Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Kalbiniz kazan gibi kararmış. Sizin kocişkonuz yok ya bütün sıkıntı bu işte. Kocaaaaaaaa

Tv ve nettte takılıyorum kuzum sen napıyon hoşgeldin
Arkadasım kahve ıcelım dedı ok dedim. Oyle asırı samimi de degılız kahve ıcmek istemesi enteresan geldi hatta bana. Artık nasıl ıcı şiştiyse, bosanacaklarını anlattı sok oldum.. basım agrıyor hıc beklemiyordum cok uzuldum.
Dısarıdan ne guzel gorunuyorlardı, eve geldim simdi regencım

Yaa hicbisey dısardan göründüğu gibi olmuyor ne yazık ki biraz dinlen baş ağrın şiddetlyse... buralarda sakindi sen yoksun diye

Yaa hicbisey dısardan göründüğu gibi olmuyor ne yazık ki biraz dinlen baş ağrın şiddetlyse... buralarda sakindi sen yoksun diye
He kimseden ses cıkmadı yoklar galiba
Dus filan almam lazım ama balkonda oturasım var, üf bunların hepsi vitamin eksikliginden... Göya bugun takviye vitamin alacaktım

Ben de kahve yaptım oturdum şimdi, benim velet oğlan normalde kendi kendine uyurdu belli saatte, günler uzandığından beri geçlere kadar direnmeye başladı, zorlanıyorum bazen kendimi tükenmiş hissediyorum
Büyüdüğü ıcın huyu degısıyor olabılır mı
Cok anlamam cocuk işlerinden ama

Benimde arkadaşlarım çok şaşırmıştı anlatınca 2 yıldır bu sorunları yaşadım ayrıl dene vs. Ama daha yeni haberleri oldu. Ben de hiç belli etmedim son ana kadar nasıl ya diyorlar

Büyüdüğü ıcın huyu degısıyor olabılır mı
Cok anlamam cocuk işlerinden ama
Evet canım ondan da oluyor aklı eriyor artık her şeye. Çocuk çok güzel duygu ama zor. Bir de iyice kendimi kısıtlanmış hissediyorum. Psikolojim hiç iyi olmuyor bazen, ayakta kal güçlü olman lazım diye teselli ediyorum kendi kendimi

Ailen yakınında mı?

Benimde arkadaşlarım çok şaşırmıştı anlatınca 2 yıldır bu sorunları yaşadım ayrıl dene vs. Ama daha yeni haberleri oldu. Ben de hiç belli etmedim son ana kadar nasıl ya diyorlar
Cocukları falan var. En cok ona uzuldum.
Son raddeye gelmisler zaten o yuzden anlattı sanirim. Barısma veya halletmek ihtimalleri olsa yine anlatmazdı öyle dusunuyorum.
Allah adamlara akıl fikir versin

Cocukları falan var. En cok ona uzuldum.
Son raddeye gelmisler zaten o yuzden anlattı sanirim. Barısma veya halletmek ihtimalleri olsa yine anlatmazdı öyle dusunuyorum.
Allah adamlara akıl fikir versin
Evet biz kadınlar öyleyiz genelde. Belli ki o da artık olmayacağını anlayıp umudu kesmiş ki paylaşma gereği duymuş. Ben de üzülüyorum çocuklar için ama hayat işte haklarında hayırlısı olsun onlarında

Amin. Ailen nerde peki yurtdısında mi Onlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…