Herkes benimle cinsellik düşünüyor!

Haklısınız daha onunla ilgili bir konu açıp yazmayacam, artık onu sevmiyorum, o kendi yoluna bakıyor, bende kendi yoluma bakacam, kendime yeni birini bulsam daha iyi, konuyu açan kişiden de özür dilerim

Erkekler düz mantıklı canlılar olduğu için çoğunluğu, her dişiyi eğer uygunsa değerlendirmek isterler. Sizin ilk yaklaşımınız, karşınızdaki adamı yönlendirir. Baştan lay lay lom amaçlı takılmak istemediğinizi, sonu evlilik olacak 1 ilişki arzu ettiğinizi net 1 şekilde belirtirseniz ona göre tavır alırlar. Karışık sinyaller verirseniz, ilkel erkek mantığı bunu çözemez, kendi düşüncesini açığa çıkarır. O da çoğunlukla bedensel birlikteliktir.
Hemen her erkek kolay cinsellik ister. Eskiden bu kadar rahat söylemezlerdi. Şimdi kadınlar rahatladıkça onlar da pata küte önüne gelene fantazilerini söyleyecek kadar rahat oldular. Evlilik kurumu değersizleştirildi ne yazık ki...

Kadınları peçete gibi gören erkeklerden tiksiniyorum.

Adam gibi adam da vardir denk gelmemiştir.
Onlar niyetini belli etmeden siz belli edin. isteyen devam etsin. istemeyen defolsun gitsin.

Sinirlendim sabah sabah.
Ah bir de bana sorsanız o siniri! Ben ciddiyet istedikçe basit adamlar buluyor hep beni.

20 yaşındayım diye günübirlik takılıp erkekleri mi eğlendiricem? Peki benim öz-saygım ne olacak? Ciddi ilişki istiyorum diye kalkıp nikahı basmayacağım ya

Ama
Ama ben bunu baştan kabul edip böyle başlarsam hem kendime olan saygımı kaybederim hem de hayal kırıklığına uğrarım. Erkeklerin mikinin keyfine göre mi yaşayacağız bu hayatı yahu?!

20 yaşındayım diye günübirlik takılıp erkekleri mi eğlendiricem? Peki benim öz-saygım ne olacak? Ciddi ilişki istiyorum diye kalkıp nikahı basmayacağım ya
Günübirlik takıl diyen mi oldu, o senin bileceğin iş. Ayrıca günübirlik takılıp kendisini eğlendiren ve özsaygısının zekatını verse çoğu kadının nasipleneceği arkadaşlarım var benim. Neyse ablacım biz farklı dünyaların insanıyız.

20 yaşında ne evliliği? Aklı başında 20’li yaşların başında hangi erkek/kadın taaa en başından evlilik odaklı başlar ilişkiye?

Eğlenme, gezip tozma, sevişme yaşları bunlar.

Sanaldan erkeklerin %90 ı bu niyetle tanışıyor zaten.Diğer %10 luk kısıma denk gelir misiniz bilemedim.

25-28 arası. Konuda anlattığım adam 28 yaşındaydı
Siz de 20 yasindasiniz. Zaten bu yasta evlilik olmaz,gezip tozma sevisme yaslari
Ama soyle bir durum var yas olarak sizden fazla buyuk. 20 ile 28 olmaz, yasitlarinizla gorusseniz belki bu durum yasanmaz. İnternetten birileriyle gorusmek de cok guvenli degildir,adamlar ister istemez he bu internete dusmus kesin benle yatar diyor olabilirler o da ayri mesele

Üniversiteden beri çok yakın arkadaşımla geçen gün kahve içiyorduk. Kizin biriyle instagramdan yazismislar numaraları verilmiş birbirlerine. Kız ertesi gün fotoğrafını yollamış saçlarım nasıl olmuş tatlım yazmış. Fotoğrafta göğüsleri ortada sözde sac soruyor Böyle kadınlar da çok var. Bu adam ne kadar ciddi düşünür ki takılır sadece.

Boşver elbet düzgün biri cıkıcak, guzelce reddedersin, önüne bakarsın, 20 yasında oldugunuz ıcın, su an evlilik dusunmezler zaten, ama sizi de anlıyorum herseyin bi adabı vardır, 2 gunde hemen cinsellik mevzusunun acılmasından rahatsızsınız, ama herkesın basına geliyordur, kımı reddediyor kımı kabul edıyor..

Kesinlikle! Cogumuz evlilik önce iliski yasarsak adamin gözünden düsecegimizi, bizimle evlenecegu varsa bile o saatten sonra hayatta evlenmeyecegini falan düsünüyoruz. Bu yüzden aslinda cinselligi biz istesek bile bunu göstermekten, belli etmekten kaciniyoruz. Bizim gibi toplumlarda kadinlar maalesef bunu bir özdeger konusu olarak yasantiladiklari icin bu konuyla ilgili problemleri de hic bitmiyor, kendi icimizde bir türlü aşamıyoruz birseyleri.

Doğru insan değillermiş belli.
Gerçi bu devirde doğru insan kaldı mi o da belli değil..
Uzak durun uzak.
Hiçbirşey için acele etmeyin.

Belki kadın ciddi düşünmüyordur nur. Sevişip gidecektir. İstediği budur.

Bu erkeklerle daha çok sanaldan tanıştığınızı gördüm bir yorumunuzda.
Sanaldaki erkeklerin yüzde 99.9'u cinsellik peşinde zaten. Bunun aksini iddia eden olur mu sanmam.
Ben de o tarz programlardan birçok kişiyle görüştüm ettim ama hepsi aynıydı malesef. Ne kadar düzgün, ahlaklı ve güzel de olsan adamların ilk önceliği cinsellik oluyor. Senlik bir durum değil yani. Kendinde suç arama sakın.
Normal hayattan birileriyle tanışmaya çalış. En azından daha düzgün insanlarla karşılaşma olasılığın daha yüksek.

keşke kendinize bunu yapmasaydınız ama neyse ki bitmiş. En çok kendinizi sevin. Kimsenin sevgisine de muhtaç olmayın. Normal ilişkiler kurmaya çalışın. Adamın dedikleri o kadar küçük düşürücü ki. Umarım gelecekte daha düzgün şeyler yaşarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…