- 24 Haziran 2015
- 40.173
- 155.288
- 798
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #19.961
Hoşbuldum canım benimHosgeldin kukrımcımbısey ıcme, varlıgın yeter... Kupa buldum bugun aldım ajakakakak
Egrı oturup dogru konusalım dı mı sjajamamamamaAllahın yarattığı hiçbir şeye çirkin demem amaa napiimmm çirkin yani ahahahhaha
Elhamdülillah bugunumuze. Keyfim yoktu ama buraya gelip kızları gorunce keyıflendımHoşbuldum canım benimnasılsın Bende yarın bakinacagim inşallah kupaya
Woldemort ?3 harfli biber
Kim bozuyor senin keyfini ya gönder banaElhamdülillah bugunumuze. Keyfim yoktu ama buraya gelip kızları gorunce keyıflendım
Sizin kadar süslü olamadık kankim hemen yapınca bu kadar oluverdiAfiyet olsun çiçek çocuk
OLur olurAma güzel olmuyor
Bende iyiyim cok sükür bebisimle cay içiyoruzEn sevdıgım cekırdek aıle harika fotosuyla onlaynıyı bebegım, sen?
Annemi ozledım kukrımcım ya, birileri bozmuyor moralimi bozanın agacını kokunden sokerımsksksmaka sey mı dostum yine yangınlar yıne benKim bozuyor senin keyfini ya gönder bana.
Kaçmasın keyfin hiç
Kelin ilacı olsa der susarımYa yalnız ben hayvan gibi sigara ıcıyorum. Icmıycem diyorum habıre yakıyorum.
Bısey onerın bana ıkı saat ıcmeyım bari
Ayyyh möhteşemm
Sefan olsun ohBende iyiyim cok sükür bebisimle cay içiyoruz
Beni kahve konusunda yalnız bırakmadığın için eyvallah bebeğim
Gunde ne kadar ıcıyosun elektra?Kelin ilacı olsa der susarım
Bebegim sen hala bırakmadinmi su seyi he hani birakicaktinYa yalnız ben hayvan gibi sigara ıcıyorum. Icmıycem diyorum habıre yakıyorum.
Bısey onerın bana ıkı saat ıcmeyım bari
Ne demek her zamanBeni kahve konusunda yalnız bırakmadığın için eyvallah bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?