- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #20.461
Elektra itiraf ediyorum her tarzlarını sevdim, The penthouses favorim suan. Guncel oldugu ıcın yeni bolumlerı bekliyorum.Hangi tarzlar ilgini çekti aşkım ona görede öneririm
Ayibediyon, muthis yeni gelin sunumlu bir fotoyla davet edecegimBır Kere de sen cagır ozaman, bundan sonraki daveti senden bekliyorum
Benim bunun besibiryerde modeli var,gugum gibi:))
Bekliycem yavrum Cıddıye aldım bilgineAyibediyon, muthis yeni gelin sunumlu bir fotoyla davet edecegim
Sen yine de cok da seetmeseydinBekliycem yavrum Cıddıye aldım bilgine
Kanki ben yüzlerce izledim ama sana goblin i öneririm hem romantık hem komedi tadında ve fantastikElektra itiraf ediyorum her tarzlarını sevdim, The penthouses favorim suan. Guncel oldugu ıcın yeni bolumlerı bekliyorum.
Sen sevdiklerini yaz bakayım
Baska? Begendıklerının hepsını yazsana bebegımKanki ben yüzlerce izledim ama sana goblin i öneririm hem romantık hem komedi tadında ve fantastik
Goblin, the heirs, personel taste, secret garden, city hunter, the k2, healer, moonlight, hotel del luna şuan aklıma gelenler yine aklıma isimler gelince yazam aşkımBaska? Begendıklerının hepsını yazsana bebegım
Bende benimkileri yazayımGoblin, the heirs, personel taste, secret garden, city hunter, the k2, healer, moonlight, hotel del luna şuan aklıma gelenler yine aklıma isimler gelince yazam aşkım
Yaz kankımBende benimkileri yazayım
Moon lovers, The penthouses, descendants of the sun, my love from the star, because this is my first life, cinderalla and four knights, another miss oh, fight for my way, The legend of the blue sea, pinocchioYaz kankım
Ay kankım bak bunları yazacaktım ısımler uzun olunca karışıyor hepsini izledimMoon lovers, The penthouses, descendants of the sun, my love from the star, because this is my first life, cinderalla and four knights, another miss oh, fight for my way, The legend of the blue sea, pinocchio
İki uc tane daha var ama isimleri aklıma gelmiyor elektracım
The penthouses asırı harıka ya. İkinci sezon 13.bolum yayınlandı. İnanılmaz bir senaryosu var. Yakında bıze uyarlarlar gibime geliyor.Ay kankım bak bunları yazacaktım ısımler uzun olunca karışıyor hepsini izledimıkıncı harıc penthouses harıç bır onu izlemedim.t's Okay, That's Love bunuda ekle listene kesin
Gel kahve içelimBana mı dedin tövbe tövbe
Bebişim ben yine film saatine denk gelen bir zede olarak kahveye değil anca fal bakmaya yetiştim desene
Yok calficim o işi bitirdim bugun ıcın. Kafambozuk be canim. Ailevi meseleler ıste. BoşveeerKahve mi yaptın
Günaydın. Bu mesajı yazıp uyuya kalmışım ne güzel ne güzelYok calficim o işi bitirdim bugun ıcın. Kafambozuk be canim. Ailevi meseleler ıste. Boşveeer
Gunaydın canım.. Nasıl olsun işte kavga dövüş.. Kocam onceden dizimin dibinde içerken şimdi dısarılarda sahil kenarlarında ıcmeye basladi.Neymıs evde bebe varmıs. Ondan dolayı gidiyormuş sahile. Zıkkım ıc sanki icmek zorundamısn. En buyuk sebep bu.. En ufak tartısma da sokaklarda ıcıyor. napcam bilmiyorum..Günaydın. Bu mesajı yazıp uyuya kalmışım ne güzel ne güzelŞimdi nasılsın?
kaçma bahaneleri bunlar hep. Sanki çocuk onun neden dışarı çıktığını bilmiyor mu? bizimki de balkonun en dip köşesinde sigara içiyor. Oğlum görmemiştir onu içerken ama oraya gidince sigara içtiğini biliyor. Kafalarına dank demeden ne kadar konuşsakta malesef anlamıyorlarGunaydın canım.. Nasıl olsun işte kavga dövüş.. Kocam onceden dizimin dibinde içerken şimdi dısarılarda sahil kenarlarında ıcmeye basladi.Neymıs evde bebe varmıs. Ondan dolayı gidiyormuş sahile. Zıkkım ıc sanki icmek zorundamısn. En buyuk sebep bu.. En ufak tartısma da sokaklarda ıcıyor. napcam bilmiyorum..
Anam bdv gibi oldu gı burası
Yok kuzum bu oyle demiyor. Bebek oldugu icin mutfakta rahat ıcemıyormus sigarasını felan.. Yanı bebege zararı olmasın diye. taburenın ustunde de kıcı agrıyormus sahil kenarı ıyıymıs felan filan . Amaaan bırusuru bahane iste.kaçma bahaneleri bunlar hep. Sanki çocuk onun neden dışarı çıktığını bilmiyor mu? bizimki de balkonun en dip köşesinde sigara içiyor. Oğlum görmemiştir onu içerken ama oraya gidince sigara içtiğini biliyor. Kafalarına dank demeden ne kadar konuşsakta malesef anlamıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?