- 16 Ağustos 2016
- 3.709
- 9.418
- 158
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
Kız önce yüz vermiyor ama demi? Erkek zengin olabiliyor ya da aynı kızı birkaç kişi seviyor. Vazgeçtim ben dizi taktiğinden.Dizi taktikleri çok guzel kiz çok yakisikli erkek uzerine kurulu ama yaa onlara kaldirim tasi bile asik oluyor zaten
En son storylerıne havuz fotosu koyup fredoom diye bagıran bırının tulay nolur geri don moduna gectıgıne bizzat sahit olmustum, yine de sen bilirsinŞu yorumlara neşeye bak manitanın totoya tekmeyi basacağım freedoooom diye bağırarak akskdk
Akskdk yeni işimde ofise çiçek yollar mı yollamaz mı o zamana dek tutam kenardaSen gene de şey etme dursun kenarda
Kizz orda ki emdirme değil ezdirme olacaktı lütfen yanlış anlama olmasınevettttt
Evet bu senaryo su an 10 kanalda falan vardir fixKız önce yüz vermiyor ama demi? Erkek zengin olabiliyor ya da aynı kızı birkaç kişi seviyor. Vazgeçtim ben dizi taktiğinden.
Fakır kız zengin oglanı es gecmeyınEvet bu senaryo su an 10 kanalda falan vardir fix
Ahahaha bu bir olcut evet ona gore bakarsin gidisataAkskdk yeni işimde ofise çiçek yollar mı yollamaz mı o zamana dek tutam kenarda
Yakisikli holding patronu offff olsa da asik olsakFakır kız zengin oglanı es gecmeyın
Kerem bursin oturum actı agagagagagaYakisikli holding patronu offff olsa da asik olsak
ilk anlam veremedim ama sonradan çaktım sıkıntı yokKizz orda ki emdirme değil ezdirme olacaktı lütfen yanlış anlama olmasın
Ama onun da aşık olması gerekiyorYakisikli holding patronu offff olsa da asik olsak
Can Yamandan iyidir gel KeremcimKerem bursin oturum actı agagagagaga
sıkıntı bizim aşık olmamız değil o kolay sıkıntı patronun aşık olmasıYakisikli holding patronu offff olsa da asik olsak
Pufff o zaman benim şapşal, saftirik, bir seyi beceremeyen bir kiz olmam lazim. Çatlarim ben oyle olursamAma onun da aşık olması gerekiyor
Yok kıvıcım, dun gece sohbette olanları etiketledim sadece.Aklıma T timesinfinity Geldi çağırmış miydin onu
Kurban olsun sana on yakısıklı patronsıkıntı bizim aşık olmamız değil o kolay sıkıntı patronun aşık olması
Isıklar da cıcek satan kızda olabilirsinPufff o zaman benim şapşal, saftirik, bir seyi beceremeyen bir kiz olmam lazim. Çatlarim ben oyle olursam
Işte burasi 404 not foundsıkıntı bizim aşık olmamız değil o kolay sıkıntı patronun aşık olması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?