- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.156
- 698
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #5.381
Benim de yazarken makamlı soyleyerek yazmam ahahahahahhahahahahahaPeki bunu Cengiz Kurtoğlu gibi söyleyerek okumam
Gelin buraya şimdi banı yiceeeeeniz.
Yaaa evet bir tane zırtın yuzunden yakindir banGelin buraya şimdi banı yiceeeeeniz.
İki hafta sonra aramıyor sormuyor ilgilenmiyor diye konu açar, mutsuzlar kervanına katılmış olur. EllemeyinYaaa evet bir tane zırtın yuzunden yakindir banIstedigini dedim de sivistim
Yaa ben ilk mesajimda dedim acikca da insan m.l olunca anlamiyor tabi asfagahjaİki hafta sonra aramıyor sormuyor ilgilenmiyor diye konu açar, mutsuzlar kervanına katılmış olur. Ellemeyin
Mevzu neYaa ben ilk mesajimda dedim acikca da insan m.l olunca anlamiyor tabi asfagahja
"Lazer eden" üye mevzusuMevzu ne
Faslı konusuMevzu ne
Ben o konudan ayrıldım"Lazer eden" üye mevzusu
Kesin bu Faslı 'da b.k gibi para var. Kapış kapış gidiyo herif.Yaa ben ilk mesajimda dedim acikca da insan m.l olunca anlamiyor tabi asfagahja
Cimbizci hanim bi gorunup gitmisBen o konudan ayrıldım
Kesin adamin parasina goz dikti istediği cevaplar gelsin diye kendini parcaliyorKesin bu Faslı 'da b.k gibi para var. Kapış kapış gidiyo herif.
Hayır yanı, istediği cevabı versek ne olur?Kesin adamin parasina goz dikti istediği cevaplar gelsin diye kendini parcaliyor
Gerci troll olmasi daha agir basiyor ama.
Hayır calci, bilmek istemiyoruz. Lütfen.Adamın neresine lazer yapıyorsunuz
Bilemedim ki degisik kafalar. Ben hic bu acidan bakmamistim gozumu actiniz tesekkur ederim diyecegine cık cık cıkHayır yanı, istediği cevabı versek ne olur?
Ama önemli bir soru buHayır calci, bilmek istemiyoruz. Lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?