Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

D vitaminim ve b12ım eksik.
Buyuzden zayıflayamıyorum desene puding hanımcım
Ben ücretsiz alıyorum yazdırarak, etrafın covid açısından çok yoğun değilse yazdırıp alırsan daha iyi olur Öbür türlü aylık 150-200 tl sadece vitamine gider

Benim bir tanıdık var öyle. Doğmamış bebeği ile Instagram'da pozlar veriyorlar. Kocişkosu ile ilk günkü gibi aşıklar. O öyle paylaşımda benimki de gözüme patates gibi görünüyor
İnsta ya güvenemiyorum. Tanıdığım ne kadar bıçak bıçağa gelen çift varsa orda Leyla ve mecnun gibiler.

Lexacommander Bdvnin muzmin bekarlarini cagir sen de ortalik bi senlensin. Belki mahalle kavgasi cikar
Ben cekirdekleri alir gelirim
Kavgada eline tırpanı alıp ön saflarda savaşacak delikanlı bekarlara ihtiyaç var
Çekirdek alıp izleyeceklere değil teesüf ederim cledyanacımmmm... Beni bu evli azmanların
( C Calcifer Regen_ Katibin Ruhu ) arasında yalnız bırakıyorsun

Ben ücretsiz alıyorum yazdırarak, etrafın covid açısından çok yoğun değilse yazdırıp alırsan daha iyi olur Öbür türlü aylık 150-200 tl sadece vitamine gider
Yok burda vaka sayısı az allahtan. Ama gıdıp yazdıracak vakti bulur muyum bilmiyorum. Eczane hemen dukkanın dibinde. Bılıyosun ben usengec insanım vitamin eksikliğim yuzunden ama ahahahaha normalde degılmısım gıbı.....

Sevgilim 1400 kere aldattı , sövdü saydı ama özünde iyi biri ben de çok seviyorum kopamıyorum. O yüzden ayrıl demeyin , ne yapabilirim ilişkimizi yoluna koymak için
Önündeki altından galiba herifin, ne yapsa bırakmıyorlar.

Üşengeç olduğum için mi vitaminlerim eksik yoksa vitaminlerim eksik olduğu için mi üşengecim çözemedim yıllardır Dükkanını açmadan gidemez misin sabah, uzak mı?

Üşengeç olduğum için mi vitaminlerim eksik yoksa vitaminlerim eksik olduğu için mi üşengecim çözemedim yıllardır Dükkanını açmadan gidemez misin sabah, uzak mı?
Sonu gelmez bir kisir dongunun içine dusmussun ben de bi baslasam devami gelecek de... baslamak cok zor oluyor hep

Sırtımdaki bıçakları aldım geldim savasmaya
Sana hemen güvenemeyiz yangın
Denize gittiğinde horoz bulsan bizi satabilirdin...
Davamıza yürekten gönül verdiğin konusunda endişeliyim...
Bize öyle bekarlar lazım ki önünde brad pitt olsa ben tokum size afiyet olsun demeliiii

Askolsun be, horoz bulunca satacağım izlenimini naparak verdim?
Uzuldum suan.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…