- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.156
- 698
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #5.481
Beter olsun dengesizMapus damlarına düşmüş diye duydum reisi
Bekarlara azinlik muamelesi yapilamazAhhahaha iyi yapiosun onun yoklugunu aratma
Ben eli ekmek tutan bu kadar pasif kadın görmedim ya.Evet yaa sen yedin bitirdin kendini
Gerçekten bayaa sinir bozucuydu.
Allah bi daha yaşatmasın
Yine bir hafta falandir.Bu sefer kaç gün banlandı acaba?
Doğru mu gerçekten, yapmış mı onu?Beter olsun dengesiz
Oluyor oluyor.Ben eli ekmek tutan bu kadar pasif kadın görmedim ya.
Bulamadimcilari cagiricaz az kaldiBekarlara azinlik muamelesi yapilamaz
Çağıralım forumdaki bekarları
Ben de öğretmenim ama çoğu öğretmen oluyor böylelerinin nedenseBen eli ekmek tutan bu kadar pasif kadın görmedim ya.
+18 lere onun yorumu var mi diye bakmak icin giriyorum aafahajajjaSeksolog
Kaldı 5 gün.Yine bir hafta falandir.
Bu alinti kismi niye boyle oldu yaa garip bir seyler oluyor
Benim annemin de kartı babamda, senelerdir kızarım anneme al kartını diye hiç umursamaz.Ben de öğretmenim ama çoğu öğretmen oluyor böylelerinin nedenseBirkaç da bankacı vardı maaş kartını babasına eşine veren Onlar apayrı ironikti
Yanı kız kendini duvardan duvara vurmuş olamazDoğru mu gerçekten, yapmış mı onu?
Ben okulu bıraktığıma her gün bin şükür ediyorum. Annem çok normal görüyordu bunları, beni ders çalışmaya böyle motive etmeye çalışıyordu yav, '' oku yoksa memur kocan olmaz '' '' memurlar memur ile evleniyorlar '' diyordu. Ters tepti bendeBen de öğretmenim ama çoğu öğretmen oluyor böylelerinin nedenseBirkaç da bankacı vardı maaş kartını babasına eşine veren Onlar apayrı ironikti
Sen de mi yaaaBen de öğretmenim ama çoğu öğretmen oluyor böylelerinin nedenseBirkaç da bankacı vardı maaş kartını babasına eşine veren Onlar apayrı ironikti
Aynen ortam burada guzelBdv’den içim şişti.
Güzel bir şeyler dönüyor gibi burda
Sen de şu dondurmayı yalaya yalaya bitiremedinAynen ortam burada guzel
Baban cep harçlığına mahkum etmiyordur belki. Halamın kartı da eniştemde, adam maliyeci, hayvan gibi hesap yapıyor. Yedikleri önlerinde yemedikleri arkalarında valla.Benim annemin de kartı babamda, senelerdir kızarım anneme al kartını diye hiç umursamaz.
Annem de öğretmen
Sanki hiçbir konuyu kaçırmadan yorum yapmışım gibi konuşuyorsunuz+18 lere onun yorumu var mi diye bakmak icin giriyorum aafahajajja
Ay pislik herif.Yanı kız kendini duvardan duvara vurmuş olamaz
Kız perişandı
Bacaklarına kadar mordu her tarafı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?