- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #20.161
Sınava bir hafta kaldıBen test çözdüm kitab okudum filan
Bugün böyle geçti
Bende anca içtim bitirdim
Sen yaparsınBenim 12 bin civarı, ek yapar mıyım bilmiyorum
Afiyet olsun
Ben de ve levaızım. Bı kere yastan kaybediyorum ama olsundu..hayal kurmak bedava degıl mı sjsjsjsjsBana koreli hiç olmazmış yanlarında katana gibi olurum
Hayır ben bide aşırı evliyim biliyorsunBen de ve levaızım. Bı kere yastan kaybediyorum ama olsundu..hayal kurmak bedava degıl mı sjsjsjsjs
Sen yine iyi.çalıştınAy eveeeeeeet peeef
Daha ne hacet iyi iyi ben eniyisi kalkayimda az yuruyeyimBenim 12 bin civarı, ek yapar mıyım bilmiyorum
Bu gece bir kaçamak yapHayır ben bide aşırı evliyim biliyorsunbana noluyorsa koreli moreli
Testleri fulluyorum buda çalıştığımin göstergesi sanırımSen yine iyi.çalıştın
Ne ara evlendın ayol cıddı mısın sen sjsjsjsHayır ben bide aşırı evliyim biliyorsunbana noluyorsa koreli moreli
Teşekkür ederim canımHarika gozukuyor afiyet olsun evvacım
Afiyet olsun canım benim teşekkür ederimBende anca içtim bitirdimafiyet olsun canik
Teşekkür ederim ablacımAfiyet olsun
Evlenemeyen evliyimNe ara evlendın ayol cıddı mısın sen sjsjsjs
Aa evliydi zaten öyle degilmiydi kafam karıştıNe ara evlendın ayol cıddı mısın sen sjsjsjs
Ben fulleyemiyorum henüzTestleri fulluyorum buda çalıştığımin göstergesi sanırımsınavda inşallah yüzyılın değişikliğini yapmazlar
Herşey arkadaşlarımıza yardımcı olabilme içinHayır ben bide aşırı evliyim biliyorsunbana noluyorsa koreli moreli
Çok sona bırakmadın mi ben son anda çalışamiyorum çıkmış sorulara baksan yine iyi olur ama imkanı yok 10 günde çalışmam ben stresten yetişmezBen fulleyemiyorum henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?