- 22 Ağustos 2015
- 29.761
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.834
- 598
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #20.221
Hadi hadi canım şimdiiiiii sende sevinmiş indirHiçte matah bır şey değil kanki hızmet etmedim ama yoruldum bir bokta bilmiyorum her kafadan bir ses çıldırdım çaktırma yüzüğede alışamadım o sevinçten utanmasa duşta bile çıkarmayacak bilmiyor benimki konsol üstünde duruyor
Şimdiden mutlu yıllar sana o zaman.Nisan 1 de 37 olucam ıkı gunum kaldı.
Biraz kabayız ama kabul et afhjkHeh işte öyle yapınca hiç de alışılmıyor
Benim de tektaş saçması ve nişan yüzüğü öylece kutusunda duruyoBoşa para verdin diyorum bana çok kabasın diyor
Benım arkadasların cocukları ortaokul liseye gıdıyorŞimdiden mutlu yıllar sana o zaman.bizim yaş grubu cogu evli ya, hanımlar içerde mi tutuyor nedir anlamadım
Görende ne sanır yahu en fazla 29 sun götünü kesecem heeeeHerkes yolun yarısında nerdeyse ve dante gıbı ortasındaysak ömrün sessizce dagılabılırız kızlar
Sey mı dostum yine yangınlar yıne ben
Yaa ümitsiz olma yaşında hicbirsey yok..Herkes yolun yarısında nerdeyse ve dante gıbı ortasındaysak ömrün sessizce dagılabılırız kızlar
Bana kalsa 3 yılı vardı dahaHadi hadi canım şimdiiiiii sende sevinmiş indir
Bence en güzel yaşlar kadın içinHerkes yolun yarısında nerdeyse ve dante gıbı ortasındaysak ömrün sessizce dagılabılırız kızlar
3 yilmii , en skldgm ilişki upuzun beklemeli ilişkilerBana kalsa 3 yılı vardı daha
Tabi sen 30 ların başındasınBence en güzel yaşlar kadın için
Yok hmcım ya herkes otuz artı diye dedım evlenmeyi zaten dusunmuyorum en azından simdilik, umutsuz oldugum tek konu annelik. Evlılık falan aslında imkansız ya da mucize degıl. Dogru dusunmek onemlı.Yaa ümitsiz olma yaşında hicbirsey yok..
Gerçekten şuan herkes 40ina doğru evleniyor.
Yanii baya afetti kendileriGörende ne sanır yahu en fazla 29 sun götünü kesecem heeee
Ay bende Ekim'de 33 olucam nevosumTabi sen 30 ların başındasın
Evlenmeyi düşünüyor musun pekiYok hmcım ya herkes otuz artı diye dedım evlenmeyi zaten dusunmuyorum en azından simdilik, umutsuz oldugum tek konu annelik. Evlılık falan aslında imkansız ya da mucize degıl. Dogru dusunmek onemlı.
Hayırlısı diyelim yanı
Saymaya başlayalımAy bende Ekim'de 33 olucam nevosum.
Bakayım kaç gün kalmış
Yaa ben geçen sanatçılara baktım hepsi 40 ında anne olmuş hemen hemen.Yok hmcım ya herkes otuz artı diye dedım evlenmeyi zaten dusunmuyorum en azından simdilik, umutsuz oldugum tek konu annelik. Evlılık falan aslında imkansız ya da mucize degıl. Dogru dusunmek onemlı.
Hayırlısı diyelim yanı
Kısmet yok simdilik, olursa dusunurum tabı bicak gıbı kesmemEvlenmeyi düşünüyor musun peki
Herşey güzeli ile hayırlısı ile nasip olsun inşallah sanaYok hmcım ya herkes otuz artı diye dedım evlenmeyi zaten dusunmuyorum en azından simdilik, umutsuz oldugum tek konu annelik. Evlılık falan aslında imkansız ya da mucize degıl. Dogru dusunmek onemlı.
Hayırlısı diyelim yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?