- 31 Aralık 2017
- 6.463
- 22.153
- 348
- 28
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
- #3.241
Şımartıyorsunuz beni hanımlarHem güzel hem akıllı ben yicem bu kızı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şımartıyorsunuz beni hanımlarHem güzel hem akıllı ben yicem bu kızı![]()
Banu sen misin?
Aşk olsun..... sjdjdj
Ses kaydı ile sanırım. Bir arkadaşını buna ikna etmek zor olmaz bence ya bilemedim. Tc versin anca öyle inanırım sndnYönetime kanıtlamış gerçek üye olduğunu. Tabi konuların gerçekliğini garantilemiyor.
Amaaan tek eğlencem oydu bırakmış o da.Banu sen misin?![]()
Bunu burdan alın !
Banu sen misin?![]()
Tamam yeter vurmayın agjlgfslşgkAşk olsun..... sjdjdj
Ses kaydı ile sanırım. Bir arkadaşını buna ikna etmek zor olmaz bence ya bilemedim. Tc versin anca öyle inanırım sndn
Sana mesaj atamıyorum şu an. İzle beniÜçlü orgazm cazip gelmedi değil sjdjdjd fantaziye bak ya. Ciddi şikayetçi olasım geldi. Gencecik kızım napim 35+ adamı
Aaa birakmis miAmaaan tek eğlencem oydu bırakmış o da.
Tabip el çek yaramdan
Fransız kaldım ben, banu kimAmaaan tek eğlencem oydu bırakmış o da.
Tabip el çek yaramdan
Bizim de olsaydı bayreynli mi kankimiz hediye neyin yollasaydı. Anca komik muhteşem ifadeleri bıraksınlar..Aaa birakmis mi
Kolay yoldan para cukkalamayi bulmustu oysaki aafahah
Cilekli link efsanesini nasil bilmezsinFransız kaldım ben, banu kim![]()
Sana mesaj atamıyorum şu an. İzle beni![]()
Berberoğlu? Ay biliyorsundur sndndn ben şimdi uyandım, boztepeye geldik, A101den alışveriş yaptım, koruma günüm...Fransız kaldım ben, banu kim![]()
Herkese gitmiş.bu ara çok oluyorBook yok yere gitmiş. Lexa da haklıydı. December bildirim gelmesini yadırgamış ama cümle hoş olmamış. Ama şunu söyleyebilirim öyle saçma sapan bir konudan bende neden bildirim aldığımı sorgulamıştım
Cikolatayi kirtlayip bir bakis atabilirdikBizim de olsaydı bayreynli mi kankimiz hediye neyin yollasaydı. Anca komik muhteşem ifadeleri bıraksınlar..
Book neden gittiki?Book yok yere gitmiş. Lexa da haklıydı. December bildirim gelmesini yadırgamış ama cümle hoş olmamış. Ama şunu söyleyebilirim öyle saçma sapan bir konudan bende neden bildirim aldığımı sorgulamıştım
Bookk yoluna agjlgfslşgk biri ellerimi bağlasınBook neden gittiki?
Yonetim beni tekrar banla lutfenBookk yoluna agjlgfslşgk biri ellerimi bağlasın![]()
Şikayet edildin...Bookk yoluna agjlgfslşgk biri ellerimi bağlasın![]()