- 19 Mayıs 2020
- 48.090
- 216.450
- 598
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #5.661
Kaşınıyorum diyorsun.karar verdim aöf den piskoloji okuyup piskolog olacağımD:
Onu görmedim bakayım bir. Konuşmaya ihtiyacım var konusu denk geldi, kadının saflığına bakınca sinir geldiKararımdan dönemem lazım diye konu var. Kadın resmen çaresiz. Kızamıyorum da.
Bende Üniversite mezunuyum ben de nişantaşı çocuğuyum beni de alsanıza aranızaKaşınıyorum diyorsun.
40 yaşındaydı de mi bir de o?Onu görmedim bakayım bir. Konuşmaya ihtiyacım var konusu denk geldi, kadının saflığına bakınca sinir geldi
Yaşını bilmiyorum da. Mal adam elinde oynatıyor, kandırıyor çok bariz. Yok söyle oldu böyle oldu savunuyor birde.yazık o çocuğuna40 yaşındaydı de mi bir de o?
Eski konusunu biliyorum. Koskoca kadın. Ergen falan değil yanı, o izlenimi verse de. Adam 30 yaşlarındaydıYaşını bilmiyorum da. Mal adam elinde oynatıyor, kandırıyor çok bariz. Yok söyle oldu böyle oldu savunuyor birde.yazık o çocuğuna
Yaşı küçük değil ama saflık baki demek kiEski konusunu biliyorum. Koskoca kadın. Ergen falan değil yanı, o izlenimi verse de. Adam 30 yaşlarındaydı
Bilmem. Ben de düşmezsem duruma uygun şarkı hediye etçem gelince onlar.
Müdürünü arayıp hamile olduğunu söylemeyen biri vardı. O topikte öğretmenlik tartışması çıkmıştı. Konu dışı olarak iki yorum yapmış puding de
Konuşmaya ihtiyacım var. KonusuNeredeTemizlik yapıyorum ben
Çok bereketli bugünlerde Bdv sanki.Heyoooı
Kapanan konular peşpeşe maşallah konu sahiplerinin hepsi de atarlıÇok bereketli bugünlerde Bdv sanki.
Biri de sevgülüsüne hıncını milletten çıkardı gitti.Kapanan konular peşpeşe maşallah konu sahiplerinin hepsi de atarlı
Hadi gir ruhuma sar beni, çal fikrimi Lazer et beniBiri de sevgülüsüne hıncını milletten çıkardı gitti.
Açıklama kısmın çok güzel.
Bu cümle ömür boyu çıkmayacak aklımdan.Hadi gir ruhuma sar beni, çal fikrimi Lazer et beni
Kalbin kazan gibi kararmış seninBu cümle ömür boyu çıkmayacak aklımdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?