- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
Çok garip bir konuydu ya eğlenceliydi skskdkGormedım o anketi.
Bır ınsan namussuz muyum anketi yapıp, baskalarina dusup kalkanlar derken nasıl bi durup dusunmez yahu
En guzelı otuzda veya sonrasında evlenmek zaten.
Ben kacırmısım gormedım, hıc acelende olmasın. Kus kondurmuyorlar evlenenin yoluna zatenÇok garip bir konuydu ya eğlenceliydi skskdk
Yani bence de. Çok küçüğüm bence şu an. Ev ve hayatı paylaşmak zor. İnsan kendi kanından annesiyle anlaşamıyor nihayetinde
Ben kacırmısım gormedım, hıc acelende olmasın. Kus kondurmuyorlar evlenenin yoluna zaten
Kac yasındasın
Yaaaa kıyamam, senı pamuklara sarayım benMahrum etmem seniSevgilimi ailemdem saklıyorum.
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. Ben Sena. Bu gün size derdimi dökmek, sizden fikir almak istiyorum. Başlamadan önce bu forumda benzer konulardaki yorumlara baktım ve bu forumun genel kitlesinin muhafazakar bir hayat tarzına sahip olduğu kanısına vardım. Belki bu anlatacağım sizin "ahlak...www.kadinlarkulubu.com 22. Fasulyeyim..
Sjdjdj kedi gibi sırnaşasım geldi fesfena askdmdmdYaaaa kıyamam, senı pamuklara sarayım ben
E oyle pamukta buyuyor ya fasulyeSjdjdj kedi gibi sırnaşasım geldi fesfena askdmdmd
Evet son finallerimi verdim aksi bir şey olmazsa mezun oldumE oyle pamukta buyuyor ya fasulye
Teyzeler gibi yazmak istemiyorum ama, en degerlı zamanların.. Kıymetini bil.
Okuyor musun
Hakkında hayırlısı olsun cok sevındım mezun olmana, hayırlı duzgun bir iş kapısı acilsin en kısa zaman da ınsallahEvet son finallerimi verdim aksi bir şey olmazsa mezun oldum ☺
Estağfirullah teyze ne demek. Sizin tecrübeleriniz kat kat fazla. Hoşa gitmese de göz ardı etmemek gerek bence
Zaten koca bulmak için okudum. Yoksa kadının yeri evidir... bulduğum ilk döşü kıllı pehlivana kapılacağım ajsjdjHakkında hayırlısı olsun cok sevındım mezun olmana, hayırlı duzgun bir iş kapısı acilsin en kısa zaman da ınsallah ♥
Ondan sonra ver elini, kaslı yakısıklı erkek......
İlk is gunu koca bulup koçişimle kahve keyfi dıyıp gold fıncanlarınla story atacaksın.. Ben inanıyorumZaten koca bulmak için okudum. Yoksa kadının yeri evidir... bulduğum ilk döşü kıllı pehlivana kapılacağım ajsjdj
Çok teşekkür ederim ❤
Ya unutmadım aslında, cekindim dıyelımBeni unuttun mu
Ya unutmadım aslında, cekindim dıyelımo an etiketledıgım arkadaslarımla bir konudaydık onları davet ettim direkt
Hosgeldin, gec surdakı koltuk bos.
Neden yalnızız dıye aglayalım
[/QUOTE
9 aydır biliyorsun kağıt üstünde evliyim ,adam.kayiplarrda,1 ay sonra özgürüm ahahaha kıdemli bekarlar kervanına hızlı giriş yapcam.
Hayır ya evliler de gelebiliyor, gec otur yanımaYaa çok kıskandım sizi evliyim diye giremiyorum ama merhaba diyeyim dedim...Bir de birşey kaçırmışım galiba bugün hiç BDV ye girmemiştim insan çağırırdı yaa..
Bugün sadece cinselliğe girdim onda da uğraşmak istemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?