- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
- #3.201
Tekerlek cuk otururdu yalnız agagagahahahahCaktirma ya dgahajahah
Tekerlekten korksaydin arabaya binmezdin olsun ayıp ediyorsun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tekerlek cuk otururdu yalnız agagagahahahahCaktirma ya dgahajahah
Tekerlekten korksaydin arabaya binmezdin olsun ayıp ediyorsun![]()
Evet o. O da evcil hayvanlarla ilgili sinir bozucu bir topikten gitti. Kedilerden tiksinen bir tip vardı. “Beni çağırmadan önce ‘evimde kedi var rahatsız olur musun?’ demeleri gerek” diyordu. Aslı ve birkaç kişi “ ‘evimde çocuk var, rahatsız olur musun’ diye arayan oluyor mu demiştiDecember i biliyorum yangın anlattıasli yi bilmiyorum o neden gitti? Gizemli aslı mi bu asli
Falcıbacıdan cok kazanırsın ben sana dıyım agahahahahahaha
Istisnasiz her gun koca bulma konusu aciliyorGirmiyorum öyle konulara. Gereksiz kişiler yüzünden gereksiz ban yemek istemiyorum. Çünkü sabrımkaldı ajkgsfgkş
Evet o. O da evcil hayvanlarla ilgili sinir bozucu bir topikten gitti. Kedilerden tiksinen bir tip vardı. “Beni çağırmadan önce ‘evimde kedi var rahatsız olur musun?’ demeleri gerek” diyordu. Aslı ve birkaç kişi “ ‘evimde çocuk var, rahatsız olur musun’ diye arayan oluyor mu demişti![]()
Yaa boynum ağrıyor güldürmeyin beniYüzde 100 koca bulma garantili shshajajaj girişler ucretlidir diye yazsam benden de başarılı bir tosuncuk vakası çıkar bence![]()
Pandemide libido tavan yapmıştır normal agjlgfslşgkIstisnasiz her gun koca bulma konusu aciliyor![]()
Güzelim bizim mapus 3 gündüİyice kan kaybediyoruzÖnceki gidenler de geri gelse bari artık.
JES sen çabuk döndün sanki, kaç gün griydin?
Yok kuzum, konuyla ilgili aklımda en net o muhabbet kalmış. Tam olarak hangi mesajdan yedi hatırlamıyorum ama baya polemiğe girmişti orada.Bu yüzden mi banlamışlar ne kadar mantıklı bir sey demis oysaki![]()
Ayyy adama saldirdi aagahhajakaka
Neye ugradigini sasirmistir gariban![]()
Pandemi de zavalli dile gelse konusacak her seyi de bana baglamayin sanki benden once kapida kuyruk vardi diyePandemide libido tavan yapmıştır normal agjlgfslşgk
Ne demiş ne demişşşBook fena gitmişLess’i anlayamadım ama
İki dakika önce cezam bitti.olympikos de hucre arkadasimdi
Ayni konuda ayni anda gittik. O zirta cok fena gicik oldum bir daha gelsin bodoslama dalacağim
![]()
Kesin kk'dan ablaAfsgshsha ablayı onca kişinin durduramamasi![]()
Dur atayımNe demiş ne demişşş![]()
Hoş geldinİki dakika önce cezam bitti.
Kadın beni deli etti. Normalde söylesem utanç duyacağım laflar ettirdi ya.
Sen misin sen misin.
Evli koca avcısı mıyım ben sinirlerim bozuldu çok ay
Ayyy deliydi o yaaa.İki dakika önce cezam bitti.
Kadın beni deli etti. Normalde söylesem utanç duyacağım laflar ettirdi ya.
Sen misin sen misin.
Evli koca avcısı mıyım ben sinirlerim bozuldu çok ay
Hoş bulduuummmHoş geldinharbi çok farklı bir üyeymiş o ya
Lexa da her konusuna yorum yapmış neredeyse
![]()