- 19 Mayıs 2020
- 48.090
- 216.442
- 598
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #5.701
Üyelik tarihine bakmak aklıma yeni geldi.Mart'ta oldu
Ben yorum yaptım yetmedi mesaj attım.Etme eyleme kardeş diye.Yeni sayılır ya cok eski degıl.
Ben sadece okumus yorum yapmamıstım agshahahahaaha
HahahahahahahahahahaBen yorum yaptım yetmedi mesaj attım.Etme eyleme kardeş diye.
Bana mesaj attı ben arkadaşıyım.Malesef arkadaşım öldü dedi.
Ay yazık ya. Mesela bir konu var şu an '' Kararımdan dönmemem lazım '' diye. Kadın çaresizliğin dibini sıyırıyor. En çok üzüldüğüm konulardan biri. Fake çıkarsa çok pis dalarım.Ben yorum yaptım yetmedi mesaj attım.Etme eyleme kardeş diye.
Bana mesaj attı ben arkadaşıyım.Malesef arkadaşım öldü dedi.
NasıldıAy yazık ya. Mesela bir konu var şu an '' Kararımdan dönmemem lazım '' diye. Kadın çaresizliğin dibini sıyırıyor. En çok üzüldüğüm konulardan biri. Fake çıkarsa çok pis dalarım.
Görmedin mi onu?Nasıldı
Arkadaşlar çaresiz mutsuz çiçek mapustan çıkmış.Lexacommander hala mapusta. M muzlupuding hala mapusta. Where is the adalet?
Çünkü o yeni mapusa düştü. Lexa mimliArkadaşlar çaresiz mutsuz çiçek mapustan çıkmış.Lexacommander hala mapusta. M muzlupuding hala mapusta. Where is the adalet?
Okadar cok konu goruyoruz kı katıpcımGörmedin mi onu?
Kanser ediyor yine piremses. Dalmamzk için zor tutuyorum kendimi.Çünkü o yeni mapusa düştü. Lexa mimli
Evet cok uzun oldu acaba tamamen mi gıttı
Girmiyorum konusuna. Protesto ediyorumKanser ediyor yine piremses. Dalmamzk için zor tutuyorum kendimi.
Ben şimdi gidersem 8 ya da 9 gün sürecek
Sanmam 2 hafta olabilir amaEvet cok uzun oldu acaba tamamen mi gıttı
Başka konularda gördüm.Girmiyorum konusuna. Protesto ediyorum
Pof gıybetin ortasına düşmüşüm kiiiiim?Girmiyorum konusuna. Protesto ediyorum
Hangi konuGirmiyorum konusuna. Protesto ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?