Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Başka belirti olabilecek değişim gözlemledin mi kendinde ya da çevren sende?
Hayır belirtilerine de hıc bakmadım acıkcası uyan bisey cikar dıye
Annem 40 yasında iki teyzem kırk olmadan girdi, genetik olabılır mı dıye bugun geldı aklıma.
Eskiden 24 25tı surda uc dort aydır bir ayı geciyor.
Mevsimsel demek ısın kolayına kaçmak mı acaba

Oha oha ben bilmiyorum bunları. O üyenin “bebeğimi kaybettim ölüyorum” diye konusunu okuyup şoklara girmiştim Gerçek değil miymiş yazdıkları?
Delfi bu bahsettiğinin üstüne birde yine hamile ama istemiyor çocuğu konusu açtı gerçekten manyak bir kişilik bence

8 gun cok geldı bana Merve.
Suyuzden soruyorum, eskıden ben 24 25 gunde olurdum.
Artık 30 gunu geciyor
Menapoza giriyor olamam dimi
Stres falan yaptysan etkili oluyor uzayabiliyor o zaman menapoz degildr henuz.. yogunlugu nasıl

Benım annemde öyle erken oldu bazen bende erken menopoza gırcem gıbı geliyor

Ya menapoza giriyorsun derse buna cok uzulebılırım
Mevsimsel diyemez mıyız, sizde olmadı mı hıc boyle
Ben geçen bi regl olmuşum bir iki gün geldi durdu tamam şimdi coşacak dedim kıpkırmızı bi iki damla geldi bi kaç gün bir şey yok. Tüm ay devam etti. Ben artık o saçmalıktan sonra ciddi problemler bekledm ama neyse ki çıkmadı. Başka da döngümde sekme olmadı. Son 1.5 yılda 2 kez gecikti o kadar. Menapoz derse de ilaç vs kullanırsın kontrol altında olmalı maalesef bu meret. İhmal etme.

O da kotuymus be Merve koca bir ay surmus nerdeyse damla damla

O da kotuymus be Merve koca bir ay surmus nerdeyse damla damla
Delirdim ya. Üstüne normal regl geldi reglden sonra rahim filmi çekildi 15 gün ilişki yasak dendi. Yasak bitiminde ben anama gittim kalmaya. 2 ay tükkan kapalıydı

Çabuk sinirlenme, ani duygu değişimleri, sıcak basması?

Benimki de 50’ye doğru girdi sanırım. İki yıldır falan regl olmuyor. Götüremiyoruz da doktora Doktorları dövüyor

Stres kaynaklı ve mevsimsel olması olası. Ben hap kullandığım halde bir tuhaflaştı reglim bu ara, anlam veremedim. Sanırım menopoz için bir 30 gün bir 60 gün bir 21 gün şeklinde hep farklı farklı olması gerekiyor. 1-2 ay 30 gün olup öncekine dönerse ya da hep 30’la devam ederse menopozla alakalı olmayabilir. Regl takvimi uygulaman yoksa öneririm. Ortalama alıp ne zaman olman gerektiğini falan da hesaplıyor. Baya kullanışlı .

O zaman kuzum adetliken gidip hormon testlerine baktr ailede varmış madem geciktirmek icin ilac kullanrsin daha erken
Menopoza yakın bır kaç ayda bir olmaya başlıyorsun bildiğim kadar sonra iğneside varmış ilaç olarak onu vuruluyormuşsun acaba benim de böyle bir şey başıma gelirse o aşamaya gelince mi ilaç kullanmam lazım yoksa o aşamaya gelmeden 30 lu yaşların ortasında mı

Valla ilk cumlenın hepsi var bende delfı
Ama dogustan oyle bırıyım ben.
En iyisi adet olunca gıdıp hormonlarıma baktırmak yoksa ıcım ıcımı yıycek

Ya menapoza giriyorsun derse buna cok uzulebılırım
Mevsimsel diyemez mıyız, sizde olmadı mı hıc boyle
Havalar bir tuhaf. Ben dün polar pijama ve uzun kolluyla yattım, üzerimde yorgan. Martta da mevsim geçişi diye etkilemişti. Şimdi de etkiledi sanırım. İlk kutu ilacım bitince iki üç damla geldi iki günde toplam. Bir daha gelen giden olmadı

Gunduz askılı elbise ile farıdım.
Suan ayagım da Corap var ya.

Amh bakılsın. Ama zaman verilemez.

Henuz o asamada degilsen kullanman gerekmez ama ailede madem var kontrollu hareket edersin 6 ayda bir genel olarak hormonlarna baktrirsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…