Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Taktik maktik yok 16 yaşında buldum yapıştım bırakmadım bu yani.
Kancayı erken takmışın BDV’de biri atarlandı da geçen, “sizin gibi onla bunla düşüp kalkıp 30’umda bir kociş bulup ona mı kanca takayım” gibi bir şey demişti yoksa hiç lügatımda yoktur böyle sözler

Tabi canım bu bana bakmaz dedim. Baktığı an artık omun için çok geçti. şimdi naime gibi geziyorum evde senin o gara gara gara gözlerin diye diye

14'te bulup 19'da evlencem ben annem babam vermiyor diyen dimi 30 yas ustu evlenenlere laf atti bide

Tabi canım bu bana bakmaz dedim. Baktığı an artık omun için çok geçti. şimdi naime gibi geziyorum evde senin o gara gara gara gözlerin diye diye
Sevdiğimden uzaktayım, bu ara tek bakıştığım göz bunlar

Eklentiler

• 878D780E-C194-4286-86A8-7A1F6D597691.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 31
14'te bulup 19'da evlencem ben annem babam vermiyor diyen dimi 30 yas ustu evlenenlere laf atti bide
Aynen aynen o, ta kendisi Diğerleri haklıydı ama ya 19 yaşında daha ne evliliği, illa başka başka insanlarla ol diyen de olmadı, sevgilinle sevgili kal gez toz dediler Ekşiciydi herhalde, BDV’yine sanıyorsa, “19 yaşındayım, ailemden gizli sevgilim var” diyene namussuz diyeceğimizi iddia ediyordu falan

Aafahajka o anket olaydi

Bana dedi onu ya... zoruma gitti. Sekiz senem kaldı düşüp kalkmaya devam

Kanca takacak birini bulmaya.
Namussuz muyum anketi yapan üyeye gez ye iç seviş falan dedim de bana sizin gibi 30 a kadar düşüp kalkıp sonra kanca takacak birini mi bulayım dedi.
Gormedım o anketi.
Bır ınsan namussuz muyum anketi yapıp, baskalarina dusup kalkanlar derken nasıl bi durup dusunmez yahu
En guzelı otuzda veya sonrasında evlenmek zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…