- 19 Mayıs 2020
- 48.090
- 216.442
- 598
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #5.721
Okadar cok konu goruyoruz kı katıpcımhangısı hangisiydi karıstırıyorum
Konu görmedim de, başka konulara yazıyor.Hangi konu
Oha oha ben bilmiyorum bunları. O üyenin “bebeğimi kaybettim ölüyorum” diye konusunu okuyup şoklara girmiştimKız onun üstüne neler oldu. Bu manyak hamileyim çocuğu istemiyorum zart zurt diye farklı isimle konu açtı. Ulan uzun uzun yorum yaptım içim acıdı savundum onu. 1 gün geçmedi kazem yazdı bu meğer şizo mistralgagnant mis
Değilmiş. Yakın zamanda bir konu daha açmıştı, ben olayı öyle öğrendim.Oha oha ben bilmiyorum bunları. O üyenin “bebeğimi kaybettim ölüyorum” diye konusunu okuyup şoklara girmiştimGerçek değil miymiş yazdıkları?
Hatırladım super zekalı ve ıqsunun asırı yuksek oldugunu soyleyen arkadasKARARİMDAN DONMEMEM LAZİM
Eşimin ailesi ağzıma alinmayacak kadar saygisizlik etti bize maddi manevi vs.www.kadinlarkulubu.com
Çaresiz mutsuz çiçekPof gıybetin ortasına düşmüşüm kiiiiim?
Üşüyen miKanser ediyor yine piremses. Dalmamzk için zor tutuyorum kendimi.
Yok. Çaresiz mutsuz çiçek bu. Üşüyen çok daha akıllıdır.Üşüyen mi
Editlediydim tamYok. Çaresiz mutsuz çiçek bu. Üşüyen çok daha akıllıdır.
Amağğn ben fake üye seviyorum.Çaresiz mutsuz çiçek
Ben bıyık kokusu aldım ama. NeyseAmağğn ben fake üye seviyorum.
Editlediydim tam
Rahmet okursun üşüyene benceÜşüyen mi
Edit: Premses deyince adında bu kelime geçenleri düşündümBeni de o çıldırtıyordu
Tesettür konusunu açan geçendeYok. Çaresiz mutsuz çiçek bu. Üşüyen çok daha akıllıdır.
Aşkımsu alerjili insanım ben burnumu al çöpe at kullanmıyorum ondandır. Bi de düzenli bdv takipçisi de değilim ben daldan dala daldan dala...Ben bıyık kokusu aldım ama. Neyse
Geçmiş olsun.Aşkımsu alerjili insanım ben burnumu al çöpe at kullanmıyorum ondandır. Bi de düzenli bdv takipçisi de değilim ben daldan dala daldan dala...
Onun baya uzun sürdü ya lexa 2. Kez ban yedi onun uzerine
@Karamellasepeti de ikinciye ban yediOnun baya uzun sürdü ya lexa 2. Kez ban yedi onun uzerine
Durmadan dövüşürlerse yirler tabi.@Karamellasepeti de ikinciye ban yediBan müdavimi olmuş bunlar Ben üç yıldır buradayım daha iki ban yedim
Oo dogum gunu kızımOnun baya uzun sürdü ya lexa 2. Kez ban yedi onun uzerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?