Haklısınız daha onunla ilgili bir konu açıp yazmayacam, artık onu sevmiyorum, o kendi yoluna bakıyor, bende kendi yoluma bakacam, kendime yeni birini bulsam daha iyi, konuyu açan kişiden de özür dilerimSen o şansını çoktan kaybetmişsin zaten.
Güzelcim sen bir sürü konu açtın, bir sürü yorum yapıldı. Başkalarının konularını kendi derdinle sabote etme bence. Konu sahibine haksızlık oluyor sanki.
Ah bir de bana sorsanız o siniri! Ben ciddiyet istedikçe basit adamlar buluyor hep beni.Kadınları peçete gibi gören erkeklerden tiksiniyorum.
Adam gibi adam da vardir denk gelmemiştir.
Onlar niyetini belli etmeden siz belli edin. isteyen devam etsin. istemeyen defolsun gitsin.
Sinirlendim sabah sabah.
20 yaşındayım diye günübirlik takılıp erkekleri mi eğlendiricem? Peki benim öz-saygım ne olacak? Ciddi ilişki istiyorum diye kalkıp nikahı basmayacağım yaDertli 30+ ablalar ben dahilkendi açılarından bakarak cevaplamışlar. Sizin yaşlarınızda çok normal bence. Tabi duygusallık da olmalı işin içinde. Asıl bana garip gelen 20 yaşında uzun vadeli ilişki aramak.
Ama ben bunu baştan kabul edip böyle başlarsam hem kendime olan saygımı kaybederim hem de hayal kırıklığına uğrarım. Erkeklerin mikinin keyfine göre mi yaşayacağız bu hayatı yahu?!O sevismek ve sadece güzel vakit gecirmek istiyorum diyen erkeklerin günün sonunda güzel vakit gecirme sonucu gayet de baglandiklarina ve isi bir iliskiye dönüstürme arzusunu hissettiklerine sahit oldum. Yani demek istedigim, erkek önce "takilalim yeaaa" dese bile, birlikte vakit gecirdikce, eglendikce vs. baya baya farkinda olmadan iliski moduna gecebiliyorlar hatta asik olabiliyorlar. Biz kadinlar genelde daha cabuk asik oluyoruz, erkeklerde biraz zaman istiyor bu konular. Sorun su ki, biz kadinlar hemen ortada ciddi bir niyet olsun vs. istiyoruz, belirsizlige hic tahammülümüz yok. O sebepten bu tip erkeklere hemen sırtlan gözüyle bakiyoruz. Halbuki en basta güya ciddi oldugunu söyleyipte sonradan hic de öyle olmadigi ortaya cikan erkekler var
Günübirlik takıl diyen mi oldu, o senin bileceğin iş.20 yaşındayım diye günübirlik takılıp erkekleri mi eğlendiricem? Peki benim öz-saygım ne olacak? Ciddi ilişki istiyorum diye kalkıp nikahı basmayacağım ya
20 yaşında ne evliliği? Aklı başında 20’li yaşların başında hangi erkek/kadın taaa en başından evlilik odaklı başlar ilişkiye?Erkekler düz mantıklı canlılar olduğu için çoğunluğu, her dişiyi eğer uygunsa değerlendirmek isterler. Sizin ilk yaklaşımınız, karşınızdaki adamı yönlendirir. Baştan lay lay lom amaçlı takılmak istemediğinizi, sonu evlilik olacak 1 ilişki arzu ettiğinizi net 1 şekilde belirtirseniz ona göre tavır alırlar. Karışık sinyaller verirseniz, ilkel erkek mantığı bunu çözemez, kendi düşüncesini açığa çıkarır. O da çoğunlukla bedensel birlikteliktir.
Hemen her erkek kolay cinsellik ister. Eskiden bu kadar rahat söylemezlerdi. Şimdi kadınlar rahatladıkça onlar da pata küte önüne gelene fantazilerini söyleyecek kadar rahat oldular. Evlilik kurumu değersizleştirildi ne yazık ki...
