- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #20.181
Dedım ben yokken alevde mı evlendı, kendımı duvara vurmaya gidiyordumEvlenemeyen evliyim
Düğün olamadı daha Mayısta nikah
2. koreli olmayan eşkişisi ile
Degıldı sjsksksksAa evliydi zaten öyle degilmiydi kafam karıştı
Kategori ney calcimBen çocuk uyutmaya gidiyorum. Beni ilgilendiren şeylere etiket please
Az kalmis.Degıldı sjsksksks
Kız bizi de sen etiketledin burayaBen çocuk uyutmaya gidiyorum. Beni ilgilendiren şeylere etiket please
Yakışıklı erkekler nedir ve nerelerde bulunurKategori ney calcim
Yakısıklı erkege ornek cokta, nerde oldukları hakkında en ufak bir fikrim yok sksksksYakışıklı erkekler nedir ve nerelerde bulunur
Calci herifini kapmış ama zatenYakışıklı erkekler nedir ve nerelerde bulunur
Dunya tatlısı bebe de yapmis, calciye kara da ölüm yok sjsjsjjsCalci herifini kapmış ama zaten
Eskiden evliydim sonra bekardımAa evliydi zaten öyle degilmiydi kafam karıştı
Hayırlı olsun canımEskiden evliydim sonra bekardım
Sonra yine evleniyorum ahahah
Bugün dışardaydım. Genç nüfusumuz ne kadar artmış ya. Orta yaşlı bi erkek göremedim. Buharlaşmışlar sankiYakısıklı erkege ornek cokta, nerde oldukları hakkında en ufak bir fikrim yok sksksks
Hayırlı olsun inşallahEskiden evliydim sonra bekardım
Sonra yine evleniyorum ahahah
Sana asırı katılıyorum.Bugün dışardaydım. Genç nüfusumuz ne kadar artmış ya. Orta yaşlı bi erkek göremedim. Buharlaşmışlar sanki
35 sen?Sana asırı katılıyorum.
Kac yasındasın colın
Çokta eksik değil canım hallederim diyorumÇok sona bırakmadın mi ben son anda çalışamiyorum çıkmış sorulara baksan yine iyi olur ama imkanı yok 10 günde çalışmam ben stresten yetişmez
Hiçte matah bır şey değil kanki hızmet etmedim ama yoruldum bir bokta bilmiyorum her kafadan bir ses çıldırdım çaktırma yüzüğede alışamadım o sevinçten utanmasa duşta bile çıkarmayacak bilmiyor benimki konsol üstünde duruyorŞey mi dostum, yine yangınlar yıne ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?