- 5 Ekim 2020
- 14.605
- 39.957
- 548
- 36
Dertli 30+ ablalar ben dahilkendi açılarından bakarak cevaplamışlar. Sizin yaşlarınızda çok normal bence. Tabi duygusallık da olmalı işin içinde. Asıl bana garip gelen 20 yaşında uzun vadeli ilişki aramak.
Hepsinin yeri, tadı ayrıuzun vadeli ilişki değil de gerçek ilişki. Birbirine değer verdiğin. Sevişmenin de bir adabı var canım. Dan diye söylenir mi. Çok mu yaşlıyım
Amaç sevişmekse, dan diye söylemese, arasa ilgilense, sonra sevişip gitse daha mı iyi? Benim niyetim bu, istersen kal istersen git diyor herifler dürüstçe. Bu kadın milletine de yaranılmıyor valla.uzun vadeli ilişki değil de gerçek ilişki. Birbirine değer verdiğin. Sevişmenin de bir adabı var canım. Dan diye söylenir mi. Çok mu yaşlıyım
Amaç sevişmekse, dan diye söylemese, arasa ilgilense, sonra sevişip gitse daha mı iyi? Benim niyetim bu, istersen kal istersen git diyor herifler dürüstçe. Bu kadın milletine de yaranılmıyor valla.
Sonra seks için aşık taklidi yapan erkekler için gelsin başlıklar.Amaç sevişmekse, dan diye söylemese, arasa ilgilense, sonra sevişip gitse daha mı iyi? Benim niyetim bu, istersen kal istersen git diyor herifler dürüstçe. Bu kadın milletine de yaranılmıyor valla.
Konuşmadan nerden bilecekler karşılıklı niyeti? Zihin okuyamıyoruz ki henüz.hayır canım o iki yüzlülük de karşındaki insanın da niyetini anlarsın. Kız sana saf niyetlerle geldiyse de uzatma yani ne bileyim.
Tek gecelik ilişki mizacıma ters böyle bir taleple de karşılaşmadım. Romatiğimdir azcık gerer beni böyle tipler. Gerekirse ben giderim gideni de sallamam ama o ilişkiyi ilgiyi hissetmem lazım
Konuşmadan nerden bilecekler karşılıklı niyeti? Zihin okuyamıyoruz ki henüz.
Sayın hanfendiciğim, sebebi ziyaretimin sizinle bedenlerimizi birleştirmektir. Dest-i izdivacınıza talip değilim. Cevabınız olumluysa yatak odasına doğru istikamet belirleyelim...Ö
Kibar olsun ecük
Sayın hanfendiciğim, sebebi ziyaretimin sizinle bedenlerimizi birleştirmektir. Dest-i izdivacınıza talip değilim. Cevabınız olumluysa yatak odasına doğru istikamet belirleyelim...
İyi mi
Evet etraf böyle erkek kaynıyor. Son anlattığınız kişiyi ilk görüşmede kahve içtikten sonra evinize mi getirdiniz?Evet benim sorunum bu, düzgün ilişki isteyen erkek kalmamış! Kiminle görüşüp tanışsam sonuç hep "keyifli vakit geçirelim, sevişelim ama hiçbir şey olmayalım" oluyor. Ben böyle düşünen bir insan değilim, neden karşıma her seferinde böyle insanlar çıkıyor anlamıyorum. Sadece benim mi başıma geliyor yoksa siz de yaşıyor musunuz bu durumları? Mesela en son buluştuğum kişiyle sahile gittik oturduk kahve içtik güzel sohbet ettik. Hiçbir sorun yok gibiydi ama eve gelince bana " ben ciddi ilişki aramıyorum , güzel vakit geçirebileceğim , sevişebileceğim uzun süreli bir şey arıyorum"dedi .E tabi ki benim için orada bitti konuşma. Siz ne düşünüyorsunuz?
Erkekler de bu tarz kadınlarla takildikca zerre ciddi olmuyor demek istedim. Kadinin istegi belli zaten sevişsin tatmin olsun gözümüz yokBelki kadın ciddi düşünmüyordur nur. Sevişip gidecektir. İstediği budur.
Tarzı o kadın değilse takılmasın o zaman adamda. Tarzı o kadın gibilerse diğerlerine takılmasın.Erkekler de bu tarz kadınlarla takildikca zerre ciddi olmuyor demek istedim. Kadinin istegi belli zaten sevişsin tatmin olsun gözümüz yok
Evet kadın sorumlusu. Çünkü çok rahat seviniyorlar bir çoğu. Adamın tabi tarzı olmasa da sevişir geçer. Benim umurumda olmaz herkesin hayatı da kadında adamın ilk anda evine koşup sonra aglasmayacak.Tarzı o kadın değilse takılmasın o zaman adamda. Tarzı o kadın gibilerse diğerlerine takılmasın.
Ya da her kadına aynı muameleyi yapıyorsa sosyal gelişiminde bir sorun vardır muhtemelen. kimseye takılmasın mümkünse.
Hayır erkeklerin ciddi olmamasının sebebi de kadınlar olmasın bari ya. Bunun sorumlusunu da kadın yapmayıverin. Siz de kadınsınız siz yapmayın bari.
Yuh deyip çekiliyorum.Evet kadın sorumlusu. Çünkü çok rahat seviniyorlar bir çoğu. Adamın tabi tarzı olmasa da sevişir geçer. Benim umurumda olmaz herkesin hayatı da kadında adamın ilk anda evine koşup sonra aglasmayacak.
Kamuda muhendisim yüzlerce erkekle çalışıyorum. Kadin hem adamın ilk günde koynuna girip hem aglasmayacak. Takılanlara saygım sonsuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?