Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Kızlar regl dongunuz kac gun?
Ortalama yanı?
Benim 35 gün düzenliyse. En düzenli hali bile sağlıksız . Düzensizleşirse 2-3 ayda bir . 56-90 günü bulduğu oldu. Antalya’dayken 7 gün sürüyordu. Eskişehir’e taşınınca 4 güne indi. Ağrı öncekinden daha fazla ama en azından kısa sürüyor. Hapla 28 güne indiriyorum.

8 gun cok geldı bana Merve.
Suyuzden soruyorum, eskıden ben 24 25 gunde olurdum.
Artık 30 gunu geciyor
Menapoza giriyor olamam dimi
Çok zaten. Tüm hormonlar normal ama sadece amh düşük. Hatta 2 farklı hastanede bakıldı geçen ay ve bu ay. Sen de baktır hormonlarına

Nasıl dayanıyorsun?
Genelde ilk mesajı okuyorum. Eğer çıldırılınacak bir konuysa sekmede duruyor. Arada kontrol ediyorum. Konu kilitlendiyse tüm yorumları okuyorum. Şikayet butonunu da çok fazla kullanırım. Hele dini yorum yapanlar, fetva verenleri hiç kaçırmam . Banlanıncaki boşluk hissine ve can sıkıntısına değeceğini düşünürsem dalarım. Düşünmezsem sessizce izler tartışanlara gülerim.

Konu dışından ban yememek için de bişi buldum. Yorumun ilk yarısı geyik, sonra konu sahibine yorum yapıyorum boşluk bırakarak. Şimdiye kadar işe yaradı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…