- 24 Haziran 2015
- 40.173
- 155.288
- 798
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #20.261
Dili kız kulağı değilKendime bu sene harfli pasta yapmak istiyorumNevreste ,kedı kulagı mıydı adı hani bıskuvi gıbı sure batırıyoruz. Onunla yapsam kekle yapmasam olur mu? Bır de ismim d ile basliyor. Alengirli harf. Nasil yapayım o harfi sızce?
Yok bekarlık sultanlıktır demekten adghjk3 yilmii , en skldgm ilişki upuzun beklemeli ilişkilermecburi nedenelrdenmi.
Akrep burcu erkekleri diyorum. Dibim düşüyor. Bende de bugün bi abazalık var kiEn sevdıgım arkadasım da Ekim ama 30.akrep o.
Ne guzel seneye ıns bende katılırım benimki artık geri sayılmayacak kadar azAa senelerdir Bu bizim klasigimiz burda nevoslarla geri sayım yapar doğum günümü kutlariz
Mesela bir ornek ver akrep erkegıneAkrep burcu erkekleri diyorum. Dibim düşüyor. Bende de bugün bi abazalık var kiSapık falan sanmayın bak. Bugüne özel bi durum
Evlilik zor iş gerçekten ne kadar geç evlensen kar haklısınYok bekarlık sultanlıktır demekten adghjk
Seninki bir nisan miydiNe guzel seneye ıns bende katılırım benimki artık geri sayılmayacak kadar az
İkinizin yapacagi cocugu hayal edemiyorum kiz hshsjsj sana bilet alıp seni yollayalim oralar cok guzelBen okeyım hatta gelsın burda yasasın skskakakakakaka elını sıcak sudan soguk suya koymam onun
Biz yeni tanıştık ya bende böylesin artık canımAkrep burcu erkekleri diyorum. Dibim düşüyor. Bende de bugün bi abazalık var kiSapık falan sanmayın bak. Bugüne özel bi durum
Hakkında hayırlısıBen yarıyı 1 geçtim hala yok bişey
Umutlandırma ya, sımdı baya oturup onla evlendigimi kurcamİkinizin yapacagi cocugu hayal edemiyorum kiz hshsjsj sana bilet alıp seni yollayalim oralar cok guzel
TeşekkürlerKopek cok tatlı, afiyet olsun
Evet kukrısım geldı cattı ıyı mı kotu mu bilmiyorumSeninki bir nisan miydi
Sohbet faslına gectık, tam zamanında geldinTeşekkürlersiz bitirdiniz galiba kahve-çay faslını
Gelsin gelsin guzelliklerde getirsin çok güzel bir yas olsunEvet kukrısım geldı cattı ıyı mı kotu mu bilmiyorum
Kedi dili bisküvi canım:)O çok kolay oluyor.Bence onunla yapKendime bu sene harfli pasta yapmak istiyorumNevreste ,kedı kulagı mıydı adı hani bıskuvi gıbı sure batırıyoruz. Onunla yapsam kekle yapmasam olur mu? Bır de ismim d ile basliyor. Alengirli harf. Nasil yapayım o harfi sızce?
Başıma bir şey gelir miSen yeni tanıştın. O gözü en iyiEleadora bilir
Soğuk bir Şubat günüydü ve olanlar olduİlk zede diyosun
Çok pratik bencedeKedi dili bisküvi canım:)O çok kolay oluyor.Bence onunla yap
D harfi bulamadım ama dizip üstünü istediğin gibi süsleyeceksin.
Kedi dili bisküviyi süte batırıp ıslatırsın.
Sonra krema,meyve,çikolata ne istersen:)
Eki Görüntüle 2813342 Eki Görüntüle 2813343 Eki Görüntüle 2813344
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?