Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

December i biliyorum yangın anlattı:KK43: asli yi bilmiyorum o neden gitti? Gizemli aslı mi bu asli
Evet o. O da evcil hayvanlarla ilgili sinir bozucu bir topikten gitti. Kedilerden tiksinen bir tip vardı. “Beni çağırmadan önce ‘evimde kedi var rahatsız olur musun?’ demeleri gerek” diyordu. Aslı ve birkaç kişi “ ‘evimde çocuk var, rahatsız olur musun’ diye arayan oluyor mu demişti :D

Evet o. O da evcil hayvanlarla ilgili sinir bozucu bir topikten gitti. Kedilerden tiksinen bir tip vardı. “Beni çağırmadan önce ‘evimde kedi var rahatsız olur musun?’ demeleri gerek” diyordu. Aslı ve birkaç kişi “ ‘evimde çocuk var, rahatsız olur musun’ diye arayan oluyor mu demişti :KK70:

Bu yüzden mi banlamışlar ne kadar mantıklı bir sey demis oysaki 🤔

Bu yüzden mi banlamışlar ne kadar mantıklı bir sey demis oysaki 🤔
Yok kuzum, konuyla ilgili aklımda en net o muhabbet kalmış. Tam olarak hangi mesajdan yedi hatırlamıyorum ama baya polemiğe girmişti orada.

Lexa ve Book yeni idolüm ya. Bir üye de “tartışmaya gireceğiniz zaman karşıdakine embesil deyin, en azından içinizde kalmasın” demişti :D

olympikos olympikos de hucre arkadasimdi😀 Ayni konuda ayni anda gittik. O zirta cok fena gicik oldum bir daha gelsin bodoslama dalacağim😁
İki dakika önce cezam bitti.
Kadın beni deli etti. Normalde söylesem utanç duyacağım laflar ettirdi ya.
Sen misin sen misin.
Evli koca avcısı mıyım ben sinirlerim bozuldu çok ay

İki dakika önce cezam bitti.
Kadın beni deli etti. Normalde söylesem utanç duyacağım laflar ettirdi ya.
Sen misin sen misin.
Evli koca avcısı mıyım ben sinirlerim bozuldu çok ay
Ayyy deliydi o yaaa.
Tutturdu kocamin peşini birakin diye😂
Birinin peşine dusecek olsam bu onun hırt mı olurdu😀

Back
X