- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #5.781
Hayır belirtilerine de hıc bakmadım acıkcası uyan bisey cikar dıyeBaşka belirti olabilecek değişim gözlemledin mi kendinde ya da çevren sende?
Delfi bu bahsettiğinin üstüne birde yine hamile ama istemiyor çocuğu konusu açtı gerçekten manyak bir kişilik benceOha oha ben bilmiyorum bunları. O üyenin “bebeğimi kaybettim ölüyorum” diye konusunu okuyup şoklara girmiştimGerçek değil miymiş yazdıkları?
Annen erken oldu mu kuzumYa menapoza giriyorsun derse buna cok uzulebılırım
Mevsimsel diyemez mıyız, sizde olmadı mı hıc boyle
Stres falan yaptysan etkili oluyor uzayabiliyor o zaman menapoz degildr henuz.. yogunlugu nasıl8 gun cok geldı bana Merve.
Suyuzden soruyorum, eskıden ben 24 25 gunde olurdum.
Artık 30 gunu geciyor
Menapoza giriyor olamam dimi
Benım annemde öyle erken oldu bazen bende erken menopoza gırcem gıbı geliyorHayır belirtilerine de hıc bakmadım acıkcası uyan bisey cikar dıye
Annem 40 yasında iki teyzem kırk olmadan girdi, genetik olabılır mı dıye bugun geldı aklıma.
Eskiden 24 25tı surda uc dort aydır bir ayı geciyor.
Mevsimsel demek ısın kolayına kaçmak mı acaba
Evet erken sayılır elektracım 40 yasındaydıAnnen erken oldu mu kuzum
Ben geçen bi regl olmuşum bir iki gün geldi durdu tamam şimdi coşacak dedim kıpkırmızı bi iki damla geldi bi kaç gün bir şey yok. Tüm ay devam etti. Ben artık o saçmalıktan sonra ciddi problemler bekledm ama neyse ki çıkmadı. Başka da döngümde sekme olmadı. Son 1.5 yılda 2 kez gecikti o kadar. Menapoz derse de ilaç vs kullanırsın kontrol altında olmalı maalesef bu meret. İhmal etme.Ya menapoza giriyorsun derse buna cok uzulebılırım
Aynı bizim durumdaEvet erken sayılır elektracım 40 yasındaydı
O da kotuymus be Merve koca bir ay surmus nerdeyse damla damlaBen geçen bi regl olmuşum bir iki gün geldi durdu tamam şimdi coşacak dedim kıpkırmızı bi iki damla geldi bi kaç gün bir şey yok. Tüm ay devam etti. Ben artık o saçmalıktan sonra ciddi problemler bekledm ama neyse ki çıkmadı. Başka da döngümde sekme olmadı. Son 1.5 yılda 2 kez gecikti o kadar. Menapoz derse de ilaç vs kullanırsın kontrol altında olmalı maalesef bu meret. İhmal etme.
Benim de anam 40 yaşlarındaydı. Ben daha 30 olmadım sinyaller başlamadı ama işte rezerv az o belli.Evet erken sayılır elektracım 40 yasındaydı
O zaman kuzum adetliken gidip hormon testlerine baktr ailede varmış madem geciktirmek icin ilac kullanrsin daha erkenEvet erken sayılır elektracım 40 yasındaydı
Delirdim ya. Üstüne normal regl geldi reglden sonra rahim filmi çekildi 15 gün ilişki yasak dendi. Yasak bitiminde ben anama gittim kalmaya. 2 ay tükkan kapalıydıO da kotuymus be Merve koca bir ay surmus nerdeyse damla damla
Hayır belirtilerine de hıc bakmadım acıkcası uyan bisey cikar dıye
Annem 40 yasında iki teyzem kırk olmadan girdi, genetik olabılır mı dıye bugun geldı aklıma.
Eskiden 24 25tı surda uc dort aydır bir ayı geciyor.
Mevsimsel demek ısın kolayına kaçmak mı acaba
Menopoza yakın bır kaç ayda bir olmaya başlıyorsun bildiğim kadar sonra iğneside varmış ilaç olarak onu vuruluyormuşsun acaba benim de böyle bir şey başıma gelirse o aşamaya gelince mi ilaç kullanmam lazım yoksa o aşamaya gelmeden 30 lu yaşların ortasında mıO zaman kuzum adetliken gidip hormon testlerine baktr ailede varmış madem geciktirmek icin ilac kullanrsin daha erken
Valla ilk cumlenın hepsi var bende delfıÇabuk sinirlenme, ani duygu değişimleri, sıcak basması?
Benimki de 50’ye doğru girdi sanırım. İki yıldır falan regl olmuyor. Götüremiyoruz da doktoraDoktorları dövüyor
Stres kaynaklı ve mevsimsel olması olası. Ben hap kullandığım halde bir tuhaflaştı reglim bu ara, anlam veremedim. Sanırım menopoz için bir 30 gün bir 60 gün bir 21 gün şeklinde hep farklı farklı olması gerekiyor. 1-2 ay 30 gün olup öncekine dönerse ya da hep 30’la devam ederse menopozla alakalı olmayabilir. Regl takvimi uygulaman yoksa öneririm. Ortalama alıp ne zaman olman gerektiğini falan da hesaplıyor. Baya kullanışlı.
Havalar bir tuhaf. Ben dün polar pijama ve uzun kolluyla yattım, üzerimde yorgan. Martta da mevsim geçişi diye etkilemişti. Şimdi de etkiledi sanırım. İlk kutu ilacım bitince iki üç damla geldi iki günde toplam. Bir daha gelen giden olmadıYa menapoza giriyorsun derse buna cok uzulebılırım
Gunduz askılı elbise ile farıdım.Havalar bir tuhaf. Ben dün polar pijama ve uzun kolluyla yattım, üzerimde yorgan. Martta da mevsim geçişi diye etkilemişti. Şimdi de etkiledi sanırım. İlk kutu ilacım bitince iki üç damla geldi iki günde toplam. Bir daha gelen giden olmadı
Amh bakılsın. Ama zaman verilemez.Menopoza yakın bır kaç ayda bir olmaya başlıyorsun bildiğim kadar sonra iğneside varmış ilaç olarak onu vuruluyormuşsun acaba benim de böyle bir şey başıma gelirse o aşamaya gelince mi ilaç kullanmam lazım yoksa o aşamaya gelmeden 30 lu yaşların ortasında mı
Beni de haberdar et lütfen.Valla ilk cumlenın hepsi var bende delfı
Ama dogustan oyle bırıyım ben.
En iyisi adet olunca gıdıp hormonlarıma baktırmak yoksa ıcım ıcımı yıycek
Henuz o asamada degilsen kullanman gerekmez ama ailede madem var kontrollu hareket edersin 6 ayda bir genel olarak hormonlarna baktrirsnMenopoza yakın bır kaç ayda bir olmaya başlıyorsun bildiğim kadar sonra iğneside varmış ilaç olarak onu vuruluyormuşsun acaba benim de böyle bir şey başıma gelirse o aşamaya gelince mi ilaç kullanmam lazım yoksa o aşamaya gelmeden 30 lu yaşların ortasında mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?