- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.156
- 698
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #5.101
Geçti ya gece yorganla yattımDün kötüydün ne ettin iyileştin mi
Fazla yemeyin yavrum dondurma falanGeçti ya gece yorganla yattımkocişkom da ıhlamur yapmış sağolsun.
Geçti gitti paçayı iyi kurtardıSelam kızlar bugün çok aktif olamadmnapıyosunuz bakayım ahh Lexacommander yine mapusa mı gircen uslu dur azcık
Iyi bariGeçti gitti paçayı iyi kurtardı
Geçti ya gece yorganla yattımkocişkom da ıhlamur yapmış sağolsun.
Allright..Gidem deLexacommander şikayet edem. Üzgünüm canım KİB
Bakin bu kadinin kalbi kazan gibi kararmisGidem deLexacommander şikayet edem. Üzgünüm canım KİB
Kadına şiddete hayır
Ana başa tac imiş, her derde ilaç imiş. Bir kocişko pir olsada bir hanıma muhtaç imiş.
Benim mesajdan çok uzakta değildi ileri gidememişim aslında ashs evetKaç gün geriye gittin de buldun mesajımıBekar mısın ?
Kocişko gomucuAna başa tac imiş, her derde ilaç imiş. Bir kocişko pir olsada bir hanıma muhtaç imiş.
Atalarımızın söylemiş olduğu bu söze göre kocişkoya gerek yoktur. Biz onlardan iyi mi bilicez müge aplaa
Çekirgemin benim elimden geçtiği ne kadarda belli dimi Aslanlar gibi savaşıyor her yerde
Tühh izlendiğime göre artık Mervelerdeydim diye yalanda atamıcam. Peşimi bırak mutant Sincap
Hahahahah mutant sincap mıTühh izlendiğime göre artık Mervelerdeydim diye yalanda atamıcam. Peşimi bırak mutant Sincap
Hahahahah mutant sincap mı
ObaaaaaaaaÇekirgemin benim elimden geçtiği ne kadarda belli dimi Aslanlar gibi savaşıyor her yerde
İşte feraset İşte cesaret işte adam gibi adamlıkkbookermoon
Kimisi de işte tüm boşaltım, sindirim sistemini
alt-üst eden adama halen kocişkom diyor. C Calcifer
Lütfen görmeyeyimmmm seniii, bi yerlerdeee karşımaaa çıkmaaa... Konuşmayalım, bakışmayalımmm ne olursunnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?