- 13 Ocak 2020
- 46.307
- En iyi cevaplar
- 2
- 178.933
- 598
- 33
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
Owwww çok merak uyandirici oldu simdi
Taktik maktik yok 16 yaşında buldum yapıştım bırakmadım bu yani.Aynen aynen ben de merak ettim
Rezerve etmis hatunTaktik maktik yok 16 yaşında buldum yapıştım bırakmadım bu yani.
Kancayı erken takmışınTaktik maktik yok 16 yaşında buldum yapıştım bırakmadım bu yani.
Tabi canım bu bana bakmaz dedim. Baktığı an artık omun için çok geçti.Kancayı erken takmışınBDV’de biri atarlandı da geçen, “sizin gibi onla bunla düşüp kalkıp 30’umda bir kociş bulup ona mı kanca takayım” gibi bir şey demişti yoksa hiç lügatımda yoktur böyle sözler
14'te bulup 19'da evlencem ben annem babam vermiyor diyen dimiKancayı erken takmışınBDV’de biri atarlandı da geçen, “sizin gibi onla bunla düşüp kalkıp 30’umda bir kociş bulup ona mı kanca takayım” gibi bir şey demişti yoksa hiç lügatımda yoktur böyle sözler
Sevdiğimden uzaktayım, bu ara tek bakıştığım göz bunlarTabi canım bu bana bakmaz dedim. Baktığı an artık omun için çok geçti.şimdi naime gibi geziyorum evde senin o gara gara gara gözlerin diye diye
Cüneyt Arkin gibi beaaaSevdiğimden uzaktayım, bu ara tek bakıştığım göz bunlar
Aynen aynen o, ta kendisi14'te bulup 19'da evlencem ben annem babam vermiyor diyen dimi30 yas ustu evlenenlere laf atti bide
Aafahajka o anket olaydiAynen aynen o, ta kendisiDiğerleri haklıydı ama ya 19 yaşında daha ne evliliği, illa başka başka insanlarla ol diyen de olmadı, sevgilinle sevgili kal gez toz dediler Ekşiciydi herhalde, BDV’yine sanıyorsa, “19 yaşındayım, ailemden gizli sevgilim var” diyene namussuz diyeceğimizi iddia ediyordu falan
Çok asil yerimmmDişi amapek karizmatik gözler
Teşekkür ederiz teyzesiÇok asil yerimmm
Ah aşkım bu komple gara ekstra güzel.Sevdiğimden uzaktayım, bu ara tek bakıştığım göz bunlar
hahahah aynenNe çok tek varmis heyy masallah bizeBdv'de pusu kurmus iliski yorumluyoruz bide
Bana dedi onu ya... zoruma gitti. Sekiz senem kaldı düşüp kalkmaya devamKancayı erken takmışınBDV’de biri atarlandı da geçen, “sizin gibi onla bunla düşüp kalkıp 30’umda bir kociş bulup ona mı kanca takayım” gibi bir şey demişti yoksa hiç lügatımda yoktur böyle sözler
Neye 8 senen kaldıBana dedi onu ya... zoruma gitti. Sekiz senem kaldı düşüp kalkmaya devam
Kanca takacak birini bulmaya.Neye 8 senen kaldı
Gormedım o anketi.Kanca takacak birini bulmaya.
Namussuz muyum anketi yapan üyeye gez ye iç seviş falan dedim de bana sizin gibi 30 a kadar düşüp kalkıp sonra kanca takacak birini mi bulayım dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?