Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Atanmayı becerebilirsem aşağı yukarı aynı maaşı alacağız. Çocuk olmadığı sürece her şeyi ortak karşılayıp birikime ayırıp kalanı bölüşürüz diyoruz. Doğmamış bebeğe don biçmek bizimkisi. Evlenmeye daha yıllar var. Evlenirsek güncellicem bu tarz yorumlarımı evdeki hesap çarşıya uymuş mu diye

Ben de İngilizce öğretmenliği okuyordum. Psikolojik sorunlarımdan dolayı yapamadım bıraktım. İlginç bir şekilde gram pişmanlık duymadım.
Hangi üniversitedeydin? Sınıf arkadaşlarımı düşündükçe kötü oluyorum ben de. Erkek arkadaşım, kendim, (geçende yine egoistliğim tuttu ) bir de sınıfta 1 kişi daha vardı, bu üç kişi dışındaki 22 kişilik sınıftan bir kişinin dahi çocuğumun öğretmeni olmasını istemem. Durum bu kadar vahim maalesef.

23 yazan yaşın mı?
Eğer öyleyse yeni mezun olmuş olmalısın.
İnşallah istediğin gibi olur.

Özelden söylerim.

Çok içe kapanık, asosyal bir şeydim. Arkadaş da edinemedim. Zaten sıkıntılarım vardı. Tutunamadım. Ben bu asosyallikten çok çektim zamanında. Şimdi aşığım ona, o ayrı.

Meslektaşlarımın bazılarını düşününce ben de böyle söylüyorum.

Ben muhasebeciyim. Paranızı ben yatırıyorum akıllı olun. Bedavadan para alıyorsunuz zaten. Ohh yata yata para kazanın ne güzel
Hah zaten herifler de böyle düşündükleri için karılarının parasına piyangodan gelmiş muamelesi yapıyorlar.

Her yerde aynı mıdır, bilmiyorum. Bizimkinde bir de öğretmen lisesinden ek puanla gelen, İngilizcesi yes no seviyesinde olup hiç kendini geliştirmeden mezun olanlar oldu. Ben düz lise çıkışlıyım. 80’de 75 net İngilizce yaparak girdim bölüme. Sınıf arkadaşlarım 40-50 doğru yapmışlardı.

Lise 5 gibi bir şeydi bizim sınıf . Neyse ki okulu bırakıp geri dönünce hep alttan aldım derslerimi. Her dersi farklı bir grupla alınca o dramalara girmiyorsun. İstediğin seviyede iletişim kuruyorsun. Çünkü tek derste görüyorlar seni, istesen de samimiyet oluşturamıyorsun Benim için baya güzeldi bu.

Asosyal değilim sanırım ama çok içe dönüğüm. Az insan seviyorum. Arkadaşlarımla gezip tozmaktansa evimde kedimle oturup dizi film izlemeyi, kitap okumayı tercih ederim. Karantinada tek kaldım mesela. Ailemden ayrı, öğrenci evindeyim, hâlâ daha delirmedim Mayıs sonu falan bir “insan yüzü görmem lazım” dedim. Haziranda bir arkadaşımı gördüm, geçti. Eylüle kadar idare ederim

abi ayda iki kez arkadaşlarla alkol almaz, üç tane dedikodulu kız grubu görüşmesi yapmazsam gözüm seyiriyor :)
sen nasıl terazisin asjdksl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…