Herkes benimle cinsellik düşünüyor!

Hadi len ordan döt lalesi deseydin. Sen daha buluşmada açık konuşmaktan acizsin, ergen gibi eve gidince mesajla konuşabiliyorsun, bir de bahsettiğin şeye bak. Kim ne yapsın seni. E tabi kafanın içinde beyin yerine tarak? taşıyor olduğun için böyle biri olman da kaçınılmaz dimi
Böyle yaz gönder o mesajlara cevap olarak

Erkekler artık acayıp bısey oldu sızlık sıkıntı yok. Bende eskıden oyle dusunurdum acaba hareketlerımde tavırlarımdamı bı yanlıslık yapıyorumda bunlar boyle dusunuyor dıye gercekten cıddı dusunup sevenımde oldu ama benımde kuzenlerım fılan bana hep o gozle bakardı evlendım hala oylelerdı hanı acık acık degılde sankı yuz versem acık soylecek gıbılerdı akrabalardakı tek kızda degılım ama bana bı farklı davranırlardı. Yakın davranınca artık yanlısmı duaunuyorlar neyse bılemıyorum. Ama merak etme karsına duzgun ınsanlarda cıkacak ınsallah. Vardır herkesın bır nasıbı

Nasıl insanlarla nereden arkadaş oluyorsunuz, kendinizi nasıl ifade edip naısl davranıyorsunuz bu da önemli?
Ben hayatımda hiç sanaldan biriyle tanışıp sevgili olmadım mesela, hep yakın çevremden insanlarla flört ettim. Dolayısıyla kimse kalkıp cinsellik konuşması yapmadı. Ben kendim isteyerek yaşadım çoğu şeyi.
Ancak internette dolanan çoğu erkeğin amacı belli rahat cinsellik, bedava seks vs vs. %10 ciddi ilişki istiyorsa bile %90ı bu saydıklarımı bulmak için giriyor internet ortamına. Eğer ciddi bir ilişki arıyorsanız önceliğiniz çevreniz, reel falan olsun.

Maalesef konuyu açan kişinin yaşadıkları benimde başıma geldi bide üniversitede tanışmıştım onunla, yıllarca sevmiştim, o beni sevmediğini söyledi ama benle konuştu bende hep umut ettim belki sever diye ama ta ki o cinsellik isteyene kadar, sonra vazgeçtim, geçen koronaya yakalandığım için bir salaklık yapıp mesaj attım ama çok pişman oldum, bidaha da asla yazamam kendime saygım yeterince azalmış, kendime saygımı tamamen kaybedemem o yüzden bidaha asla yazmam ona

Sizi sevmeyen biriyle konuşmanız sizin hatanız malesef. Bile bile konuşmasaydınız keşke. Geçmiş olsun, böyle insanlarla bir daha muhatap olmayın özgüveninizi saygınızı hiç kaybetmeyin.

Bende yaşadım aynı durumu bide cinsellikten sonra belki aramızda ciddi biseyler olabilir dedi bana ve bende yıllarca beni sever diye umut ederek sevmiştim onu, o beni sevmediğini söylemişti ama, cinsellik isteyip bakireliği çok sorun ediyorsan hastanede düzeltiriz demesi o kadar zoruma gitti ki o kadar kendimi değersiz hissettim ki, zaten kabul etmedim onun cinsellik isteğini, sonra da başkasıyla sevgili olup benle arkadaş kalmak istedi ama arkadaş olmadım, geçen korona olduğumu öğrendim ve mesaj attim, bide salak gibi kendimi suçladım ben hata yaptım da ondan mı böyle oldu diye helallik istedim, ben onu kırmış olsam bile bu lafları hak ettiğimi düşünmüyorum o da beni çok kırdı onun helallik istemesi gerekirdi, kendimi sorguladım baktım ki kendime saygım kalmamış nerdeyse, kendime saygımı tamamen kaybetmeyeyim kendimi düzelteyim diye tamamen dün vazgeçtim ondan, bidaha asla yazmam ve kendimi sevecem ve sonra karşıma yeni birisi çıkarsa onunla deneyecem

