- 31 Ocak 2020
- 2.529
- 9.840
- 158
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
- #3.181
Bulunca soylemezler de nazar eden olur falan![]()
Duanın son cümlesine elem tere fis kem gözlere sis derlerdi olur biterdi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bulunca soylemezler de nazar eden olur falan![]()
Bir bak ama bulaşma oralar çok tehlikeliAlma mazlumun ahini çıkar ahesteeee ahesteee hey yavrum heygideyim de bir bakayim olay mahalline
![]()
Hahahaha simdı senı okumadan aynısını yazdım ahahahahahaha
Hahahahahahahahahaha zaten o gunden sonra bana bisi oldu ılımlı tontık sakın nurlu bısey oldum farkınsaysanavagagagagagagagagO topicten sessiz sedasız bi sen çıkabildın be![]()
Bekarim beybi
Bir duani alirim![]()
Brok ben ne yangınlar gördüm hıc bırı öldürmedi be........O topicten sessiz sedasız bi sen çıkabildın be![]()
Dcember dönemez özelden atayım ben nedenini
Asli da dönmedi daha
Kaçırdınız desek yalan olmaz![]()
Hahahahahahahahahaha zaten o gunden sonra bana bisi oldu ılımlı tontık sakın nurlu bısey oldum farkınsaysanavagagagagagagagag
Zalım insan romantik bir filmdeki yakisikli ile bir ornek verir![]()
Topıgı senden bekliyorum.....Topige giris tuşu bile nurlu cunku
Hele bir de tüm duaları etseydin çeşmeden akar gibi oğlan akacakti ama kacirdin shshsjsja
Nasipsizlik boyle bir sey işte artık başka topige![]()
Brok ben ne yangınlar gördüm hıc bırı öldürmedi be........![]()
December ın yazdığı fenay yaa. Kafa tutulur da öyle de tutulmaz yaniDecember i biliyorum yangın anlattıasli yi bilmiyorum o neden gitti? Gizemli aslı mi bu asli
YaDemirden korksaydin trene binmezdin yangin cCc sghshahaha
Ben dipnot duseyim rahmetliye yakisikli olsun diye durSeni Kemal Sunal'a ilettim
Topıgı senden bekliyorum.....![]()
Falcıbacıdan cok kazanırsın ben sana dıyım agahahahahahahaYüzde 100 koca bulma garantili shshajajaj girişler ucretlidir diye yazsam benden de başarılı bir tosuncuk vakası çıkar bence![]()
Ya
Hıc trene binmedim hayatımda bu da demirden korktuğum anlamına geliyor sanırsam ahahahaahahha
Girmiyorum öyle konulara. Gereksiz kişiler yüzünden gereksiz ban yemek istemiyorum. Çünkü sabrımBen dipnot duseyim rahmetliye yakisikli olsun diye dur
Bide zengin olsun.
Zengin koca konusu varmis gideyim belki fikir veren vardir
Oralarda banbilibombom olmam umarim![]()