- Konu Sahibi Mavimorumsu
-
Bu kilo alma meselesi kişiden kişiye değişen birşeydir çok çok zayıf kişilere bile 16 kilodan fazla alma diye uyarı yapıyorlar bunu ben değil doktorlar söylüyor evet sizin dediginiz idael olandır ama hangi kiloyaya ? 55-70 arası kisiler enfazla 12bucuk kilo alması gerekir üstü olanlar ise en az 7 . Ayrıca vitamin takviyelerini düzenli kullandıktan snra protein alımına dikkat ettikten snra bence illada 12bucuk sinir var diye zorlamamak gerekir diye düşünüyorumYapmayın bu çok sağlıksız. Gebelikte alınması gereken normal kilodaki kadınlar için 11-14 kilo arasıdır. 8 kilo çok az, çok sağlıksız. Bunu okuyan bir gebe kilo almamak için yetersiz beslenebilir.
O zaman arkadaşların preslenenden yaptırıyorlar, çünkü onun kalıcığı çok daha fazla. Dediğin gibi keratin botoksu olabilir. Kalitesiz yaptırsak onu düzeltmek için daha fazla para öderim, o yüzden kalitesi olsun güzel olsun. Bir araştıracağım artık bakalım.ay kesinlikle. evde yapilani hic duymadim, ben turkiyeye geldikce yaptiriyorum. arkadaslarim bir yaptiriyorlar 6 ay gidiyor, benimki 2 ay falan anca. o presslenen seyden yaptirmiyorum. hatta benim yaptirdigim keratin botoksu olabilir.
saclarim sari normalde ama ben daha acik sevdigimden hep boyatiyorum, bunu yaptirmasam cok yipraniyor. yine de arastirip iyisini yaptirmak lazim yoksa kalitesizi pek zararli.
Tuzsuz şampuanda hangi markayı kullanıyorsun? Uzun zamandır geçmek istiyorum ama saçlarım ombreli, çok çalı süpürgesi gibi durur mu ki?İlk başta temizlenmiyor sanıyorsun ama alışıyorsun bir süre sonra. Valla ben çok memnunum. Saçlarım kendine geldi. Kabarmalar bitti, dalgalar güzelleşti. Sıfır şekillendiriciyle kullanabiliyorum artık saçımı. Problem saçımda değil boca ettiğim kimyasallardaymış.
Bence kilon boyunla çok uyumlu . Diyet yapacağım diye sağlıksız beslenme .ceyceycım tabı yasım 43 genkkenkı gıbı erıtemıyoruz artık..ondan ben az yıyorum..karbonhıtrat az tuketmeye calısıyorum..kılom 160 boy 50 kg ama spor yapmay usenıyorum spor yapmamız gerek..
cocuk var gobek acık gıymıyorum belkı yasadıgım cevre ıle ılgılı..
tatil dışında ben de asla giymem büyük şehirde olduğum halde.öğrenciyken de giymedim .tarz meselesiceyceycım tabı yasım 43 genkkenkı gıbı erıtemıyoruz artık..ondan ben az yıyorum..karbonhıtrat az tuketmeye calısıyorum..kılom 160 boy 50 kg ama spor yapmay usenıyorum spor yapmamız gerek..
cocuk var gobek acık gıymıyorum belkı yasadıgım cevre ıle ılgılı..
Kiloya göre değil vücut kitle indeksine göre hesaplanır gebenin alması gereken kilo aralığı. Böyle kilolu her konuda sizin gibi biri çıkar en fazla şu kadar kilo alın gebelikte der, araştırma yapmayan birileri de okur uygulamaya kalkar. Rica ediyorum topluma açık mecralarda insan sağlığını etkileyebilecek bu tip paylaşımlar yapmayın.Bu kilo alma meselesi kişiden kişiye değişen birşeydir çok çok zayıf kişilere bile 16 kilodan fazla alma diye uyarı yapıyorlar bunu ben değil doktorlar söylüyor evet sizin dediginiz idael olandır ama hangi kiloyaya ? 55-70 arası kisiler enfazla 12bucuk kilo alması gerekir üstü olanlar ise en az 7 . Ayrıca vitamin takviyelerini düzenli kullandıktan snra protein alımına dikkat ettikten snra bence illada 12bucuk sinir var diye zorlamamak gerekir diye düşünüyorum
sakın yaptırma.kansorejen .ben beyin tümörü oldum belki de katkısı var.sormadım hiç doktorlarımaYaa bende düzleştirme amacıyla yaptırmak istiyorum. Saçlarım çalı süpürgesi değil ama yine de yıka çık kullanayım istiyorum. Hiç dokunmayayım o zaman annemin zaten alerjik bir bünyesi var.
