Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Moon lovers, The penthouses, descendants of the sun, my love from the star, because this is my first life, cinderalla and four knights, another miss oh, fight for my way, The legend of the blue sea, pinocchio
İki uc tane daha var ama isimleri aklıma gelmiyor elektracım

Ay kankım bak bunları yazacaktım ısımler uzun olunca karışıyor hepsini izledim ıkıncı harıc penthouses harıç bır onu izlemedim.t's Okay, That's Love bunuda ekle listene kesin

Ay kankım bak bunları yazacaktım ısımler uzun olunca karışıyor hepsini izledim ıkıncı harıc penthouses harıç bır onu izlemedim.t's Okay, That's Love bunuda ekle listene kesin
The penthouses asırı harıka ya. İkinci sezon 13.bolum yayınlandı. İnanılmaz bir senaryosu var. Yakında bıze uyarlarlar gibime geliyor.

Günaydın. Bu mesajı yazıp uyuya kalmışım ne güzel ne güzel Şimdi nasılsın?
Gunaydın canım.. Nasıl olsun işte kavga dövüş.. Kocam onceden dizimin dibinde içerken şimdi dısarılarda sahil kenarlarında ıcmeye basladi.Neymıs evde bebe varmıs. Ondan dolayı gidiyormuş sahile. Zıkkım ıc sanki icmek zorundamısn. En buyuk sebep bu.. En ufak tartısma da sokaklarda ıcıyor. napcam bilmiyorum..

Anam bdv gibi oldu gı burası

kaçma bahaneleri bunlar hep. Sanki çocuk onun neden dışarı çıktığını bilmiyor mu? bizimki de balkonun en dip köşesinde sigara içiyor. Oğlum görmemiştir onu içerken ama oraya gidince sigara içtiğini biliyor. Kafalarına dank demeden ne kadar konuşsakta malesef anlamıyorlar

Yok kuzum bu oyle demiyor. Bebek oldugu icin mutfakta rahat ıcemıyormus sigarasını felan.. Yanı bebege zararı olmasın diye. taburenın ustunde de kıcı agrıyormus sahil kenarı ıyıymıs felan filan . Amaaan bırusuru bahane iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…