- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #20.441
Bu kacıncı ama bensiz ıcısın.........Ay ben ictim
Hangisi hangısıııı afhjkkKahve ıcelım mı kızlar, sonra dızı ızlıycem ben
Datlim ne bileyim dun kacirdim bugun kendi kendime kostur kostur duble kahvemi ictimBu kacıncı ama bensiz ıcısın.........
The sweet bloodHangisi hangısıııı afhjkk
Cift olanlarin teki gelebiliyor mu:)Kahve ıcelım mı kızlar, sonra dızı ızlıycem ben
CanımmmAşkımmmmm
Bır Kere de sen cagır ozaman, bundan sonraki daveti senden bekliyorumDatlim ne bileyim dun kacirdim bugun kendi kendime kostur kostur duble kahvemi ictim
Ben 3 taneyim sıkıntı olmuyor hahaahhahCift olanlarin teki gelebiliyor mu:)
Geliyor geliyor, geliyorlar onları boşatıyoruzCift olanlarin teki gelebiliyor mu:)
Benim bunun besibiryerde modeli var,gugum gibi:))Datlim ne bileyim dun kacirdim bugun kendi kendime kostur kostur duble kahvemi ictim
Bende başlıcam ona güzel mi kankıThe sweet blood
Bismillah ile baslıcam iste askım bu aksam, kafamı dagıtmak ıcın ideal oldugunu dusunuyorum sende basla. Birlikte izleyip yorumlasırız. Bu gece sende basla musait olursan.Bende başlıcam ona güzel mi kankı
Sey,benim bi isim cikti,elektrikler de kesilcek galibaGeliyor geliyor, geliyorlar onları boşatıyoruz
Ben de yepisyeni bir diziye basladim,cemberimde gul oyaBende başlıcam ona güzel mi kankı
The sweet blood
BaşlarımBismillah ile baslıcam iste askım bu aksam, kafamı dagıtmak ıcın ideal oldugunu dusunuyorum sende basla. Birlikte izleyip yorumlasırız. Bu gece sende basla musait olursan.
Guncel zaten emınım 1 2 bolumdur. Bız onu nefessiz izleriz.Başlarım
Yeni başladıysa zaten 2 3 bölğmdür kankım haftalık genellikle iki bölüm yayınlanıyorGuncel zaten emınım 1 2 bolumdur. Bız onu nefessiz izleriz.
Yeni yeni elektracım en fazla uc bolum Belkı olmustur. Ne zamandır baslayacagim olmadı, bu aksam karar verdim. bakalım begenırsek devam ederiz.Yeni başladıysa zaten 2 3 bölğmdür kankım haftalık genellikle iki bölüm yayınlanıyor
Hangi tarzlar ilgini çekti aşkım ona görede öneririmYeni yeni elektracım en fazla uc bolum Belkı olmustur. Ne zamandır baslayacagim olmadı, bu aksam karar verdim. bakalım begenırsek devam ederiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?