- 24 Mart 2020
- 10.016
- 36.216
- 598
- 32
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #19.981
Bir paket bazen ıkıncı günede 6 tane kalabiliyor fazla baya yaniGunde ne kadar ıcıyosun elektra?
Canım Türk kahvesini ne kadar koyuyorsun? Belki az koyuyorsundurAma güzel olmuyor
Oy kıyamam Alllah sağlıkla kavustursun canımAnnemi ozledım kukrımcım ya, birileri bozmuyor moralimi bozanın agacını kokunden sokerımsksksmaka sey mı dostum yine yangınlar yıne ben
Olsun canım, geldin ya.. HosgeldinAyy saatini kaçırdım sanırım
Kalkıyorum ve kahve yapıyorum Calci yalnız değildir
HhhhHahahajajja sımdı ondan bahsediyorduk o cocugu takibe aldım skskakakaka instada acıp acıp guluyorum fotolarınaOy kıyamam Alllah sağlıkla kavustursun canımYaa geçen gün bütün gün aklıma geldikçe ona güldüm hatta senin profilde paylaşayım diye düşündüm
Çok iyi değil mi ama ya yine yangınlar yine beeeenn
Bir paket bazen ıkıncı günede 6 tane kalabiliyor fazla baya yani
Cok dogru. Bısey izlerken dalan hıc ıcmıyorum cunku mutfaga girmem gerekiyor. Ama sımdı mutfaktayım ve habıre sıgara yakıyorumSigara muhabbetle daha çok içiriyor bencesenin iş zor
Hahahahahahahaha maskeyi indirip ıcıyorum bı debenneyanginlargordum bisey dicem nasil nefes aliyonuz siz hshshsh ulan ben bir kez sigara icmedim maske takinca boğuluyom hzhsh
Ya bırakırsam bombos kalırım gıbı geliyor, nasıl bi dusunce tarzıysa bu.Bebegim sen hala bırakmadinmi su seyi he hani birakicaktincanin sigara cekince disini fircala meyvesuyu ic
Hshsjss yarasin kocuma hem koah hem korona olcan allah korusun. Kendine sigara maskesi yap ortasini delip hshshshdHahahahahahahaha maskeyi indirip ıcıyorum bı de
Benım fıx bı paket bazen ikinci pakettende dort bes tane ıcıyorum tersine. Of. Kahvem de var habıre. Küt diye gıdıcem BıgunBir paket bazen ıkıncı günede 6 tane kalabiliyor fazla baya yani
Ya banada hayat anlamını yitircek gibi geliyor nasıl bağlanmışıZYa bırakırsam bombos kalırım gıbı geliyor, nasıl bi dusunce tarzıysa bu.
Ben de sigaraya nasıl bağımlı oluyorlar onu merak ediyorum. Hiç olamadım. Genetik kodumda yok sanırımbenneyanginlargordum bisey dicem nasil nefes aliyonuz siz hshshsh ulan ben bir kez sigara icmedim maske takinca boğuluyom hzhsh
Babam koah. Genetıkte koahta var. Gelecektekı hastalığımı buldumHshsjss yarasin kocuma hem koah hem korona olcan allah korusun. Kendine sigara maskesi yap ortasini delip hshshshd
Helloooğğğ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?