Sanaldan erkeklerin %90 ı bu niyetle tanışıyor zaten.Diğer %10 luk kısıma denk gelir misiniz bilemedim.@aleynaoztrk
Genelde sanaldan tanışıyoruz evet . Haklısınız ama şu an sosyal ortam diye bir şey mümkün olmadığından aslında böyle. Bunun öncesinde de ,yüzyüze tanıştığım kişilerde yani, aynı sorunu yaşıyordum. 2 gün sonra değilse bile 1 hafta sonra aynı şey oluyor.
Yaşına görmemiştim, belirtmemiş.20 yaşında ne evliliği? Aklı başında 20’li yaşların başında hangi erkek/kadın taaa en başından evlilik odaklı başlar ilişkiye?
Eğlenme, gezip tozma, sevişme yaşları bunlar.
25-28 arası. Konuda anlattığım adam 28 yaşındaydıYas ortalamalari kac bu adamlarin?
Siz de 20 yasindasiniz. Zaten bu yasta evlilik olmaz,gezip tozma sevisme yaslari25-28 arası. Konuda anlattığım adam 28 yaşındaydı
Boşver elbet düzgün biri cıkıcak, guzelce reddedersin, önüne bakarsın, 20 yasında oldugunuz ıcın, su an evlilik dusunmezler zaten, ama sizi de anlıyorum herseyin bi adabı vardır, 2 gunde hemen cinsellik mevzusunun acılmasından rahatsızsınız, ama herkesın basına geliyordur, kımı reddediyor kımı kabul edıyor..20 yaşındayım diye günübirlik takılıp erkekleri mi eğlendiricem? Peki benim öz-saygım ne olacak? Ciddi ilişki istiyorum diye kalkıp nikahı basmayacağım ya
Öyle değil aslında. Kadınlar daha çok cinsellik ve değer kavramlarını bağdaştırıyor kendi içinde. Sevişirsem değersiz olurum diyor, sevişince adamlara yapışıyor, eziliyor, benliğini kaybediyor. Yoksa erkek milleti dik duran kadına bayılır. Sevdimi de sevişince değer kaybettiğini falan düşünmez.
Belki kadın ciddi düşünmüyordur nur. Sevişip gidecektir. İstediği budur.Üniversiteden beri çok yakın arkadaşımla geçen gün kahve içiyorduk. Kizin biriyle instagramdan yazismislar numaraları verilmiş birbirlerine. Kız ertesi gün fotoğrafını yollamış saçlarım nasıl olmuş tatlım yazmış. Fotoğrafta göğüsleri ortada sözde sac soruyorBöyle kadınlar da çok var. Bu adam ne kadar ciddi düşünür ki takılır sadece.
Bende yaşadım aynı durumu bide cinsellikten sonra belki aramızda ciddi biseyler olabilir dedi bana ve bende yıllarca beni sever diye umut ederek sevmiştim onu, o beni sevmediğini söylemişti ama, cinsellik isteyip bakireliği çok sorun ediyorsan hastanede düzeltiriz demesi o kadar zoruma gitti ki o kadar kendimi değersiz hissettim ki, zaten kabul etmedim onun cinsellik isteğini, sonra da başkasıyla sevgili olup benle arkadaş kalmak istedi ama arkadaş olmadım, geçen korona olduğumu öğrendim ve mesaj attim, bide salak gibi kendimi suçladım ben hata yaptım da ondan mı böyle oldu diye helallik istedim, ben onu kırmış olsam bile bu lafları hak ettiğimi düşünmüyorum o da beni çok kırdı onun helallik istemesi gerekirdi, kendimi sorguladım baktım ki kendime saygım kalmamış nerdeyse, kendime saygımı tamamen kaybetmeyeyim kendimi düzelteyim diye tamamen dün vazgeçtim ondan, bidaha asla yazmam ve kendimi sevecem ve sonra karşıma yeni birisi çıkarsa onunla deneyecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?