- 31 Aralık 2017
- 6.463
- 22.155
- 348
- 28
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #5.501
Ne ben de mi yaSen de mi yaaa
Onlari da fark ettimSanki hiçbir konuyu kaçırmadan yorum yapmışım gibi konuşuyorsunuzNedense her +18 kısmına girdiğimde C Calcifer ve @Lexacommander ‘ın yorumlarını görüyorum
Benim horoz da benim meslektenBen okulu bıraktığıma her gün bin şükür ediyorum. Annem çok normal görüyordu bunları, beni ders çalışmaya böyle motive etmeye çalışıyordu yav, '' oku yoksa memur kocan olmaz '' '' memurlar memur ile evleniyorlar '' diyordu. Ters tepti bende
Bdv bakmıyor musun, lazer epilasyoncu kız ile Fas' lı adam konusuKimden bahsediyorsunuz kızlar
Burada kimden bahsediyorsunuz? Ben Fransız kaldım.Yanı kız kendini duvardan duvara vurmuş olamaz
Kız perişandı
Bacaklarına kadar mordu her tarafı
Annem kendi almıyor kartını yoksa babamlık bir durum yok.Baban cep harçlığına mahkum etmiyordur belki. Halamın kartı da eniştemde, adam maliyeci, hayvan gibi hesap yapıyor. Yedikleri önlerinde yemedikleri arkalarında valla.
Ozan güvenBurada kimden bahsediyorsunuz? Ben Fransız kaldım.
Benimkini işçi diye beğenmedilerdi.Benim horoz da benim meslektenBranş da aynı çünkü ünide sınıf arkadaşımdı Babam onun benden önce okulu bitirip atandığını öğrendi geçende Babamın gözünde puan topluyor baya
Memuriye’nin kocası dövmüş falan sandımOzan güven
Mis gibi. Kafa rahat. Ben de zorla veriyom kartı herife. Hesap kitap sinirimi bozuyorAnnem kendi almıyor kartını yoksa babamlık bir durum yok.
İstediği kadar para alır babamın cebinden, babamın haberi bile olmaz.
Annem de pek para harcamayı sevmez, hiç para çekmemiş ATM’den, önemsemiyor, o yüzden almaya gerek duymuyor.
Sen verme yine de yaa. Hesap kitap iyidir anneme de kızıyorum benMis gibi. Kafa rahat. Ben de zorla veriyom kartı herife. Hesap kitap sinirimi bozuyor
Çünkü bir ikizler var karşındaMemuriye’nin kocası dövmüş falan sandım“Kaç yaşındasın sen”den bir Ozan Güven geyiğine döndüğünü de anladım ama olayı bilmediğim için bağlantı kuramadım
Ben de teraziyimÇünkü bir ikizler var karşında
Evlenince kartımı vermem ama ya benim ya onun hesapta ortak toplayıp öyle harcarız diye düşünüyoruz şimdidenMis gibi. Kafa rahat. Ben de zorla veriyom kartı herife. Hesap kitap sinirimi bozuyor
Branşın ne? İngilizceciyim benBen de öğretmenim bu arada
Forumun yarısı öğretmen galiba
Ev harcamalarını bölüşün, en temizi.Evlenince kartımı vermem ama ya benim ya onun hesapta ortak toplayıp öyle harcarız diye düşünüyoruz şimdiden
Bizde herkes kendi harcıyorEvlenince kartımı vermem ama ya benim ya onun hesapta ortak toplayıp öyle harcarız diye düşünüyoruz şimdiden
Matematikçiyim benBranşın ne? İngilizceciyim ben
Ben de İngilizce öğretmenliği okuyordum. Psikolojik sorunlarımdan dolayı yapamadım bıraktım. İlginç bir şekilde gram pişmanlık duymadım.Branşın ne? İngilizceciyim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?