Maalesef konuyu açan kişinin yaşadıkları benimde başıma geldi bide üniversitede tanışmıştım onunla, yıllarca sevmiştim, o beni sevmediğini söyledi ama benle konuştu bende hep umut ettim belki sever diye ama ta ki o cinsellik isteyene kadar, sonra vazgeçtim, geçen koronaya yakalandığım için bir salaklık yapıp mesaj attım ama çok pişman oldum, bidaha da asla yazamam kendime saygım yeterince azalmış, kendime saygımı tamamen kaybedemem o yüzden bidaha asla yazmam onaNasıl insanlarla nereden arkadaş oluyorsunuz, kendinizi nasıl ifade edip naısl davranıyorsunuz bu da önemli?
Ben hayatımda hiç sanaldan biriyle tanışıp sevgili olmadım mesela, hep yakın çevremden insanlarla flört ettim. Dolayısıyla kimse kalkıp cinsellik konuşması yapmadı. Ben kendim isteyerek yaşadım çoğu şeyi.
Ancak internette dolanan çoğu erkeğin amacı belli rahat cinsellik, bedava seks vs vs. %10 ciddi ilişki istiyorsa bile %90ı bu saydıklarımı bulmak için giriyor internet ortamına. Eğer ciddi bir ilişki arıyorsanız önceliğiniz çevreniz, reel falan olsun.
Sizi sevmeyen biriyle konuşmanız sizin hatanız malesef. Bile bile konuşmasaydınız keşke. Geçmiş olsun, böyle insanlarla bir daha muhatap olmayın özgüveninizi saygınızı hiç kaybetmeyin.Maalesef konuyu açan kişinin yaşadıkları benimde başıma geldi bide üniversitede tanışmıştım onunla, yıllarca sevmiştim, o beni sevmediğini söyledi ama benle konuştu bende hep umut ettim belki sever diye ama ta ki o cinsellik isteyene kadar, sonra vazgeçtim, geçen koronaya yakalandığım için bir salaklık yapıp mesaj attım ama çok pişman oldum, bidaha da asla yazamam kendime saygım yeterince azalmış, kendime saygımı tamamen kaybedemem o yüzden bidaha asla yazmam ona
Bende yaşadım aynı durumu bide cinsellikten sonra belki aramızda ciddi biseyler olabilir dedi bana ve bende yıllarca beni sever diye umut ederek sevmiştim onu, o beni sevmediğini söylemişti ama, cinsellik isteyip bakireliği çok sorun ediyorsan hastanede düzeltiriz demesi o kadar zoruma gitti ki o kadar kendimi değersiz hissettim ki, zaten kabul etmedim onun cinsellik isteğini, sonra da başkasıyla sevgili olup benle arkadaş kalmak istedi ama arkadaş olmadım, geçen korona olduğumu öğrendim ve mesaj attim, bide salak gibi kendimi suçladım ben hata yaptım da ondan mı böyle oldu diye helallik istedim, ben onu kırmış olsam bile bu lafları hak ettiğimi düşünmüyorum o da beni çok kırdı onun helallik istemesi gerekirdi, kendimi sorguladım baktım ki kendime saygım kalmamış nerdeyse, kendime saygımı tamamen kaybetmeyeyim kendimi düzelteyim diye tamamen dün vazgeçtim ondan, bidaha asla yazmam ve kendimi sevecem ve sonra karşıma yeni birisi çıkarsa onunla deneyecemAy iğrenç bir tavır. Karşındaki insanla güzel vakit geçirirsin bir şeyler paylaşırsın hissedersşn cinsellik de yaşarsın ama dan diye ciddi ilişki aramıyorum ne. Uzun süreli F*** buddy arıyorum diyor utanmadan. İlişki sorumluluğu almayacaksa yürüsün gitsin.
Teşekkür ederim, ben kendi hatamı kabul ediyorum, onunla aramda cinsel bi durum yaşanmadı bu konuda şanslıyım, kendi hayatıma bakacam beni sevenlere değer verecem artık, o da kendi hayatında mutlu olsun daha da konuşmam onunlaSizi sevmeyen biriyle konuşmanız sizin hatanız malesef. Bile bile konuşmasaydınız keşke. Geçmiş olsun, böyle insanlarla bir daha muhatap olmayın özgüveninizi saygınızı hiç kaybetmeyin.
