- 18 Ekim 2014
- 8.037
- 37.525
- 748
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #5.421
"Ondan".O mu ondan mı?
Ahh ahhh eskiden bir konular acilirdi bin yorum sonra anlasilirdi troll oldugu. Nerdeee simdiEski rollerden kim kaldı azizim
Ahaha hadi ya. Her gün o kadar konu açılıyor, nereden hatırlayacaklar demiştir herhalYok yaa yeni uyelik alip trollemeye tenezzül bile etmemis.
Tembel trolleri hic sevmiyorum
Banı ne zaman kalkıyor ki?Lexanın kulakları çınlasın
Bizi de kendi gibi s.... sanmasiAhaha hadi ya. Her gün o kadar konu açılıyor, nereden hatırlayacaklar demiştir herhal
Bir anda kıskanç mutsuzlar ilan edildik, şaştım kaldım.Bizi de kendi gibi s.... sanmasi
Bundan bi 6 yıl önce, eski üyeliğimle yine bir geyik topiğindeyken,bir kız vardı meğersem baya bir süre başkası gibi bizi yemişti sonra kızlar nasıl olduğunu hatırlamıyorum fake olduğunu ortaya çıkarmışlardı.Ahh ahhh eskiden bir konular acilirdi bin yorum sonra anlasilirdi troll oldugu. Nerdeee simdi
Bilmem dostumBanı ne zaman kalkıyor ki?
Adamin birinin bilmem neresini lazer edemediğim için asiri kiskandim mutsuzluktan agliyorum su anBir anda kıskanç mutsuzlar ilan edildik, şaştım kaldım.
Bir de tırnak içine almış iyi ve küçülmüş"Ondan".
Abbbowww hepinizden supheye dustum simdiBundan bi 6 yıl önce, eski üyeliğimle yine bir geyik topiğindeyken,bir kız vardı meğersem baya bir süre başkası gibi bizi yemişti sonra kızlar nasıl olduğunu hatırlamıyorum fake olduğunu ortaya çıkarmışlardı.
Öyle bir şey hatırlıyorum hatta kız konu açıp özür dilemişti herkestenBundan bi 6 yıl önce, eski üyeliğimle yine bir geyik topiğindeyken,bir kız vardı meğersem baya bir süre başkası gibi bizi yemişti sonra kızlar nasıl olduğunu hatırlamıyorum fake olduğunu ortaya çıkarmışlardı.
Bilmem dostum
Minikmiş minik. Mikroskopla falan gorunuyormusBir de tırnak içine almış iyi ve küçülmüş
AynenÖyle bir şey hatırlıyorum hatta kız konu açıp özür dilemişti herkesten
Çen büyücen mi çen minnoş şey seni diye sever artıkMinikmiş minik. Mikroskopla falan gorunuyormus
Ahajjajaja kahkaha attım valla şunaÜyelik tarihime bak. O kadar zaman kadın taklidi yapsam zamanla gerçekten kadın olurdum
Biz senlen akran sayilirmisiz yaaÜyelik tarihime bak. O kadar zaman kadın taklidi yapsam zamanla gerçekten kadın olurdum
Aafagahaj banlandi.Çen büyücen mi çen minnoş şey seni diye sever artık
Süprüz yapacam onaBilmem dostum
Sen baya da uğraştın, seni de banlamasınlar.Aafagahaj banlandi.
Sevmeye gitmis olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?