Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Gormedım o anketi.
Bır ınsan namussuz muyum anketi yapıp, baskalarina dusup kalkanlar derken nasıl bi durup dusunmez yahu
En guzelı otuzda veya sonrasında evlenmek zaten.
Çok garip bir konuydu ya eğlenceliydi skskdk
Yani bence de. Çok küçüğüm bence şu an. Ev ve hayatı paylaşmak zor. İnsan kendi kanından annesiyle anlaşamıyor nihayetinde

Çok garip bir konuydu ya eğlenceliydi skskdk
Yani bence de. Çok küçüğüm bence şu an. Ev ve hayatı paylaşmak zor. İnsan kendi kanından annesiyle anlaşamıyor nihayetinde
Ben kacırmısım gormedım, hıc acelende olmasın. Kus kondurmuyorlar evlenenin yoluna zaten
Kac yasındasın

Ben kacırmısım gormedım, hıc acelende olmasın. Kus kondurmuyorlar evlenenin yoluna zaten
Kac yasındasın
Mahrum etmem seni 22. Fasulyeyim..

Yaaaa kıyamam, senı pamuklara sarayım ben

E oyle pamukta buyuyor ya fasulye
Teyzeler gibi yazmak istemiyorum ama, en degerlı zamanların.. Kıymetini bil.
Okuyor musun
Evet son finallerimi verdim aksi bir şey olmazsa mezun oldum
Estağfirullah teyze ne demek. Sizin tecrübeleriniz kat kat fazla. Hoşa gitmese de göz ardı etmemek gerek bence

Evet son finallerimi verdim aksi bir şey olmazsa mezun oldum ☺
Estağfirullah teyze ne demek. Sizin tecrübeleriniz kat kat fazla. Hoşa gitmese de göz ardı etmemek gerek bence
Hakkında hayırlısı olsun cok sevındım mezun olmana, hayırlı duzgun bir iş kapısı acilsin en kısa zaman da ınsallah
Ondan sonra ver elini, kaslı yakısıklı erkek......

Hakkında hayırlısı olsun cok sevındım mezun olmana, hayırlı duzgun bir iş kapısı acilsin en kısa zaman da ınsallah ♥
Ondan sonra ver elini, kaslı yakısıklı erkek......
Zaten koca bulmak için okudum. Yoksa kadının yeri evidir... bulduğum ilk döşü kıllı pehlivana kapılacağım ajsjdj
Çok teşekkür ederim

Zaten koca bulmak için okudum. Yoksa kadının yeri evidir... bulduğum ilk döşü kıllı pehlivana kapılacağım ajsjdj
Çok teşekkür ederim ❤
İlk is gunu koca bulup koçişimle kahve keyfi dıyıp gold fıncanlarınla story atacaksın.. Ben inanıyorum

Yaa çok kıskandım sizi evliyim diye giremiyorum ama merhaba diyeyim dedim...Bir de birşey kaçırmışım galiba bugün hiç BDV ye girmemiştim insan çağırırdı yaa..
Bugün sadece cinselliğe girdim onda da polemikle uğraşmak istemedim

Hayır ya evliler de gelebiliyor, gec otur yanıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…