Sizi sevmeyen biriyle konuşmanız sizin hatanız malesef. Bile bile konuşmasaydınız keşke. Geçmiş olsun, böyle insanlarla bir daha muhatap olmayın özgüveninizi saygınızı hiç kaybetmeyin.
Teşekkür ederim, ben kendi hatamı kabul ediyorum, onunla aramda cinsel bi durum yaşanmadı bu konuda şanslıyım, kendi hayatıma bakacam beni sevenlere değer verecem artık, o da kendi hayatında mutlu olsun daha da konuşmam onunla

O sevismek ve sadece güzel vakit gecirmek istiyorum diyen erkeklerin günün sonunda güzel vakit gecirme sonucu gayet de baglandiklarina ve isi bir iliskiye dönüstürme arzusunu hissettiklerine sahit oldum. Yani demek istedigim, erkek önce "takilalim yeaaa" dese bile, birlikte vakit gecirdikce, eglendikce vs. baya baya farkinda olmadan iliski moduna gecebiliyorlar hatta asik olabiliyorlar. Biz kadinlar genelde daha cabuk asik oluyoruz, erkeklerde biraz zaman istiyor bu konular. Sorun su ki, biz kadinlar hemen ortada ciddi bir niyet olsun vs. istiyoruz, belirsizlige hic tahammülümüz yok. O sebepten bu tip erkeklere hemen sırtlan gözüyle bakiyoruz. Halbuki en basta güya ciddi oldugunu söyleyipte sonradan hic de öyle olmadigi ortaya cikan erkekler var

En son “takılalım ya, ciddi bişe istemiyorum gezelim, eğlenelim, sevişelim” dediğim adamla 8 senedir evliyim. Söyleyeceklerim bu kadar

Dediğiniz gibi bu durumu yaşayıp seven erkekler vardır ama sayılarının çok az olduğunu düşünüyorum, birçoğu cinsellik yaşadıktan sonra daha da değersiz görüyor hatta yaşamasa bile bunu istedikten sonra yine değersiz görüyor maalesef

Öyle değil aslında. Kadınlar daha çok cinsellik ve değer kavramlarını bağdaştırıyor kendi içinde. Sevişirsem değersiz olurum diyor, sevişince adamlara yapışıyor, eziliyor, benliğini kaybediyor. Yoksa erkek milleti dik duran kadına bayılır. Sevdimi de sevişince değer kaybettiğini falan düşünmez.

Son düzenleme:
Ben açıkcası bu durumun sorumluluk almaktan kaçmak veya erkeklerin fevriliği olarak görmüyorum.
ABD Pennsylvania eyaletinde Work and Travel yaparken, erkekler + kadınlar böyle bir sorumluluk altına girmeden fiziksel olarak hoşlandıkları kişilerle cinsel ihtiyaçlarını gideriyordu.
Karşıdaki kişiyle bir yuva, aile kurma amacı değil zaten olay, tamamen hayvansal bir ihtiyacı gidermek. Eh kadınlar da gideriyordu, herkes evlenme derdinde değil sonuçta.
Sen cinsellik sunduğun kişiye, bir ilişki sunmuyorsun ki ''sorumluluktan kaçasın''. Cinsellik sunuyorsun, al yada alma. Zaten, hem cinsellik hem duygusal bir yakınlık kuracağın insalar onlar değiller

Bazen diyorum sen kimsin de bir erkeğin sunabileceği sorumluluğunu hak ediyorsun ki..... Bir erkek de kadının sunabileceği sorumululuğu hak etmiyor. Romantik birr ilişki başka bir şey, cinsellik başka bir şey.

Haklısınız, benim en büyük hatam beni sevmediğini söyleyen birine hala sevdiğimi söylemek oldu, kalbimi kırsa da benimle konuşuyor diye konuşmaya devam etmiştim bunu yapmamam gerekirdi aklım başıma geldi ama geç geldi. Benim konuyu biliyorsunuz zaten cinsellik yaşamadım kabul etmedim ama artık o kişiden saygı değer göreceğime inanmıyorum, onunla bidaha asla konuşmayıp kendi yoluma bakmayı tercih ediyorum artık

Sen o şansını çoktan kaybetmişsin zaten.

Güzelcim sen bir sürü konu açtın, bir sürü yorum yapıldı. Başkalarının konularını kendi derdinle sabote etme bence. Konu sahibine haksızlık oluyor sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…