En son “takılalım ya, ciddi bişe istemiyorum gezelim, eğlenelim, sevişelim” dediğim adamla 8 senedir evliyim. Söyleyeceklerim bu kadarEvet benim sorunum bu, düzgün ilişki isteyen erkek kalmamış! Kiminle görüşüp tanışsam sonuç hep "keyifli vakit geçirelim, sevişelim ama hiçbir şey olmayalım" oluyor. Ben böyle düşünen bir insan değilim, neden karşıma her seferinde böyle insanlar çıkıyor anlamıyorum. Sadece benim mi başıma geliyor yoksa siz de yaşıyor musunuz bu durumları? Mesela en son buluştuğum kişiyle sahile gittik oturduk kahve içtik güzel sohbet ettik. Hiçbir sorun yok gibiydi ama eve gelince bana " ben ciddi ilişki aramıyorum , güzel vakit geçirebileceğim , sevişebileceğim uzun süreli bir şey arıyorum"dedi .E tabi ki benim için orada bitti konuşma. Siz ne düşünüyorsunuz?
Dediğiniz gibi bu durumu yaşayıp seven erkekler vardır ama sayılarının çok az olduğunu düşünüyorum, birçoğu cinsellik yaşadıktan sonra daha da değersiz görüyor hatta yaşamasa bile bunu istedikten sonra yine değersiz görüyor maalesefO sevismek ve sadece güzel vakit gecirmek istiyorum diyen erkeklerin günün sonunda güzel vakit gecirme sonucu gayet de baglandiklarina ve isi bir iliskiye dönüstürme arzusunu hissettiklerine sahit oldum. Yani demek istedigim, erkek önce "takilalim yeaaa" dese bile, birlikte vakit gecirdikce, eglendikce vs. baya baya farkinda olmadan iliski moduna gecebiliyorlar hatta asik olabiliyorlar. Biz kadinlar genelde daha cabuk asik oluyoruz, erkeklerde biraz zaman istiyor bu konular. Sorun su ki, biz kadinlar hemen ortada ciddi bir niyet olsun vs. istiyoruz, belirsizlige hic tahammülümüz yok. O sebepten bu tip erkeklere hemen sırtlan gözüyle bakiyoruz. Halbuki en basta güya ciddi oldugunu söyleyipte sonradan hic de öyle olmadigi ortaya cikan erkekler var
Öyle değil aslında. Kadınlar daha çok cinsellik ve değer kavramlarını bağdaştırıyor kendi içinde. Sevişirsem değersiz olurum diyor, sevişince adamlara yapışıyor, eziliyor, benliğini kaybediyor. Yoksa erkek milleti dik duran kadına bayılır. Sevdimi de sevişince değer kaybettiğini falan düşünmez.Dediğiniz gibi bu durumu yaşayıp seven erkekler vardır ama sayılarının çok az olduğunu düşünüyorum, birçoğu cinsellik yaşadıktan sonra daha da değersiz görüyor hatta yaşamasa bile bunu istedikten sonra yine değersiz görüyor maalesef
Haklısınız, benim en büyük hatam beni sevmediğini söyleyen birine hala sevdiğimi söylemek oldu, kalbimi kırsa da benimle konuşuyor diye konuşmaya devam etmiştim bunu yapmamam gerekirdi aklım başıma geldi ama geç geldi. Benim konuyu biliyorsunuz zaten cinsellik yaşamadım kabul etmedim ama artık o kişiden saygı değer göreceğime inanmıyorum, onunla bidaha asla konuşmayıp kendi yoluma bakmayı tercih ediyorum artıkÖyle değil aslında. Kadınlar daha çok cinsellik ve değer kavramlarını bağdaştırıyor kendi içinde. Sevişirsem değersiz olurum diyor, sevişince adamlara yapışıyor, eziliyor, benliğini kaybediyor. Yoksa erkek milleti dik duran kadına bayılır. Sevdimi de sevişince değer kaybettiğini falan düşünmez.
Sen o şansını çoktan kaybetmişsin zaten.Haklısınız, benim en büyük hatam beni sevmediğini söyleyen birine hala sevdiğimi söylemek oldu, kalbimi kırsa da benimle konuşuyor diye konuşmaya devam etmiştim bunu yapmamam gerekirdi aklım başıma geldi ama geç geldi. Benim konuyu biliyorsunuz zaten cinsellik yaşamadım kabul etmedim ama artık o kişiden saygı değer göreceğime inanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?