- 27 Aralık 2016
- 1.155
- 5.268
- 158
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #5.121
big brother is watching you
Kalbiniz kazan gibi kararmış. Sizin kocişkonuz yok ya bütün sıkıntı bu işte. KocaaaaaaaaÇekirgemin benim elimden geçtiği ne kadarda belli dimi Aslanlar gibi savaşıyor her yerde
İşte feraset İşte cesaret işte adam gibi adamlıkk @bookermoon
Kimisi de işte tüm boşaltım, sindirim sistemini
alt-üst eden adama halen kocişkom diyor. C Calcifer
Benimki var da noluyor gardaş olduk resmen ne tıkırtı varrrr ne şıkırtııııKalbiniz kazan gibi kararmış. Sizin kocişkonuz yok ya bütün sıkıntı bu işte. Kocaaaaaaaa
Tv ve nettte takılıyorum kuzum sen napıyon hoşgeldinSelam kızlar napıyosunuz ♥
Arkadasım kahve ıcelım dedı ok dedim. Oyle asırı samimi de degılız kahve ıcmek istemesi enteresan geldi hatta bana. Artık nasıl ıcı şiştiyse, bosanacaklarını anlattı sok oldum.. basım agrıyor hıc beklemiyordum cok uzuldum.Tv ve nettte takılıyorum kuzum sen napıyon hoşgeldin
Yaa hicbisey dısardan göründüğu gibi olmuyor ne yazık kiArkadasım kahve ıcelım dedı ok dedim. Oyle asırı samimi de degılız kahve ıcmek istemesi enteresan geldi hatta bana. Artık nasıl ıcı şiştiyse, bosanacaklarını anlattı sok oldum.. basım agrıyor hıc beklemiyordum cok uzuldum.
Dısarıdan ne guzel gorunuyorlardı, eve geldim simdi regencım
He kimseden ses cıkmadı yoklar galibaYaa hicbisey dısardan göründüğu gibi olmuyor ne yazık kibiraz dinlen baş ağrın şiddetlyse... buralarda sakindi sen yoksun diye
Büyüdüğü ıcın huyu degısıyor olabılır mıBen de kahve yaptım oturdum şimdi, benim velet oğlan normalde kendi kendine uyurdu belli saatte, günler uzandığından beri geçlere kadar direnmeye başladı, zorlanıyorum bazen kendimi tükenmiş hissediyorum
Benimde arkadaşlarım çok şaşırmıştı anlatınca 2 yıldır bu sorunları yaşadım ayrıl dene vs. Ama daha yeni haberleri oldu. Ben de hiç belli etmedim son ana kadar nasıl ya diyorlarArkadasım kahve ıcelım dedı ok dedim. Oyle asırı samimi de degılız kahve ıcmek istemesi enteresan geldi hatta bana. Artık nasıl ıcı şiştiyse, bosanacaklarını anlattı sok oldum.. basım agrıyor hıc beklemiyordum cok uzuldum.
Dısarıdan ne guzel gorunuyorlardı, eve geldim simdi regencım
Evet canım ondan da oluyor aklı eriyor artık her şeye. Çocuk çok güzel duygu ama zor. Bir de iyice kendimi kısıtlanmış hissediyorum. Psikolojim hiç iyi olmuyor bazen, ayakta kal güçlü olman lazım diye teselli ediyorum kendi kendimiBüyüdüğü ıcın huyu degısıyor olabılır mı
Cok anlamam cocuk işlerinden ama
Ailen yakınında mı?Evet canım ondan da oluyor aklı eriyor artık her şeye. Çocuk çok güzel duygu ama zor. Bir de iyice kendimi kısıtlanmış hissediyorum. Psikolojim hiç iyi olmuyor bazen, ayakta kal güçlü olman lazım diye teselli ediyorum kendi kendimi
Cocukları falan var. En cok ona uzuldum.Benimde arkadaşlarım çok şaşırmıştı anlatınca 2 yıldır bu sorunları yaşadım ayrıl dene vs. Ama daha yeni haberleri oldu. Ben de hiç belli etmedim son ana kadar nasıl ya diyorlar
Yok canım. Tek büyütüyorum,okula gidiyor, babası alıyor öyleAilen yakınında mı?
Evet biz kadınlar öyleyiz genelde. Belli ki o da artık olmayacağını anlayıp umudu kesmiş ki paylaşma gereği duymuş. Ben de üzülüyorum çocuklar için ama hayat işte haklarında hayırlısı olsun onlarındaCocukları falan var. En cok ona uzuldum.
Son raddeye gelmisler zaten o yuzden anlattı sanirim. Barısma veya halletmek ihtimalleri olsa yine anlatmazdı öyle dusunuyorum.
Allah adamlara akıl fikir versin
Amin. Ailen nerde peki yurtdısında mi OnlardaEvet biz kadınlar öyleyiz genelde. Belli ki o da artık olmayacağını anlayıp umudu kesmiş ki paylaşma gereği duymuş. Ben de üzülüyorum çocuklar için ama hayat işte haklarında hayırlısı olsun onlarında
Yok canım burada kimsem yok aileden.Amin. Ailen nerde peki yurtdısında mi Onlarda
O kotu olmus cocugu bırakıp nefes alacagın alan yaratabılırdın kendine annen falan yakınında olsaydıYok canım burada kimsem yok aileden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?