Yaa geçmiş olsun, atıyorum kafamdan o zaman bu fikri.sakın yaptırma.kansorejen .ben beyin tümörü oldum belki de katkısı var.sormadım hiç doktorlarıma
Sağlık olarak kötü tabiki. Yoksa kimseyi belli bir rakama sigdirip sen şöyle böylesin demek iyi olmaz herkes kendi boyunu bünyesini bilir baktığınızda 60kilo çok fazla değildir ama kısa birinde kilo olarak gözükür bu kavramlar çok berbat bişey. Kendimden örnek vererek gitmek istiyorum ilk gebeligimde 52kilo ile hamile kalıp 62ile doğuma gittim diyette yapmadım özelliklere dikkatte etmedim doğumdan snra göbeğim yoktu doktorum bil su icmemi önerdi sadece ikinci gebeligimde 59ile başladım 67ile bitirdim yine doğumdan snra göbeğim yoktu 57kiloya döndüm tek yaptığım şeyde çikolata tatlı aşırı hergun tuketmedim oyuzden söyledim ilk yazimida yoksa 67ile doğum yapıp tatlılarq gomulsem bendede göbek olurduonların çoğu sosyal medyadan etkileniyorlar.ben bazı tanıdıklarımın resimlerine bakıyorum gerçek hallerini bilmesem hepsini türkiye güzeli seçeceğimmama kilolu olmak kötü orda haklısınız
Kimyasal olmayan nemlendirici sürün benceBen değilim. Salaşlığı da tamamen abartmış durumdayım. Hele de maske olayından sonra asla makyaj malzemesi almadım. Cildim de bozuk şimdiye kadar da ne yapabildiysem de bi işe yaramadı. Şimdi de hamilelik ve nemlendirici bile sürmüyorum. Işime geliyo. Hep de evdeyim saçım da topuz sürekli. Topuz harici çıkanlara bakıp dün eşime dedim ki saçım geleceğe dönüş filmindeki profesöre benziyo di mi ne güzel? O da ooov perfect dedi. Anlatacaklarım bu kadar.
değmezzz. 3 kere yaptırdım 2.5 ar ay dayandılar bozuldular.öyle 6 ay falan kullanamadım iyi yerlere yaptırdığım halde.ama formaldehit içermeyen saç botoksu vs olabilir tabiki.davines in bir ürünü var 1 yıl gidiyor ama fiyatı tuzlu biraz.800 kusürdü en son.aradaşlarım ondan çok memnundu.keratin bakımı o daYaa geçmiş olsun, atıyorum kafamdan o zaman bu fikri.
sut ıcmeye yogurt yemeye usenıyorum..aslında daha saglıklı beslenebılırız ıste cocukla ılgılenmekten yada usengeclıktenBence kilon boyunla çok uyumlu . Diyet yapacağım diye sağlıksız beslenme .
174 boyum var.63 kilo hamile kaldım.Şu an 80 kiloyum.Ve doktorum asla kilo konusunda sizin dediğiniz gibi fazla alma demedi.Sağlıklı ilerliyorsun,hiç kafana takma.Doğumdan sonra dikkat edersen eski kilona dönersin dedi.Ki etrafımda 30 kilo alıp 1 yıl olmadan eski haline dönen var.Lütfen net ifadeler kullanmayın.Psikolojik olarak etkilenenler de olabilir.Önemli olan sonrası.Düzenli beslenme ve sporla kilo verilir.Bu kilo alma meselesi kişiden kişiye değişen birşeydir çok çok zayıf kişilere bile 16 kilodan fazla alma diye uyarı yapıyorlar bunu ben değil doktorlar söylüyor evet sizin dediginiz idael olandır ama hangi kiloyaya ? 55-70 arası kisiler enfazla 12bucuk kilo alması gerekir üstü olanlar ise en az 7 . Ayrıca vitamin takviyelerini düzenli kullandıktan snra protein alımına dikkat ettikten snra bence illada 12bucuk sinir var diye zorlamamak gerekir diye düşünüyorum
İndirimde ne yakalarsam onuTuzsuz şampuanda hangi markayı kullanıyorsun? Uzun zamandır geçmek istiyorum ama saçlarım ombreli, çok çalı süpürgesi gibi durur mu ki?
Aman 2 çizgim çıkar da belki yaşımı gösteririm.Kimyasal olmayan nemlendirici sürün bence
9 ay sonra insanın cildi öyle bi çöküş yaşıyor ki şaşırıp kalıyor
Bende üşendigim için ( ve zor bi hamilelik geçirince ) bakımsız dolaştım.şimdi pişmanım derinleşen yüz çizgilerim oluştu
Bir yıl boyunca 80 kilo olan oda arkadaşımın, instada kendini 50 kilo gibi fit göstermesine şahit olduğumda instadan fena soğudum...Merhaba Hanımlar son zamanlarda kendimi çirkin hissediyorum.instagramda bakıyorum kadınlar göbeği açık kıyafetler giyiyo dümdüz göbekleri saçları vs nasıl hoşlar ben bi türlü öyle olamıyorum göbeğimde var 3 yaşında bebegimde kendimi mutsuz hissediyorum.siz bakımlı mısınız nasıl bir düzeniniz var herkes mi yediğine giydiğine dikkat ediyor
Önerdiğiniz nemlendirici var mı kimyasal olmayan?Kimyasal olmayan nemlendirici sürün bence
9 ay sonra insanın cildi öyle bi çöküş yaşıyor ki şaşırıp kalıyor
Bende üşendigim için ( ve zor bi hamilelik geçirince ) bakımsız dolaştım.şimdi pişmanım derinleşen yüz çizgilerim oluştu
Böyle kilolu sizin gibi derkenKiloya göre değil vücut kitle indeksine göre hesaplanır gebenin alması gereken kilo aralığı. Böyle kilolu her konuda sizin gibi biri çıkar en fazla şu kadar kilo alın gebelikte der, araştırma yapmayan birileri de okur uygulamaya kalkar. Rica ediyorum topluma açık mecralarda insan sağlığını etkileyebilecek bu tip paylaşımlar yapmayın.
Öyle demeyin ilerde lazım olur cizgisiz yüzAman 2 çizgim çıkar da belki yaşımı gösteririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?