- 21 Mayıs 2020
- 458
- 664
- 18
- 36
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
Ya dizi açtım güya izleyecem,ama burdan kopamiyorummmm iyi ki boşadık adamları, ohhh sefamiz olsun ,şimdi olsaydı sayfaya giriyorum diye de dalga geçerdi,köşe yastığı puhahhshsK Keyiflipandaaa kıdemlı bekarlar kervanındasın zaten suan, ben seni oyle kabul ediyorum ortada 'adam' yok.
Sefan olsun hahahahahahaha
Otursun tipiyle dalga gecsın o yaYa dizi açtım güya izleyecem,ama burdan kopamiyorummmm iyi ki boşadık adamları, ohhh sefamiz olsun ,şimdi olsaydı sayfaya giriyorum diye de dalga geçerdi,köşe yastığı puhahhshs
Evlilerin veya sevgılısı olanların nispet yapması serbest. En yakısıklı yı ben kaptım catlayın demesı de serbest
Aslında kilo verse kendine baksa çatlayın derdim ama neyseeEvlilerin veya sevgılısı olanların nispet yapması serbest. En yakısıklı yı ben kaptım catlayın demesı de serbest
Of... Yengec erkegı seninkini tenzih ederek soylucem hıc sevmemyarın beyzademin doğumgünüsü, iflah olmaz bir yengeç burcu. :)
neyse korono morono geçmiş yıllar gibi sürprizli şeyler olmaz, artık bu sene bi eklere mum batırırım adhsjfaskl
Acıkcası bende ediyorum, neye benziyorlar acaba. Ben hic gormedım yakısıklı erkekAslında kilo verse kendine baksa çatlayın derdim ama neyseeAllahtan çocuklara güzel gen gecişi oldu ama yine de kk daki gibi yakışıklı kocalardan değildir gerçkten çok merak ediyorum şu yakışıklıları
Valla bıraktım zaten ,akşam işten gelince de burda takiliyorum,kopamıyorum sizdennnnnOtursun tipiyle dalga gecsın o ya
Sonra izlersin ya bırak sımdı diziyi, dıger kızlar nerde acaba.astrojurnal selam verdi yok oldu gene
Bende görmedim yaa nerde ki bunlarAcıkcası bende ediyorum, neye benziyorlar acaba. Ben hic gormedım yakısıklı erkek
İnsallah bigun bırı anlatır veya soylerBende görmedim yaa nerde ki bunlar
Yengeç erkeği mi dedin AboooOf... Yengec erkegı seninkini tenzih ederek soylucem hıc sevmem
İyi ki dogmus, nice yıllar senınle birlikte.
Bı dogum gunu cıcegı yollarsın artık, yoksa dert edebilir bunu asfagahaja
Sütten agzı yananlar dernegıYengeç erkeği mi dedin Abooouzak olsun artık
Biri fotoğraf koysa keşke örnek diyeİnsallah bigun bırı anlatır veya soyler
Valla ben ki balıkla anlasamadiysa ,güya balık ve yengeç uyumlu derler yalanSütten agzı yananlar dernegıakrep ve Yengec e alerjim var
Biri fotoğraf koysa keşke örnek diye
Ben koc ikisini de sevmem hatta suan yengecin dogum gununu hatırladım, ne guzel bu sene aklima gelmemis tıValla ben ki balıkla anlasamadiysa ,güya balık ve yengeç uyumlu derler yalan
Ben kızımı yengeç olsun bana düşkün olsun diye 22 haziranda doğurdum Şimdi kaprisi duygusalligi beni bitirdiSütten agzı yananlar dernegıakrep ve Yengec e alerjim var
Evlat olarak ıyılerdır mutlaka... Ama ama iste.Ben kızımı yengeç olsun bana düşkün olsun diye 22 haziranda doğurdum Şimdi kaprisi duygusalligi beni bitirdi
Bi analarına düşkün olurlar ama kızlarda nasıl.onu bilmiyorum.Ben kızımı yengeç olsun bana düşkün olsun diye 22 haziranda doğurdum Şimdi kaprisi duygusalligi beni bitirdi
15 gün aramaz annesini benim zorumla arardı anca lafa gelince de anneci olurduBi analarına düşkün olurlar ama kızlarda nasıl.onu bilmiyorum.
Sonra sen kotu oldun dı mı15 gün aramaz annesini benim zorumla arardı anca lafa gelince de anneci olurdune salakmisim ya böle gelin gördünüz mü anneni ,ablani niye aramiyorsun diye baskı yapardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?