Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Of... Yengec erkegı seninkini tenzih ederek soylucem hıc sevmem
İyi ki dogmus, nice yıllar senınle birlikte.
Bı dogum gunu cıcegı yollarsın artık, yoksa dert edebilir bunu asfagahaja

istediği bir traş makinası vardı, uygun fiyatlı onu alıcam :)
zira kendisi sevgililer gününde macbook hediye etmişti ama napiim kocaman müdür, o kadar fark olsun sdfjklsdgjkl

istediği bir traş makinası vardı, uygun fiyatlı onu alıcam :)
zira kendisi sevgililer gününde macbook hediye etmişti ama napiim kocaman müdür, o kadar fark olsun sdfjklsdgjkl
Bu sene pandemının yeni başladığı doneme geldi dogum gunum. İzolasyona ozen gosterdıgım ıcın ne dısarı ciktım ne eve kabul ettim kimseyi.
Hıc hediye alamadım, cıcek ve pasta dısında...
Bu sene eksik hissediyorum agagagagagagagsgsys

Enıste cimri degıl, sevdim

Ama umudum var benneyanginlargordum belki ilk iş günümde bana da çiçek yollayan bi yakusuklu cikarrrrrr

Evrensel bir sey degil bence yav o sbajakakka
Herkes sevdiği adama yagusuklu diyor
aşık olunca göze perde inmesi sadece sbajkakak
Perde olayı okadar dogru kı..... Bana da ınmıstı hem de guneslık olandan kalın perde

Perde olayı okadar dogru kı..... Bana da ınmıstı hem de guneslık olandan kalın perde

Bir abla vardı ofiste kocasını o kadar kiskaniyordu ki acaba nasıl görüyor gözünde diye merak ederdim svajananam

Ask sevgi duygusu olmasa zaten nesil direkt kurur ahajajakak cok mantıksız çünkü

Bir abla vardı ofiste kocasını o kadar kiskaniyordu ki acaba nasıl görüyor gözünde diye merak ederdim svajananam

Ask sevgi duygusu olmasa zaten nesil direkt kurur ahajajakak cok mantıksız çünkü
Benim ıkı arkadasım aynı senın abla ile dusundugun seyi benimle ilgili dusunuyor lar dı. Dısarıdan bakınca komıkmısız agagagagagagaga

Benim ıkı arkadasım aynı senın abla ile dusundugun seyi benimle ilgili dusunuyor lar dı. Dısarıdan bakınca komıkmısız agagagagagagaga

Doğrudur gerçekten allah sevince hepimize akıl ve fikir ve sakinlik ve g*tü başı dagitmama versin dgajahajajds

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…