- 26 Mart 2018
- 28.484
- 128.071
- 598
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #20.241
İnşallah en yakın zamanda gönlüne uyacak biri denk gelirHerkes yolun yarısında nerdeyse ve dante gıbı ortasındaysak ömrün sessizce dagılabılırız kızlar
Sey mı dostum yine yangınlar yıne ben
Hiç hatirlatmiyorsun nevos bak yoğunluktan unutmuşum geri sayım başlatmayıSaymaya başlayalım
Çocuk sahibi olma yaşı ilerledi.Ömür uzadı.Artık yolun yarısı 35 değilYaa ben geçen sanatçılara baktım hepsi 40 ında anne olmuş hemen hemen.
Doktor bı sorun yok diyorsa yumurtalarını dondurtabilirsin yani buda bı seçenek kısmet ama.. baksana ben 7 yıllık evliyim bu işin belli bir kalıbı yok herşey nasip.. inşallah onuda olursun
Terazi misin ben de ekimAy bende Ekim'de 33 olucam nevosum.
Bakayım kaç gün kalmış
Başlat sayalımHiç hatirlatmiyorsun nevos bak yoğunluktan unutmuşum geri sayım başlatmayı
En sevdıgım arkadasım da Ekim ama 30.akrep o.Terazi misin ben de ekim
Saydım 194 gün varBaşlat sayalım
Simdıden ekime geri mı sayacaksın kukrısımHiç hatirlatmiyorsun nevos bak yoğunluktan unutmuşum geri sayım başlatmayı
Evet canım 10/10Terazi misin ben de ekim
Bence sen istemiyorsundur.Kısmet yok simdilik, olursa dusunurum tabı bicak gıbı kesmemdenerim en azından
Aa senelerdir Bu bizim klasigimiz burda nevoslarla geri sayım yapar doğum günümü kutlarizSimdıden ekime geri mı sayacaksın kukrısım
KatılıyorumBence sen istemiyorsundur.
Hakkında hayırlısı.İnşaallah karşına seni mutlu edecek biri çıkar.
Evlilik zor iş.Yaş ilerleyince insan istemiyor.Dertsiz başıma dert mi alayımBizim gibi akıl yokken evlenince bilmiyorsun
Aynen öyle oldu gerçekten genckende çok sorunlar çıkabiliyor yani tamamen kısmet.Çocuk sahibi olma yaşı ilerledi.Ömür uzadı.Artık yolun yarısı 35 değil
Dur yahu seneye bitiyor ozamana anı yaşayalım zaten vakit çok çabuk geçiyor 30 dan soraSaydım 194 gün var
TamamdırSaydım 194 gün var
Ben yarıyı 1 geçtim hala yok bişeyÇocuk sahibi olma yaşı ilerledi.Ömür uzadı.Artık yolun yarısı 35 değil
Ayy yangincim sana uygun yakisiklilikta bir adam varmi gercekten lee min ho anca yetisiyor senin mikemmelligine kaciralimmi sana hdhshshKısmet yok simdilik, olursa dusunurum tabı bicak gıbı kesmemdenerim en azından
Aklın yolu birKatılıyorum
Aynen kısmetAynen öyle oldu gerçekten genckende çok sorunlar çıkabiliyor yani tamamen kısmet.
Dur yahu seneye bitiyor ozamana anı yaşayalım zaten vakit çok çabuk geçiyor 30 dan sora
Ben okeyım hatta gelsın burda yasasın skskakakakakaka elını sıcak sudan soguk suya koymam onunAyy yangincim sana uygun yakisiklilikta bir adam varmi gercekten lee min ho anca yetisiyor senin mikemmelligine kaciralimmi sana hdhshsh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?