- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #19.941
AhahahahahahahahahahahahahaajSuya kahveyi koy karistir hepsi bu
Elit görünme çabalarıTamam da niye? Skskskakaka
Yani ben sebebini merak ederım
Colın e bir sevgili arıyoruz. Eş dost tanıdık varsa bir el atalım lütfenHerkes burdaysa konuya girelim hemen
Ama güzel olmuyorSuya kahveyi koy karistir hepsi bu
Turşu olmasın turşu sevmiyorum adhjkkTurşu olmak istiyor aşkım
OlmazzzSoğanlı lahmacun olur hee böyle domotes soğan yeşillik offff adhjkk
Ya ben allahın yarattıgı kimseye hıcbıseye cırkın demem de bu bahsettıgımıne kıl oluyorum ondan sksksskskskAyyyh bak gunaha giriyorum sımdı allahım affetsınde eski ısyerinden bir kız vardı en son göreli bi 4 yıl olmustur..yani Allah ıcın guzel degıl(töbe töbe) (bak geride korkuyorum lafçılıktan goruyomusun) neyse gecen medyada karsıma cıktı bukadar yılda bukadar guzellesmesi mumkun değil be bacı
Kriterleri öğrenelimColın e bir sevgili arıyoruz. Eş dost tanıdık varsa bir el atalım lütfen
Şu ufak biberlerin adı neydi yav tavuk pilav yanında güzel oluyor ufak ufak adını unuttum ona bayılırım onu olOlmazzzhem kurunun yanına hem pilavın yanına soğan olacam
Ay yetişemedim ya alışverişe çıkmak zorunda idim
Ay evlerden ırak sjajajajajaajajajElit görünme çabaları
3 harfli biberŞu ufak biberlerin adı neydi yav tavuk pilav yanında güzel oluyor ufak ufak adını unuttum ona bayılırım onu ol
Allahın yarattığı hiçbir şeye çirkin demem amaa napiimmm çirkin yani ahahahhahaYa ben allahın yarattıgı kimseye hıcbıseye cırkın demem de bu bahsettıgımıne kıl oluyorum ondan skskssksksk
Gercekten var oyle tipler. Bende bazen kaz ayaklarımı yok ediyorum ama o kadar.
Herseyle oynarsak fotodaki, on sene sonra o fotoya bakıp ne diycez? Oooo eskiden amma shopluymusum.. Ya ben gencken nasıldım acaba mı???
Ya bakma bende korkuyorum şakasına zatenYa ben allahın yarattıgı kimseye hıcbıseye cırkın demem de bu bahsettıgımıne kıl oluyorum ondan skskssksksk
Gercekten var oyle tipler. Bende bazen kaz ayaklarımı yok ediyorum ama o kadar.
Herseye oynarsak on sene sonra o fotoya bakıp ne diycek? Oooo eskiden amma shopluymusum.. Ya ben gencken nasıldım acaba mı???
Hosgeldin kukrımcımAy yetişemedim ya alışverişe çıkmak zorunda idim
Beni kahve konusunda yalnız bırakmadığın için eyvallah bebeğim
BiberiyeŞu ufak biberlerin adı neydi yav tavuk pilav yanında güzel oluyor ufak ufak adını unuttum ona bayılırım onu ol
En sevdıgım cekırdek aıle harika fotosuyla onlayn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?