- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #5.081
Allah hepimize boylu poslu erkekler nasip etsin tek kusuru bu olsunKefil olacağım çevremde o kadar erkek var ki. Eşimin arkadaşı ile kendi kız arkadaşıma ayarladım. yalnız ben diğer kızı ayarlamaya çalışırken eşim öbürünü söyledi beni dinlemedi. kız çocuğu neden kabul etmedi biliyor musun çocuğun boyu çok uzunmuş ladkglsşsgşhjlh
Kavakta da boy varAllah karşımıza hep boylu poslu erkekler nasip etsin tek kusuru bu olsun
Evlenecem de evlenecemYa sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer derler ama sen akıllanmamışsın
Vermezlerse kaçEvlenecem de evlenecem
Kader kurbani olmak isteyen taliplerini ariyordu
Ben dobra ve yalan atmam.. Gerçeklerin peşinden giderim.
Linkini kopyalayıp mesaja yapıştırabilirsin sanırımKızlar instadaki bir videoyu burada nasıl paylaşıyorsunuz? Çok cahilim
Al bu nasıl...Ciddi ciddi izledim dakikalarimi geri ver lexaKendini ben öldürmüş oldum dedi yaaa agahajajak
Kader olaraktanCiddi ciddi izledim dakikalarimi geri ver lexaKendini ben öldürmüş oldum dedi yaaa agahajajak
Sevgilini kısırlaştır dediğin konudaydım daAl bu nasıl...
Güzel oldu da bana gitmiyor bunlar ben daha vahşiyimAsfagahajaj
Çok iyi olmus
Elinde picakli vahsi hatun emojisi talep ediliyorGüzel oldu da bana gitmiyor bunlar ben daha vahşiyimüzerime olmuyor yani
Elinde picakli vahsi hatun emojisi talep ediliyor
Heytttt beee
Blood must have blood ⚔
Kaç gün geriye gittin de buldun mesajımıAllah hepimize boylu poslu erkekler nasip etsin tek kusuru bu olsun
Dün kötüydün ne ettin iyileştin miKaç gün geriye gittin de buldun mesajımıBekar mısın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?