- 19 Mayıs 2020
- 48.090
- 216.450
- 598
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #5.681
O nerden çıktı onu anlamadım işteKalbin kazan gibi kararmış senin
Şu hani milleti keklemiş intihar edecem diye zamanında, o mu?Katibin Ruhu sizofren mistralgagnant in konusunda ben birini eleştirdim de sağolsun abla bana senin kalbin kazan gibi kararmış dedi o gün bugün kalbim kapkara
Hosgeldin canım ne ıyı ettın
3 harfli....Yok ya saflık degıl o baska bisey.
Boyle ıcıne Iyyyy dıye bısey dusuyor ve
Kız onun üstüne neler oldu. Bu manyak hamileyim çocuğu istemiyorum zart zurt diye farklı isimle konu açtı. Ulan uzun uzun yorum yaptım içim acıdı savundum onu. 1 gün geçmedi kazem yazdı bu meğer şizo mistralgagnant misŞu hani milleti keklemiş intihar edecem diye zamanında, o mu?
oglende yarım kalmıs yazamadığım cumlemı anında alıntılaman? Abshshshshahab3 harfli....
Bir sonraki seans bana öyle bakma anlayacaklar olurdu heraldeHosgeldin canım ne ıyı ettın ♥
Bır kıvılcım yeter ben hazırım bak dıyosun
Yansın ozaman...
Sinir sahibi olmamak için her konuyu okumuyorum. Çok şey kaçırıyorum.Kız onun üstüne neler oldu. Bu manyak hamileyim çocuğu istemiyorum zart zurt diye farklı isimle konu açtı. Ulan uzun uzun yorum yaptım içim acıdı savundum onu. 1 gün geçmedi kazem yazdı bu meğer şizo mistralgagnant mis
Noldu mistral eKız onun üstüne neler oldu. Bu manyak hamileyim çocuğu istemiyorum zart zurt diye farklı isimle konu açtı. Ulan uzun uzun yorum yaptım içim acıdı savundum onu. 1 gün geçmedi kazem yazdı bu meğer şizo mistralgagnant mis
Silem mi?oglende yarım kalmıs yazamadığım cumlemı anında alıntılaman? Abshshshshahab
Sinir sahibi olmamak için her konuyu okumuyorum. Çok şey kaçırıyorum.
Bana oyle bak anlasınlar, bana oyle bakma anlayacaklardan daha anlamlı gelir bana hepBir sonraki seans bana öyle bakma anlayacaklar olurdu heralde
Ama yazmaz artık.Kaçırdık elimizden
Yok be dursun ben neden yazdıgımı dusundum bulamadım ondan sildimSilem mi?
Ben çok pis yedim o konuyu yaŞu hani milleti keklemiş intihar edecem diye zamanında, o mu?
Ben yeniyim de, kaç yıl önce olmuştu?Ben çok pis yedim o konuyu ya
Nasıl üzüldüm perişan oldum, gitti kadıncağız diye
Yeni üye olmuştum.
Kanım heyecanlı akıyor tabi.
Yoksa yer mi Anadolu çocuğu
Yeni sayılır ya cok eski degıl.Ben yeniyim de, kaç yıl önce olmuştu?
Mart'ta olduBen yeniyim de, kaç yıl önce olmuştu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?