Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Benim horoz da benim meslekten Branş da aynı çünkü ünide sınıf arkadaşımdı Babam onun benden önce okulu bitirip atandığını öğrendi geçende Babamın gözünde puan topluyor baya

Baban cep harçlığına mahkum etmiyordur belki. Halamın kartı da eniştemde, adam maliyeci, hayvan gibi hesap yapıyor. Yedikleri önlerinde yemedikleri arkalarında valla.
Annem kendi almıyor kartını yoksa babamlık bir durum yok.
İstediği kadar para alır babamın cebinden, babamın haberi bile olmaz.
Annem de pek para harcamayı sevmez, hiç para çekmemiş ATM’den, önemsemiyor, o yüzden almaya gerek duymuyor.

Benim horoz da benim meslekten Branş da aynı çünkü ünide sınıf arkadaşımdı Babam onun benden önce okulu bitirip atandığını öğrendi geçende Babamın gözünde puan topluyor baya
Benimkini işçi diye beğenmedilerdi. Kız kardeşim mühendis buldu, babamın o mutlu hallerini görünce aklıma gelmişti, ağlamıştım sinirden

Mis gibi. Kafa rahat. Ben de zorla veriyom kartı herife. Hesap kitap sinirimi bozuyor

Evlenince kartımı vermem ama ya benim ya onun hesapta ortak toplayıp öyle harcarız diye düşünüyoruz şimdiden
Bizde herkes kendi harcıyor
Eşim faturaları marketi ev ihtiyaçlarını karşılıyor, ben de oğlumun ihtiyaçlarını karşılıyorum. Böyle paylaştık. Ortak hesap filan yok doğaçlama takılıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…