliyor sürekli kistiriyorum adam benden kacacak delik ariyor ay utandim yaa

Nasil tesadüf ki ben de esime o tribi birkac saat önce yaptim
Sabah erken kalmasi gerekiyor, benim hormonlar tavan, bütün gün de is yerinde kosturmus
Ben de haftada bari iki üc yapalim dedim, daha haftanin bitmesine cok var dedi o zaman yapariz
Neyse uzunca bir tartismadan sonra istedigimi aldim
Yumurtlama dönemindeyim cok fena buralar cook
Hayir sürekli taciz mesajlari atiyorum gün boyu gelene kadar bir de
Eve geliyor sürekli kistiriyorum adam benden kacacak delik ariyor ay utandim yaa
Kısmen ben ve eşim 🙂 çok zor çoook istekli olmayanlar bu durumu anlamıyo işte

Burda mıydı hatırlamıyorum bir yerde okumuştum, birisi böyle yapan eşine inat, her gün ve birden fazla kez yapmalarını istemiş bir süre boyunca. Ondan sonra adamım yorgunluktan canı çıktığı için sonradan eşini anlamış daha da tavır almayı bırakmıştı varsa vaktiniz deneyebilirsiniz derim ben :D

Ya konu sahibi normal olup olmadığı sormamış ki adam bunu rutin olarak görüyormuş sorun burda..hangimiz salı, perşembe,cumartesi sevişme günlerimiz diye plan yapıyoruz ki ? Bende gelemem rutine, anlık gelişen birşey istek, bazen bir kaç gün üst üste bazen haftada 1 robot değiliz.

Merhaba,
benim sorunum eşimin sürekli cinsellik istemesi.. Hafta da 3 gün birlikte oluyoruz 15 yıllık evliyiz. Eşim bunu sürekli rutine bağlanmış gibi görüyor. Çalışıyorum yorgun olduğum zamanlar oluyor..Onu istemediğim zaman hemen küsüyor.."Sen beni istemiyorsun zaten" diye tribe giriyor. Bu lafı söylediği an benim beynimde şimşek çakıyor artık gerçekten
İnsanın ruh hali hep aynı değil ki.. Yeri gelir her gün olur, yeri gelir haftada 1 gün...
Bunu anlatamıyorum O ' na maalesef. Dün akşam çocuklar uyuyana kadar uyuyup kaldım diye, sabah günaydın dedim cevap vermedi.
Biraz önce aradım telefonu açmadı..Gerçekten bu durumdan sıkıldım artık.. Böyle yapınca istek falan da kalmıyor zaten
19 yillik eliyim .Aynen bu durumdayım. O adam duzelmeyecek ve rutine girmeyecek bil istedim ;)

2 arkadaşımda bu sebepten yakınıyordu eşleri çok istekliymiste bıkmışlarmış da falan filan sonra ne olduysa eşleri bunlardan biraz uzaklaşmış hemen beni aldatıyor beni sevmiyor moduna girdiler bence yokluğu daha zor siz esinizi uzaklastirmayin kendinizden şanslısınız kıymetini bilin derim

Merhaba,
benim sorunum eşimin sürekli cinsellik istemesi.. Hafta da 3 gün birlikte oluyoruz 15 yıllık evliyiz. Eşim bunu sürekli rutine bağlanmış gibi görüyor. Çalışıyorum yorgun olduğum zamanlar oluyor..Onu istemediğim zaman hemen küsüyor.."Sen beni istemiyorsun zaten" diye tribe giriyor. Bu lafı söylediği an benim beynimde şimşek çakıyor artık gerçekten
İnsanın ruh hali hep aynı değil ki.. Yeri gelir her gün olur, yeri gelir haftada 1 gün...
Bunu anlatamıyorum O ' na maalesef. Dün akşam çocuklar uyuyana kadar uyuyup kaldım diye, sabah günaydın dedim cevap vermedi.
Biraz önce aradım telefonu açmadı..Gerçekten bu durumdan sıkıldım artık.. Böyle yapınca istek falan da kalmıyor zaten
Aynı şeyleri yazmak için aldım telefonu çok sıkıldım artık... Eşim 1 gün yapalım 1 gün yapmayalım modunda ve her seferinde benim de kendi kadar istekli olmamı bekliyor isteksizliğimi belli edersem kavga ediyoruz ama istemek için özlemem gerekmez mi bıktırmadan olsa.. İyi kısımları görebiliyorum ama onları duymaktan ziyade çözüm istiyorum... Tamam beni sevmesi arzulaması güzel ama 2 çocuğum var emziriyorum bekli hormonal bilemiyorum gerçi evlendiğimizden beri var. Birde sürekli hazırlamamı bekliyor. Tamam biliyorum bir daha genç olmuycaz. Ama söylesem de benn sen gibi çok istekli olamıyorum desem de bekliyor. Oysa evlenmeden önce eşimi bu konu da yeterim sanıyordum. Hatta ilişki sırasında eşim de mutlu olduğunu söylüyor belki de beni teşvik etmek istiyor. Ama istemiyorum kardeşim istemiyorum. Zırt pırt istemiyorum. Sıkıldım bu kadar mahrem bir konuyu yazmak da istemezdim ama başka çarem kalmadı. Eşimi seviyorum ama bilmiyorum

Aynı şeyleri yazmak için aldım telefonu çok sıkıldım artık... Eşim 1 gün yapalım 1 gün yapmayalım modunda ve her seferinde benim de kendi kadar istekli olmamı bekliyor isteksizliğimi belli edersem kavga ediyoruz ama istemek için özlemem gerekmez mi bıktırmadan olsa.. İyi kısımları görebiliyorum ama onları duymaktan ziyade çözüm istiyorum... Tamam beni sevmesi arzulaması güzel ama 2 çocuğum var emziriyorum bekli hormonal bilemiyorum gerçi evlendiğimizden beri var. Birde sürekli hazırlamamı bekliyor. Tamam biliyorum bir daha genç olmuycaz. Ama söylesem de benn sen gibi çok istekli olamıyorum desem de bekliyor. Oysa evlenmeden önce eşimi bu konu da yeterim sanıyordum. Hatta ilişki sırasında eşim de mutlu olduğunu söylüyor belki de beni teşvik etmek istiyor. Ama istemiyorum kardeşim istemiyorum. Zırt pırt istemiyorum. Sıkıldım bu kadar mahrem bir konuyu yazmak da istemezdim ama başka çarem kalmadı. Eşimi seviyorum ama bilmiyorum
[/Q

aslında bunun nedeni onlar kadar istekli olmadığımızdan kaynaklanıyor.. Yoksa her gün olması bizim için de sorun olmazdı..

Back
X