- 1 Mart 2020
- 1.179
- 5.493
- 78
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #5.461
Niye öyle oldu kiYok anlamadım ben vallah
“Topikte takılan evlilerin arasına beni de katın” demiş galibaYok anlamadım ben vallah
Aynen sağol ya
Yaaa zaten tek tuk bekariz surda bu kiz @lexacommmander da habire banlaniyor iyice azaldikAahahhaha aynen biz varizyavas yavas topigi zaptedicez
Seni grubun gözlemcisi,yorum okuyucusu,bilgilendiricisi ilan ediyorum
Evli misin sen?Bir de ben olmak istiyorum
Dilci olduğum için paragraf anlamam iyidirSeni grubun gözlemcisi,yorum okuyucusu,bilgilendiricisi ilan ediyorum
Gerisini de siz tamamlayın
Bu topic de bdv ic sismeleriyle acilmis bir topic zaten dogru yerdesinBdv’den içim şişti.
Güzel bir şeyler dönüyor gibi burda
Eferim sana. Her gruba lazım senin gibilerdenDilci olduğum için paragraf anlamam iyidirBir ara “paragrafım iyi değil” diyen bir üye vardı kimseyle sağlıklı iletişim kuramıyordu, o aklıma geldi
Memuriyee ye sinirlendiğim kadar bir şeye sinirlendiğimi hatırlamıyorumBdv’den içim şişti.
Güzel bir şeyler dönüyor gibi burda
[/QUOTE]Yaaa zaten tek tuk bekariz surda bu kiz @lexacommmander da habire banlaniyor iyice azaldik
Dur onun yerine sana mutant sincap diyeyim.
Mutant sincap
[/QUOTE]Yaaa zaten tek tuk bekariz surda bu kiz @lexacommmander da habire banlaniyor iyice azaldik
Dur onun yerine sana mutant sincap diyeyim.
Mutant sincap
Kaç yaşındasın senEvli misin sen?
Seksolog
Mapus damlarına düşmüş diye duydum reisiKaç yaşındasın sen
Evet yaa sen yedin bitirdin kendiniMemuriyee ye sinirlendiğim kadar bir şeye sinirlendiğimi hatırlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?