- 13 Eylül 2015
- 6.991
- 32.279
- 548
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #20.141
Çok cool o ya hepte zengin rolünde ama cuk oturuyor tipi acayip cool giyimine önünde eğilirimLee min ho manyaq jojuk... .
Ee fikrin ne
ElimdeSenin kahven nerde
Hosbuldum yanginimAfiyet olsun hosgeldın hmcım
Sen onu sahura kadar tamamlarsin gibi geliyo ama inandim hadi sana hshshshsRamazan geliyor ya hemsırem, Oructa azaltıcam mecbur
Cok sukur ıyıyım, kahve muhabbetHoş buldumTeşekkür ederim
Nasılsınız
İyi seni sormalıHoşbulduk canımNasılsınız
O seninse benimki nerdeElimde
Hosbuldum yanginim
Ay ben bugün hiç yurumedim sence bu saatte kalkarsan 10 bin olurmuHoş buldumTeşekkür ederim
Nasılsınız
İyidir canım sağolCok sukur ıyıyım, kahve muhabbetsiz nasılsınız
İyidir canım sağolİyi seni sormalı
Korelıler ıcınde en heybetlısı bu kukrim, dıgerlerı daha kucukDaha heybetli birşeyler bulabilirsin
2 bardak kahve icemem sütsüz yaptım zaten sert olurO seninse benimki nerde
Olur niye olmasınAy ben bugün hiç yurumedim sence bu saatte kalkarsan 10 bin olurmu
Zeytinburnu'nda vardir aşkoKorelıler ıcınde en heybetlısı bu kukrim, dıgerlerı daha kucuk
Ben test çözdüm kitab okudum filanOlur niye olmasınBenimde daha 7 bin Ama hareket yaptım diyeyim Bahçeye gittik yemlik topladım.Otur kalk otur kalk
Nevreste çiğdem bilirsindir sen. Ne zaman çıkıyor o? Öyle çok özledim ki.Olur niye olmasınBenimde daha 7 bin Ama hareket yaptım diyeyim Bahçeye gittik yemlik topladım.Otur kalk otur kalk
Kızanların içindeyim hangi zeytinburnu???Zeytinburnu'nda vardir aşko
Benim 12 bin civarı, ek yapar mıyım bilmiyorumOlur niye olmasınBenimde daha 7 bin Ama hareket yaptım diyeyim Bahçeye gittik yemlik topladım.Otur kalk otur kalk
Harika gozukuyor afiyet olsun evvacım
Bana koreli hiç olmazmış yanlarında katana gibi olurumKorelıler ıcınde en heybetlısı bu kukrim, dıgerlerı daha kucuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?